Τι είναι ενδιαφέρον; Ο καφές ή το κοκορέτσι;
Πολλούς αμαρτωλούς βλέπω!
Για να δούμε!
Τι είναι ενδιαφέρον; Ο καφές ή το κοκορέτσι;
Πολλούς αμαρτωλούς βλέπω!
Για να δούμε!
δεν εγραψα ε? το ειχα πει προφορικά στον Παναγιώτη βαλε και παμε!
Πατριδα μαλλον θα ειμαι και γω κατα 90%...
Here I am,on the road again.......
Ετσι οπως το πατε θα βαρεσω πιστολι στο σερβις για να ρθω ρε λαμογια για την παρεα και μονο![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Μόλις γύρισα από τα μέρη μας. Δέν πήγα για καλό, αλλά δεν βαριέσαι, όλα μέσα στη ζωή είναι. Να έρθεις γιατί θέλω να μιλήσωμεν και για δουλειές αντρικές, Βοιωτικές
Το λοιπόν και επειδή βλέπω ότι μαζευόμαστε κάμποσοι Μοταίοι ...
Μίλησα με αρχαιολογική υπηρεσία, προσπάθησα να μας βγάλω ομαδικό εισητήριο αλλά δεν μπόρεσα. Ισχύει το 1ευρώ/άτομο.
Ωστόσο, στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου, θα μας περιμένει ο φύλακας, ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια της περιήγησης μας, θα βρίσκεται στην είσοδο δίπλα στις μοτοσυκλέτες.
Περαιτέρω,ο ευγενέστατος αυτός άνθρωπος, προσφέρθηκε να μας ανοίξει την πόρτα εισόδου των οχημάτων της υπηρεσίας και να μπούν μέσα στον περιφραγμένο χώρο, όσοι δεν θέλουν να αφήσουν την καινούργια και ακριβή τους μοτοσυκλέτα, στο πάργκινγκ. Δεν εννοούμε φυσικά το σύνολο των μοτοσυκλετών!
Για το πού θα πιούμε τον καφέ μας και άν τελικά θα πάμε στο Σέσι, θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί, το πρωί στον Άγ. Στέφανο. (Γιατί υπήρξαν αντιδράσεις του τύπου "πού μας πάς στις ερημιές, πάμε να δούμε λίγο κόσμο, να ανοίξει το μάτι μας)
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ο μάντης θα είναι που έχω κάτι ερωτήσεις να του κάνω..
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Το όνομα της βόλτας έπρεπε να γραφτεί με γράμματα στυλ ιντιάνα Τζόουνς τα ταααααν!
Ο Eversman και το κρυφό Μαντείο.
Ή το κρυφό αμπάρι για τους μερακλήδες![]()
Να φερετε φακο γιατι εχει και περιηγηση στα υπογεια τουνελ του ναουΑ, ναι και μια χλαμύδα/σεντόνι, για την αναπαράσταση των Γυμνικων αγώνων
![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
θα σας τιμήσουμε..