Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Γιατι το επιλεγουμε;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Για όλα τα παραπανω, σχεδόν όλα συνέβαλαν απο λίγο για να γίνει το μυαλό ενα με την μηχανή.Ανχολυτικό όμως το άτιμο και ειναι ακριβώς το ανάποδο οτι δεν σε βάζει στη διαδικασία να σκέφτεσαι τα προβλήματα σου και να πηγαίνει το όχημα μονο του όπως βλέπεις πολλους οδηγούς με κουτιά που κοιτάνε στο κενό...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Γιατι ....................................................................ετσι μας αρεσει.
    Γιατι ....................................................................ετσι μας γουσταρει.
    Γιατι.....................................................................μπορουμε.
    Είναι τόσο απλό.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Καλά, είμαι σίγουρος οτι στα ως άνω υπάρχουν και εξαιρέσεις!

Συνημμένο 382720
    Ή κάτι δεν πάει καλά με την φωτογραφία ή έβγαλε χέρι το φανάρι και της χούφτωσε το βυ...... στήθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Από την εφηβεία μου άρεσαν τα αμάξια, ειδικά τα γρήγορα.
    Όταν έγινα 18 έβγαλα δίπλωμα και 2 ώρες αφού το πήρα στα χέρια μου παραλίγο να με
    μπουζουριάσουν γιατί έκανα παντιλίκια στη μαρίνα με τη γριά κορόλα του πατέρα μου.

Περνούσε ο καιρός οδηγούσα αμάξια έκανα τις μαλακίες μου αλλά πάντα ένιωθα κάπως
    εγκλωβισμένος, σαν να μην το ευχαριστιόμουν.

Τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής είπα να μαζέψω κανά λεφτουδάκι να πάρω ένα δίτροχο
    για να πηγαινοέρχομαι στη σχολή και αργότερα να μαζέψω λεφτά να πάρω κανά gti hatchback.

Όταν αγόρασα τη βέσπα (παρασκευή 25/11/2005) έκανα χεσμένος το αργυρούπολη - κέντρο αθήνας,
    τη κλείδωσα, όλο το σουκου δεν την κυκλοφόρησα από το φόβο μου ενώ παράλληλα ένιωθα και
    πικραμένος γιατί μετάνιωσα που αγόρασα μηχανάκι.

Ήρθε Δευτέρα, πείσμωσα και είπα "ας δώσω μια δεύτερη ευκαιρία μπας και....." και εκεί που ανέβηκα
    τη Καβάλας στο κόμβο πάνω από το Κηφισό με μια ριπή του ανέμου να με τραντάζει και το κρύο να
    με δαγκώνει (βλέπετε το πρώτο μου κράνος ήταν τζετ και το μπουφάν κοντό 4 εποχών) εγώ
    ενθουσιάστηκα. Ξετρελάθηκα για την ακρίβεια!

Την επόμενη μέρα με θυμάμαι πάλι στη Καβάλας στο ύψος της Βιαμάξ να κάνω σφήνα με τη βέσπα
    ανάμεσα σε αμάξι και νταλίκα και να έχω πωρωθεί με το κατορθωμά μου λες και τερμάτισα το
    ρομάνιακς ένα πράγμα.

Ε, κάπως έτσι μπήκε το νερό στο αυλάκι του μοτοσυκλετισμού, η βέσπα αποδείχτηκε λίγη και σύντομα
    ήρθε ένα σούπερσπορτ, οι πίστες, οι πολεμικές στα βουνά κτλ κτλ.

Οπότε δεν έχω λογική εξήγηση γιατί επέλεξα να ακολουθήσω αυτό το δρόμο, απλά ένιωσα το
    καρδιοχτύπι στα στήθια μου.

ΥΓ. Τώρα για το κουλάδι που λέει πιο πάνω ότι οδηγάει μοτοσυκλέτα γιατί δεν μπορεί να πετάξει,
    ε ας καβαλήσει πρώτα κανά μηχανάκι της προκοπής και ίσως αλλάξει γνώμη.

Παλαιό μέλος
    Σίγουρα δεν το επέλεξα,απλά η πρώτη φορά ήταν μαγική και η μαγεία ξαναρχίζει κάθε φορά που ανεβαίνω!
    Συνεπώς μιλάμε για εθισμό,είμαι εξαρτημένος,δεν εχω μείνει ποτέ χωρίς μοτοσυκλέτα,άσε η στεναχώρια όταν χαλάει κάτι.
    Παλιότερα σε κάποιο Motosport είχα διαβάσει την άποψη ενος γιατρού όπου έλεγε οτι οι οδηγοί μοτοσυκλέτας αναπτύσουν πιο οξυμένες αισθήσεις,μάλλον υσχύει σε ενα βαθμό.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Νομίζω το είχα γράψει, ως μωρό ο μόνος τρόπος για να με ταϊσει η γιαγιά μου ήταν να με ανεβάσει σε μηχανάκι

Ε τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους καμιά δεκαπενταριά χρόνια μετά και έκτοτε, όπως είπε και ο βάσκας, δεν έχω μείνει μέρα χωρίς δίτροχο...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Φυσική επιλογή. Όπως το περπάτημα μετά το μπουσούλισμα.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Φυσική επιλογή. Όπως το περπάτημα μετά το μπουσούλισμα.
    Το χω
    Το χω....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	evolution-enduro-jump-t-shirts-men-s-t-shirt.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	16,3 KB 
ID:	382723

Edit
    Όλως τυχαίως σήμερα παρηγγειλα να μου το φτιάξουν σε μπλουζάκι
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 23/05/2017 στις 21:50.

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Απο μικρά παιδιά όλοι οι φίλοι μου και γνωστοί είχαν τρέλα με μηχανάκια..απ το γυμνάσιο ξεκίνησαν να έχουν παπάκια.εγώ μόνο κουτιά κοιτούσα και σε μηχανάκι σπάνια ανέβαινα συνοδηγός.παντελος αδιάφορος..έτυχε οδήγησα παπι για λίγα μέτρα στο σχολείο..αδιαφορία τελείως..Πριν 3 χρόνια έψαχνα δουλειά.βρήκα ντελιβερι με έμαθε ένας φίλος να οδηγαω.δούλευα κνν 3μηνο και είχα μια κοπέλα(καλοκαίρι ήταν) λέω θα πάρω μηχανή να πηγαινοέρχομαι.και πήρα ενα cbr400 .δν ήξερα καν τι κάνει ο διακόπτης on/off..γτ ρν βαράει η μιζα με 1η και τον πλαγιοστατη κατεβασμένο και θυμάμαι όταν το πήρα ξεκινάω και νόμιζα ότι είναι όλες κάτω������������
    Τέλος πάντων απο τότε κόλλησα δουλεύω 20 μέρες το μήνα.τις άλλες 10 κανονίζω βόλτες με φίλους και αν δν καβαλάω για μέρες αρρωσταίνω..οι φίλοι μ ακόμα απορούν πως καβαλάω 1000 και αυτοί έχουν ακόμα παπάκια..εγώ που 1 μήνα πριν πάρω μηχανή μου λέγανε για συμπλέκτη σε μηχανή και νόμιζα με κοροϊδεύουν..νόμιζα η αριστερή μανετα ειναι το πίσω φρένο
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Αυτό

Όνομα:	FB_IMG_1495571243171.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	100,2 KB 
ID:	382726
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αν ελεγα οτι καποιος πλησιασε την λογικη του προβληματισμου μου θα ελεγα οτι ειναι μαλλον ο Δεινοσαυρος.

Προφανως και μπορουμε, προφανως και μας αρεσει αλλα τι ειναι αυτο που μας δινει αυτη την ευχαριστηση; Καποιος ειπε ο κινδυνος. Ποιος κινδυνος; Και γιατι μας αρεσει να κινδυνευουμε; Πολυ περισσοτερο οταν βλεπουμε γυρω μας και τα κακα αποτελεσματα του κινδυνου! Καποιος ισως ελεγε οτι ειναι θεμα αδρεναλινης. Αν ηταν αδρεναλινη μπαιναμε σε ενα ρολερ κοστερ, μας εφτανε την αδρεναλινη στο ταβανι και στο τελος πηγαιναμε σπιτι μας. Αλλα οχι. Εκει. Εμεις επιμενουμε να καβαλαμε!!! Ποιο ενστικτο μας ικανοποιουμε; Τι ειδους ευχη και καταρα μας κατατρεχει; Και απο που προεκυψε;
    Καλοδεχουμενες οι απαντησεις ολων αλλα μαλλον δεν εγινε κατανοητη η ερωτηση αρχικα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Το κοστερ είναι ψευδαίσθηση,μπαίνεις και σε πάει,ετσι απλά.
    Η οδήγηση είναι ένα συνονθύλευμα χειρισμών,που με τον κατάλληλο συνδυασμό είτε σε στέλνουν στα ουράνια,είτε στο χωμα.
    Είναι τεντωμένο σχοινί, και μόνη ασφάλεια ενα κράνος και 2 τεραγωνικα δέρμα.
    Είναι μια πρόκληση να δαμασεις κάτι και παράλληλα να το ευχαριστηθείς,γεμίζοντας το κορμί σου αδρεναλίνη.
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Απο μικρά παιδιά όλοι οι φίλοι μου και γνωστοί είχαν τρέλα με μηχανάκια..απ το γυμνάσιο ξεκίνησαν να έχουν παπάκια.εγώ μόνο κουτιά κοιτούσα και σε μηχανάκι σπάνια ανέβαινα συνοδηγός.παντελος αδιάφορος..έτυχε οδήγησα παπι για λίγα μέτρα στο σχολείο..αδιαφορία τελείως..Πριν 3 χρόνια έψαχνα δουλειά.βρήκα ντελιβερι με έμαθε ένας φίλος να οδηγαω.δούλευα κνν 3μηνο και είχα μια κοπέλα(καλοκαίρι ήταν) λέω θα πάρω μηχανή να πηγαινοέρχομαι.και πήρα ενα cbr400 .δν ήξερα καν τι κάνει ο διακόπτης on/off..γτ ρν βαράει η μιζα με 1η και τον πλαγιοστατη κατεβασμένο και θυμάμαι όταν το πήρα ξεκινάω και νόμιζα ότι είναι όλες κάτω������������
    Τέλος πάντων απο τότε κόλλησα δουλεύω 20 μέρες το μήνα.τις άλλες 10 κανονίζω βόλτες με φίλους και αν δν καβαλάω για μέρες αρρωσταίνω..οι φίλοι μ ακόμα απορούν πως καβαλάω 1000 και αυτοί έχουν ακόμα παπάκια..εγώ που 1 μήνα πριν πάρω μηχανή μου λέγανε για συμπλέκτη σε μηχανή και νόμιζα με κοροϊδεύουν..νόμιζα η αριστερή μανετα ειναι το πίσω φρένο
    καπως ετσι κ εγω! εντελως ανιδεος..ξαφνικα track day και να ξυνω μασπιεδες και να με λενε τρελο και οτι μπαινω πλεον σε επικινδυνα νερα καποιος απο εδω μεσα στο φορουμ! φαντασου δηλαδη..και ολα αυτα μεσα σε 1 χρονο που εχω την πρωτη μου μηχανη ever! ουτε καν παπι η σκουτερ πριν

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Και όπως είπε ο γιατρός που ξέρει τι λέει...

Όνομα:	Bikers-quotes-10.jpg 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	57,6 KB 
ID:	382730

Δε θέλει παραπάνω ψάξιμο....θα χαθεί η μαγεία....
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    Αν ελεγα οτι καποιος πλησιασε την λογικη του προβληματισμου μου θα ελεγα οτι ειναι μαλλον ο Δεινοσαυρος.

Προφανως και μπορουμε, προφανως και μας αρεσει αλλα τι ειναι αυτο που μας δινει αυτη την ευχαριστηση; Καποιος ειπε ο κινδυνος. Ποιος κινδυνος; Και γιατι μας αρεσει να κινδυνευουμε; Πολυ περισσοτερο οταν βλεπουμε γυρω μας και τα κακα αποτελεσματα του κινδυνου! Καποιος ισως ελεγε οτι ειναι θεμα αδρεναλινης. Αν ηταν αδρεναλινη μπαιναμε σε ενα ρολερ κοστερ, μας εφτανε την αδρεναλινη στο ταβανι και στο τελος πηγαιναμε σπιτι μας. Αλλα οχι. Εκει. Εμεις επιμενουμε να καβαλαμε!!! Ποιο ενστικτο μας ικανοποιουμε; Τι ειδους ευχη και καταρα μας κατατρεχει; Και απο που προεκυψε;
    Καλοδεχουμενες οι απαντησεις ολων αλλα μαλλον δεν εγινε κατανοητη η ερωτηση αρχικα.
    Τώρα, το ερώτημα ωραίο για μπύρες, αλλά δεν έχει απάντηση. Ή,μάλλον,έχει πολλές και αντίθετες.
    Γιατί υπάρχουν πολλοί και αντίθετοι άνθρωποι που καβαλάνε μηχανή.
    Κανείς σίγουρα δεν θα σου πει "για να γράφω πλάνα στην GoPro" ή "για να πουλήσω μούρη στο καφέ" ή "για να γλιτώσω κάνα φράγκο σε βενζίνες".

Θα δοθούν ρομαντικές απαντήσεις όπως "ελευθερία","αδρεναλίνη","ταχύτητα","δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μοτό" κλπ.
    Και για κάποιους θα ισχύει.

Τώρα ,αν θέλουμε να το παίξουμε λίγο ψυχολόγοι,θα μπορούσαμε να πούμε ότι η μηχανή είναι ένα μέσο που σε βγάζει από το ..comfort zone.
    Είναι αντισυμβατική, επικίνδυνη,άβολη,θέλει τον οδηγό πάντα σε εγρήγορση.Γενικα,σου παρέχει απλόχερα ανασφάλεια αλλά και προσωπική ευθύνη της ζωής σου με αντάλλαγμα την άμεση επαφή με την φύση και την ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος τιθασεύσει την μηχανή.

Όλα αυτά λείπουν από τον σύγχρονο ανθρωπο.

Οπότε,είναι μάλλον η ψευδαίσθηση μας ότι δεν έχουμε γίνει τελείως ρομπότ..

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί το 1000άρι δεν είναι εμπορικό?
    από nkmosch στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 11:10
  2. γιατι το πεταξανε??
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 17:06
  3. Γιατί το basket είναι "υγιέστερο" σήμερα απο το ποδόσφαιρο
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 14:35
  4. όλοι μέλη , γιατί το μαγαζί θα πέσει "όξω"...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 07:23
  5. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF