Το αυτονόητο δεν είπαμε. Το σκυλί με λουρί το πας βόλτα έτσι; Γιατί αν μυρίσει το αγριογούρουνο μπορεί να μην το μαζεύεις εύκολα μετά.
Το αυτονόητο δεν είπαμε. Το σκυλί με λουρί το πας βόλτα έτσι; Γιατί αν μυρίσει το αγριογούρουνο μπορεί να μην το μαζεύεις εύκολα μετά.
Εγώ έχω σπάσει 2 πνίχτες έτσι![]()
χτες έφαγα κάτι ήμερα ξαδέρφια αυτών που βλέπει ο χυμαδόρης στην γειτονιά του, ψημένα σε ξυλόφουρνο, λουκούμια και μάλιστα χωρίς καθόλου λίπος. Αλλά ναι, γενικώς έχω μιά ανησυχία με το βάρος μου το οποίο πλησίασε αυτό του μέσου αγριογούρουνου και οφείλει να επιστρέψει σε ανθρώπινα επίπεδα πριν κάνει ζημιά και συνήθως ονειρεύομαι πολύ πιο νόστιμα φαγητά από αυτά που επιτρέπεται να φάω.
Δοκίμασα πριν λίγο καιρό να τον βγάλω χωρίς λουρί, όχι την πλήρη βόλτα, το 1/3 περίπου. Ο άτιμος εξαφανίστηκε και τον έψαχνα, όταν άκουσε τον θυμό στην φωνή μου και κατάλαβε ότι παιχνίδια τέλος εμφανιστηκε και έτρεξε για το σπίτι. Βόλτα βγήκα μόνος μου τελικά
Αυτούς με τα υπάκουα σκυλιά που δεν φεύγουν από δίπλα τους, μερικές φορές τους θαυμάζω.