Καλημέρα σε όλους....
Θέλουμε να πάμε για βουτιά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καλημέρα σε όλους....
βουτια? ποια βουτια? αχ δε παει καλα ο κοσμος τστστσ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Καλημέρα σε όλους....
να μην βγεις....εκτός αν ξέρεις καλό κολύμπι!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Kαλημέρεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς.............
(να βγω, να μην βγω....)![]()
What happens......happens for a REASON........
τί ζηλεύεις αφού κι εσύ έτσι είσαι..... έχω άδικο???Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
πω πω τελειαζηλευω.... αυτο θα πει φωτογραφος εν δραση.... με την ψηφιακη στο χερι παντος καιρου
ας με διαψεύσει όποιος σε ξέρει πραγματικά!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
βουτια? ποια βουτια? αχ δε παει καλα ο κοσμος τστστσ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί καλέ; που το βλέπεις το κακο;
καλημερα σε ολους
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Δε σε διαψευδω ουτε εγω η ιδια ...... λατρευω τη φωτογραφια αλλα βασικα ζηλεψα το χιονι κουκλα μου.... γιατι και αυτο μ αρεσει πολυΑρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
τί ζηλεύεις αφού κι εσύ έτσι είσαι..... έχω άδικο???
ας με διαψεύσει όποιος σε ξέρει πραγματικά!!!!![]()
γι αυτο ειπα ζηλευω ...
ειναι λιγο ...... ΑΚΑΙΡΟ ..... αλλα εσυ εχεις τρελα με τις καταδυσεις οποτε εισαι παντος καιρουΑρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Γιατί καλέ; που το βλέπεις το κακο;![]()
Ασε που περνάς και την Γέφυρα της Καλλιρόης ακόμα και αν έχει πλημμυρίσει!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ειναι λιγο ...... ΑΚΑΙΡΟ ..... αλλα εσυ εχεις τρελα με τις καταδυσεις οποτε εισαι παντος καιρου![]()
:smilea: :smilea: :smilea:
χαχαχαχα :rotflmao: σωστοςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Ασε που περνάς και την Γέφυρα της Καλλιρόης ακόμα και αν έχει πλημμυρίσει!!!!
:smilea: :smilea: :smilea:
να μην ζηλεύεις γιατί σύντομα θα έχεις τις δικές σου χιονισμένες φωτογραφίες......Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Δε σε διαψευδω ουτε εγω η ιδια ...... λατρευω τη φωτογραφια αλλα βασικα ζηλεψα το χιονι κουκλα μου.... γιατι και αυτο μ αρεσει πολυγι αυτο ειπα ζηλευω ...
![]()
ήμουν σίγουρη ότι θα επέστρεφες στο βούνα............γιατί η τρέλλα παέι και στα βουνά!!!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ε νά λοιπόν: