Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ΕΠΙΛΟΓΗ On-off 650 Η 1000

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XRHSTOSXA

ΤΟ CAPO ΤΟ ΑΠΕΡΙΨΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ HONDA Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ APRILIA. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    Μην το κάνεις αυτό, παρε αυτό που σου αρέσει και όχι αυτό που θα αρέσει στον επόμενο αγοραστή.

Το Κάπο είναι μακραν καλύτερο. Και η απρίλια έχει ανέβει πολύ, και η χόντα δεν έχει την αίγλη που είχε πριν 10 χρόνια. Αυτά δεν είναι σωστά κίνητρα αγοράς για μένα.

π.χ. Πάνε και παίρνουν ευρωπαϊκά αυτοκίνητα για το γόητρο της εταιρίας, και στο τέλος αποδεικνύονται πιο ζημιάρικα από τα Κορεάτικα.

Συμφωνά με τον SeNNinhA για για το Capo, και άμα το δεις να κυλάει στο δρόμο δες πώς γυρνανε όλοι να το δουν...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ 1000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ(ΜΕΤΑΞΥ DAKAR KAI VARADERO ΕΙΣΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!!!
    www.caferacers.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    siokatas καθόλου χώμα τα έχεις πάει να μας πεις διαφορές?

φιλε χωμα οχι δεν τα εβαλα καθολου εκτος απο την αμμο στις παραλιες
    χωρις πλακα τωρα εχουν απολυτα δικιο καμια σχεση το dakar με το gs και περισοτερο με το st...το st ειναι το πιο χαμηλο απο ολα και του transalp κατα 1.5 ποντο (σελα)απο το gs).....

παντως καλο ειναι εκτος απο τις γνωμες να τα οδηγησεις για να εχεις και δικια σου γνωμη......

οσο για τις τιμες στις αντιπρωσοπιες που αναφερθηκε πιο πανω καμια σχεση honda με bmw στην σαλονικα τουλαχιστον και εκει που το πηγα εγω........
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

είδα φως και μπήκα
    Ήμουνα στην θέση σου πριν κανα 2 χρόνια. Τότε είχα ένα BMW f-650 του 97, το είχα βαρεθεί και ψαχνόμουνα για κάτι μεγαλύτερο. Πρώτη επιλογή το Capo, δεύτερη το GS 1150 και τρίτη το Vstrom το 1000. Το Varadero το είχα απορρίψει λόγω Σαρακάκη (όπως και όλα τα Honda) και λόγω εμφάνισης. Τo Capo το είχε ξάδερφος και το πήρα ένα Test Ride. Πολύ καλό αλλά δεν με ενθουσίασε. Ειδικά η θέση οδήγησης πολύ πολυθρονάτη. Το GS 1150 απορρίφθηκε λόγω βάρους και κόστους. Το Vstrom ήταν η καλύτερη επιλογή, μέχρι που οδήσησα το TDM 900. Είχα οδηγήσει στο παρελθόν το 850 και ήταν χάλια...ειδικά η θέση οδήγησης που έπρεπε να είσαι ο τιραμόλα για να φτάσεις το τιμόνι. Για αυτό το είχα απορρίψει από την αρχή το 900, έχοντας μνήμες από το 850...
    Όταν το οδήγησα όμως άλλαξα γνώμη. Θεόστενο για την πόλη, ροπάτος κινητήρας, μικρή κατανάλωση,ΣΟΥΠΕΡ αντιπροσωπεία και με τα λεφτά που κάνει το Varadero kai to capo του βάζεις και OHLINS και γίνετε τρένο. To μειονέκτημα είναι οτι το έχει και η κουτσή μαρία αλλά αυτό προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου. Δεν το πήρα για να με κοιτάνε όλοι ή να εντυπωσιάζω αλλά για να το γουστάρω εγώ. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.....

Οπότε φίλε μου, κατά την ταπεινή μου γνώμη, κοίτα ποια μηχανή σου αρέσει πρώτα εμφανισιακά (θα την τρως στην μάπα κάθε μέρα!!!!) οδήγησέ την κιόλας να δεις αν ταιριάζουν τα χνώτα σας και τότε αποφάσισε!!! Η μεταπώληση είναι σημαντικός παράγων αλλά από τους τελευταίους στην ιεραρχία. Όταν θα έρθει η στιμή να την πουλήσεις τότε μόνο θα μετρήσει η μεταπωλητική αξία. Μέχρι τότε όμως θα "λούζεσε" όλα τα υπόλοιπα.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ GS DAKAR ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ. ΚΑΝΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 180-200 ΚΛΜ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΚΙ.ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΙΤΑ ΠΑΕΙ.

ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗ HONDA ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ VARADERO ΠΟΥ ΕΙΧΕ.(ΔΙΘΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ....). ΠΟΛΥ ΚΙΡΙΛΕ, ΑΡΧΟΝΤΑΣ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΑΚΙ ΤΟΥ , ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ GS.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Φίλε "XRISTOSXA" έτσι ακριβώς είναι το Varadero μόλις το οδηγήσεις.. και πού να το δείς και σε ανοιχτούς δρόμους!
    Εγώ το διάλεξα πολύ πρόσφατα μεταξύ KTM 950 και BMW 1200GS (έχω ανεβάσει σχετικό post), με ικάνοποίησε σε όλα μακράν περισσότερο. Πάντως αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, όπως ακριβώς και σε σένα, ήταν πως όλα όσα είχα "ακούσει" περι: "πολύ βαρύ, κακό στην πόλη, πλυντήριο, μπλα μπλα" ...σβήστηκαν όλα μέσα στα 10 λεπτά του test-ride....
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    ΑΛΛΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΑΝΕΙΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ DAKAR ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1/ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΟΠΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΡΕΠΡΙΖ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΦΑΣΜΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ, ΣΤΑ 150+ Ο ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ.
    2/ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ.Η ΑΝΤΛΗΑ ΛΑΔΙΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.
    3/Η ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΣΕΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    4/ ΤΑ SERVICE ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ BMW ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.
    5/ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ 1000 ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ DAKAR ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ mp3 player ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ. ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ....
    Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.....

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ :ZZZ:

!!!

Varadero ean 8es na kaneis taxidia omorfa k wraia san arxontas! alla sthn polh kourastika.
    ;h pare Transalp na ta kaneis OLA alla apo ligo... dhladh k ta taxidakia sou k mesa sthn polh xalaros.

Aprillia k tetoia mhn pareis olo problhmata einai...

oso gia to Dakar GS einai monokulindros wraios alla kourastikos sto taxidi logo kradasmwn.

V moter na pareis!!! k pas pantou!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. η καλυτερη επιλογη on/off που μου προτεινετε!!!
    από morrison1986 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2012, 12:33
  2. Λαστικα για on-off (xt660r & traslalp 650)
    από darkman74 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2010, 02:24
  3. Ερώτηση για συγκριτικό On-Off 650 στο 0-300
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 08:18
  4. ola etoima gia on off ekdromi
    από tatoo23 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 16:53

Κανόνες δημοσιεύσεων