Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ποστ #164 Από γλυκό αμουρι
    Στην πρώτη μου βόλτα με μοταιους είχαμε αυτά που δείχνει το λινκ.
    Δεν ήξερα κανέναν.
    Τους έμαθα.
    Με κάποιους πλέον είμαστε φίλοι.
    Το δεν συμμετεχω γιατί δεν ξέρω κανέναν είναι δικαιολογία προς τον εαυτό του καθενός πρωτίστως.
    Κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας άλλους.Κάτι μεσολάβησε και γνώρισε.
    Η έκθεση είναι όντως θέμα.
    Αλλά δεν είναι ορος του συμβολαίου ότι πρέπει να είσαι φίλος για να πας μια βόλτα.
    Στην τελική πως θα ξέρεις ότι πχ ο αμυρουκαης σου κάνει ή ο τσιτσιες δεν είναι του γούστου σου;
    Μια δοκιμή θα σε πείσει.
    Κι αν δεν, και πάλι νο προμπλεμ.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος Το avatar του/της nidok
    Αν περιμένεις να πας βόλτα με τους φίλους σου πολύ πιθανών να μην πας ποτέ.
    Στη βόλτα έχεις παρέα αυτήν που ξέρεις καλύτερα, τη μηχανή σου!
    Άντε πάτε καμιά βόλτα..

γαύρε σε άνθρωπο πεινασμένο ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΝΙΤΣΑΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ; Θες να θυμηθώ το ζαρκάδι και το μπωλ με το βιδάκι στην κόκκινη σάλτσα και να μου πέσει το παιδί; Κοίτα να δεις κάτι άτομα που μαζεύονται στα φόρα ρε...

Να μην πω τίποτα για τον ΠΑΝΤΟΦΛΑ1234467896987 φτου και βγαίνω που επίσης μου τον θύμισες τώρα (διαβάζει ο αλάνης αλλά δεν γράφει). Τον αγαπάμε και με καρούμπαλα και μουνουχισμένο.

Αχ, εποχές. Και βγαίνεις από το Χάνι έχοντας φάει ένα σταύλο και ακούς από κάποιον Νπατ "ε παιδιά δεν θα τρέχουμε τώρα που φάγαμε, ΑΥΣΤΗΡΑ τουριστικοί ρυθμοί" και πέφτει εκκίνηση Joe Bar Team σπιναριστοί. Ντάξει. Για τέτοιους παλιοχαρακτήρες μιλάμε... Που λένε ότι "ε, πάμε από Δελφούς μωρέ για χαλαρά" και στρίβουν ΟΛΟΙ για "πιστάκι Δεσφίνας"

Γαύρε κάτι κάνεις γλυκά ρε μαν, να στο πω και εγώ με την σειρά μου....

ps ήταν και ζεύγος Φουρνά με το 990SM τότε, ε; Τρελό τιμ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά.

Αλλά πάμε πάλι στο ότι πρέπει να θέλεις παρέα "αγνώστων". Πρέπει να θέλεις να μιλήσεις με αγνώστους, να γνωριστείς με αγνώστους. Και πιθανώς (και το έχουμε δει άπειρες φορές) να μην είσαι δεκτικός στο ότι "κάτι" μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον. Ή είναι μαζί σου ή εναντίον σου, δεν υπάρχει άλλο. Ελάχιστοι μπορούν να δεχτούν "κριτική" και οτιδήποτε δεν είναι θετικό/υπερθετικό εκλαμβάνεται ως "κατηγορία". Οπότε καβούκι, ασφάλεια και έχει ο θεός.

Η επίσης αν είσαι στην φάση "εγώ θέλω να ξεσκάσω και θα είναι ο κάθε τυχαίος που και θα μου την χαλάσει, την ημέρα ΜΟΥ που ΕΓΩ θέλω να ξεσκάσω στο μέρος ΜΟΥ και με τον τρόπο ΜΟΥ" δεν θα συμμετέχεις στα "κοινά" και δεν θα βάλεις βόλτα ανοιχτά ούτε θα πας με άγνωστους.

Η όλη έννοια στο "φόρουμ" είναι να συμμετέχεις. Το να είσαι παρών αλλά να απέχεις, τι νόημα έχει;

Αυτή την λογική και αυτή την νοοτροπία προσπαθώ χρόνια να καταλάβω, ειδικά με τα γραφόμενα κατά καιρούς διαφόρων. Αν βρεθεί άκρη με αυτό, πιθανώς να βρεθεί και άκρη με αυτά που θέλεις να συζητήσεις εν μέσω "θορύβου".
    Ναι, όλα αυτά μπορεί να ισχύουν. Είναι φυσικό και λογικό να μην θες να ποσταρεις δημόσια μια βόλτα γιατί θες τα δικά σου" πρέπει " σε μια βόλτα. Ούτε είναι" υποχρεωτικό " να βάζεις ή να συμμετέχεις σε βόλτες σε ένα φόρουμ.

Εγώ πχ τις περισσότερες βόλτες τι έκανα - κάνω μόνος μου ή με μικρή και συγκεκριμένη παρέα.

Όμως, όταν βάζω στο φόρουμ μια βόλτα ξέρω ότι μπορεί να έρθει όποιος θέλει και δεν μπορώ να έχω όρους και πρέπει.

Η κουβέντα δεν έχει κανένα κρυφό νόημα πάρα μόνο αυτό που είπα από την αρχή.

Να μην υπάρχει ο φόβος του αγνώστου στην συμμετοχή σε μια βόλτα ή να μην υπάρχει το άγχος της ευθύνης και της οργάνωσης για να βάλει κάποιος μια βόλτα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πηγαίνοντας βόλτες με πιο γρήγορους και καλύτερους οδηγούς, θα μάθεις πράγματα. Δεν πρέπει να αποθαρρύνει κάτι τέτοιο. Εγώ "έμαθα" να οδηγώ πηγαίνοντας τέτοιες βόλτες κάθε Κυριακή, από τις πρώτες μου μόλις επαφές με μοτοσικλέτα. Με περνούσαν τα Vstrom από εξωτερική σε κάθε στροφή (εγώ με 1000άρι SS ), αλλά δε με ένοιαζε, ακολουθούσα τον ρυθμό μου, δεν πιεζόμουν, αποκτούσα εμπειρία σιγά-σιγά. Όταν λέω "έμαθα", εννοώ ότι από τελείως κουλός έγινα μετρίως κουλός. Έχω πολλά, ΠΟΛΛΑ να μάθω ακόμα, όπως όλοι μας και τέτοιες βόλτες, όπως η "σιδερόκωλη" που κάναμε προχτές, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φτάσεις εκεί.

Από την άλλη, καταλαβαίνω πώς νιώθει κάποιος που ανήκει στους "αργούς" της παρέας. Όλοι έχουμε βρεθεί σε τέτοια θέση και δεν είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Ωστόσο, τουλάχιστον στις βόλτες που κάνουμε εδώ, στο moto.gr, κανείς δεν πιέζεται ποτέ, ούτε πρέπει να νιώθει άβολα. Ο πιο γρήγορος θα ξεχυθεί μπροστά, θα στρίψει σβέλτα τις επόμενες 2-3-5-10 στροφές και θα περιμένει την παρέα λίγο παρακάτω. Έτσι συμβαίνει ΠΑΝΤΑ. Είμαστε μια παρέα και όλοι πρέπει να απολαμβάνουμε τις βόλτες με τον τρόπο μας, χωρίς να περιορίζεται κανείς και χωρίς να κινδυνεύει κανείς. Είμαστε μεγάλα παιδιά, ώστε να γνωρίζουμε το μέτρο και να μην κάνουμε κανέναν να νιώθει άσχημα ή να έρχεται σε δύσκολη θέση. Τέτοια άτομα απομακρύνονται από το σύνολο.

Για όλους μας υπήρξε η πρώτη βόλτα, η πρώτη επαφή με άτομα από εδώ μέσα. Με κάποιους ταιριάξαμε περισσότερο, με άλλους λιγότερο, με άλλους καθόλου. Αλλά σίγουρα κανείς ποτέ δεν πέρασε άσχημα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Αρχηγέ μου......Πες μας το μικρό σου να σε φωνάζουμε και σένα...κάνεις δεν ήξερε κανένα μέχρι που γνωριστήκαμε σε κάποια βόλτα και μάθαμε τα μικρά μας...τσάμπα σου κόβεις τη φορά και το αναλύεις υπερβολικά.....είπαμε την πρώτη φορά δε θα σε κοροϊδέψουμε...........πιστευω.......ισως
    χααχχαχαχα οκ! ειμαι ο σπυρος και ειμαι καλα λοιπον. ελπιζω να μπορεσω να ερθω στην χαμενιαδα..ημουν και στο στρατο δοκιμος στις ειδικες δυναμεις και μου θυμιζει στιβο τοπογραφιας αυτο..οσοι το εχουν κανει ξερουν τι εννοοω και τι παλουκι ειναι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Πριν 2 χρόνια και εγω δεν γνωριζα κανέναν.Πήγα σε βόλτα και σιγά σιγά γνωριστήκαμε και παρέα κάνουμε.
    Όλα έχουν τη φυσική τους ροή anavatis,μη μασάς.
    ετσι ολα στο μυαλο ειναι

Παλαιό μέλος
    τα διαβασα ολα..ελπιζω λογω υποχρεωσεων να μπορεσω αν ερθω. σε μια βολτα να πω δεν γουσταρα να ερθω γιατι εφαγα μπαν απο τον μπλιτζερ απο πανω και μετα βριζομασταν στα πριβε χαχαχαχαχα...κατι εκδρομες εν τω μεταξυ πεφτουν και με το kawasaki versys adventure greece κλαμπ και καλως η κακως τους ακολουθω! στην επομενη σχεδον δεσμευομαι!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Με αντιπαθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα, αλλά από κοντά είμαι γαμώ τα παιδιά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Με αντιπαθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα, αλλά από κοντά είμαι γαμώ τα παιδιά.
    χαχαχαχα αναμονη λοιπον μεχρι την επομενη εξορμηση. και κανα σαββατο η κυριακη που ερχεται καμια κοντινη προς σουνιο παω για αρχη οποιος θελει. αρκει να μην βρεχει βεβαια

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Σοοοουυςςς τσωπα τσωπα σε αγαπάμε μικρέ μας χορχοδειλε.......
    Throttle that mysterious friend of ours

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    πότε η επόμενη ;
    Respect mah authoritah!!!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ....... (διαβάζει ο αλάνης αλλά δεν γράφει)....

Αρτέμη Μάτσα, εσύ;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lukoi.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	95,8 KB 
ID:	379500

Σύμφωνα με την περιγραφή της εικόνας, όπως κυκλοφορεί στο facebook, πρόκειται για την ιεραρχία σε μια αγέλη λύκων. Οι τρεις πρώτοι λύκοι είναι οι πιο αδύναμοι και άρρωστοι. Αυτοί που ρυθμίζουν το βάδισμα. Αν αντιστραφεί η σειρά, θα μείνουν πίσω θα χαθούν. Στην περίπτωση ενέδρας, είναι οι πρώτοι που θα χαθούν. Πηγαίνοντας μπροστά, ανοίγουν το δρόμο μέσα στο χιόνι και το πατικώνουν. Πίσω τους ακολουθούν πέντε ισχυροί λύκοι σχηματίζουν την πρωτοπορία, ενώ στη μέση, είναι ο πλούτος της αγέλης, 11 θηλυκές, στη συνέχεια, άλλοι πέντε λύκοι σχηματίζουν τα μετόπισθεν. Και τελευταίος, σχεδόν απομονωμένος από την αγέλη, είναι ο αρχηγός-ηγέτης, θα πρέπει να επιτηρεί την αγέλη, να την ελέγχει άμεσα, να συντονίζει και να δίνει τις απαραίτητες εντολές.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Άρα τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι τα εξης:
    Ο Αμυρού πεινάει,το Ρέρεσι είναι δείγμα χαρακτηριστικής βόλτας και πως για να πας βόλτα με το μοτο με ξένη παρέα θυμίζει Ε.Σ.
    Ο λαός λέει πως αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις,κανείς δεν ξέρει κανένα.
    Πας και πράττεις τα δέοντα.Στην δική μου πρώτη εκδρομή με αγνώστους συνέβη το ίδιο.Αν θυμάμαι καλά χρέη σκούπας έκανε ένας πολεμιστής...
    Γενικά ένα θέμα επικοινωνίας στη σημερινή εποχή υπάρχει. Δυσκολίες επίσεις.Δικαιολογιες ακόμη περισσότερες.
    Τελικά μία απόφαση είναι.

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF