Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΚΟΥΤΕΡ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Απο πότε η καδενα είναι πρόβλημα και όχι αναλώσιμο? μετά από κάποια χιλιόμετρα θέλει και αυτή αλλαγή άρα είναι συντήρηση όχι ζημιά μην τρελαθούμε τώρα :P
    Όλα χαλάνε και όλα φτιάχνουν ( τα περισσότερα μπορούμε να τα κάνουμε και μόνοι μας χωρίς να πληρώσουμε ) πάρε κάτι να το ευχαριστηθεις αλλιώς θα το βλέπεις στο δρόμο και θα το ζηλεύεις που δεν το έχεις ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apirathos Προβολή μηνύματος
    Όπως λέει κι ο Παπάζογλου "θα πά(ρ)ω κι ας μου βγει και σε κακό"!!

Ο συγκεκριμένος μηχανικός πάντως είναι ο μόνος στη Θεσσαλονίκη που είναι σωστός σε όλα του. Είναι και λίγο τύχη βέβαια, το θέμα: Να, ο Ηλίας πιο πάνω, λέει όχι στο cbf που υποτείθεται, είναι αχάλαστο. Άλλος, μπορεί να πάρει Aprilia και να μην πάθει ποτέ τίποτε. Νομίζω πως, πολλά κακά συμβαίνουν λόγω ελλειπούς συντήρησης και σε συνδυασμό με "μάστορα", έτοιμη η καταστροφή...
    Κοιτα να δεις τωρα, εχω Aprilia Sportcity 250 εδω και 9,5 χρονια, εχω κανει 40000χλμ που σαφως και δεν ειναι πολλα, αλλα ζημιες δεν εβγαλε. Μονο 2 καμμενες λαμπες. Ακομα και την μπαταρια την αλλαξα στα 7 χρονια προληπτικα χωρις να μου εχει δωσει δειγματα πως φτανει η ωρα της.
    Ομως στο μεταχειρισμενο αυτο που παιζει ρολο ειναι ο πρωτος ιδιοκτητης, αν το προσεχε, αν εκανε τα προβλεπομενα σερβις στην ωρα τους, αν το εσκιζε κρυο κτλ. τα οποιο δεν μπορεις να τα γνωριζεις, εκτος και αν βρεις κατοχο που να κρατα ολα τα τιμολογια απο τα σερβις που εκανε.

Γενικα ο κινητηρας quasar της Piaggio ειναι καλυτερος στα 300 κυβικα απο τα 250. Πιο ροπατος, πιο οικονομικος και πιο αξιοπιστος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apirathos Προβολή μηνύματος
    Είναι και λίγο τύχη βέβαια, το θέμα: Να, ο Ηλίας πιο πάνω, λέει όχι στο cbf που υποτείθεται, είναι αχάλαστο. Άλλος, μπορεί να πάρει Aprilia και να μην πάθει ποτέ τίποτε. Νομίζω πως, πολλά κακά συμβαίνουν λόγω ελλειπούς συντήρησης και σε συνδυασμό με "μάστορα", έτοιμη η καταστροφή...
    Θέμα τύχης είναι αν πάρεις καινούργιο κάτι που σε μερικούς δουλεύει και σε μερικούς χαλάει συνέχεια.
    Σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλό σύστημα διαχείρισης ποιότητας στο εργοστάσιο και βγαίνουν και ελαττωματικά κομμάτια στην αγορά.
    Αν βρείς ένα "καλό" μεταχειρισμένο είσαι πιθανόν οκ.
    Αν από την άλλη το εργοστάσιο έχει καλή ποιότητα και το μοντέλο έχει φήμη χαλασιάρικου στην πιάτσα τότε καλύτερα μακρυά.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Φίλε μου είμαι σχεδόν στην ίδια φάση με σένα (εγώ έχω το μαστόδοντο-Caponord) και ψάχνομαι για αγορά σκούτερ στα 250-300 κυβικά για κάθε μέρα. Έχω καταλήξει σε κάνα δυο μοντέλα αλλά πιο πολύ κλίνω προς το SYM citycom 300 που το είχα και παλιά για 1 χρόνο. Γρήγορο,απροβλημάτιστο, αξιόπιστο, σταθερότατο και με κατανάλωση 3.5λτ/100χλμ.
    Κατα καιρούς τα βρίσκεις και κάτω από 1500€ αν και η τιμή για ενα καλό είναι κάπου τα 1800€.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Νεος ψάχνει σκούτερ. Βοήθεια στην επιλογή.
    από Dimitrios1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2017, 13:12
  2. Βοήθεια για επιλογή σκούτερ.
    από asdf77 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2012, 15:12
  3. επιλογη σκουτερ η παπιου μεχρι 125
    από anegefalos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2011, 13:48
  4. Δίπλωμα μοτοσυκλέτας στα 18 και επιλογή μοτοσυκλέτας....Βοήθεια!
    από Metalocalypse στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2011, 13:32
  5. επιλογη μοντελου. βοηθεια!!
    από Felikios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2009, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ