Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Όταν θες να σηκώσεις στον αέρα κάποιο τροχό το κάνεις με το πλαϊνό στάντ και ένα κομμάτι ξύλο που θα το κοντράρεις είτε στο ψαλίδι για πίσω ή κάπου μπροστά σε κάποια βάση κάτω από τον κινητήρα για να σηκώσεις μπροστά.
Ένα κομμάτι ξύλο 20-30 πόντους παντού θα βρεις...
Τελευταία τροποποίηση από daz; 07/07/2017 στις 16:42.
και θα επιστευτεις εσυ δλδ το οποιοδηποτε ξυλο για να στηριξεις το μηχανακι μεσα στην μεση του δρομου??
εγω σκεφτομαι το πιο απλο...περνας απο διπλα και την σκουντας χωρις να το καταλαβεις...αν φυγει απο το ξυλο και εχεις βγαλει τον τροχο κλαις ψαλιδι (αν ειναι ο πισω) ή μπουκαλες (αν ειναι ο μπροστα)...
ειδικα για τα ss θες τακο χοντρο για να το βαλεις στους λαιμους και να βγαλεις μπροστινο αλλα και αυτο ενεχει πολλα ρισκα...
Γνώμη μου είναι ότι ειδικά με τα σύγχρονα μηχανάκια, δεν χρειάζεται να το παίζουμε Μαγκάιβερ στην άκρη του δρόμου.
Ένα κιτάκι για σκασμένα λάστιχα, ένα σετ μανέτες, κανά συρματόσχοινο ντίζας, καμιά ασφάλεια, ζιπάκια, λάμπες για μπρος και πίσω, 2-3 εργαλεία για να τα πράγματα που ανέφερα και μια οδική βοήθεια για τα πιο χοντρά.
Νομίζω τα παραπάνω για 9/10 περιπτώσεις είναι αρκετά.
Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
Τι να σου πω, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του αν υπάρξει ανάγκη.
Έτσι σηκώσαμε στην Βουλγαρία ένα ΖΖR11 φορτωμένο με βαλίτσες γιατί είχε μασήσει τα ρουλεμάν του πίσω τροχού. Αγοράσαμε ένα ούπα σιδερένιο για μπετό στην εσωτερική διάμετρο του ρουλεμάν από ένα χρωματοπωλείο και το χρησιμοποιήσαμε για εξολκέα χτυπώντας το τα βγάλαμε. Αγοράσαμε τα ίδια από ένα μαγαζί με ρουλεμάν την άλλη μέρα το πρωί και τα βάλαμε. Μέχρι τότε το μηχανάκι ήταν στον αέρα με το ξύλο και απλά είχαμε ψευτοπεράσει την ρόδα και τον άξονα μην τυχόν και γίνει τίποτα.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Το νεσεσερ ειναι αυτο που ειπα προηγουμενος.Παντα φαρμακειο,και παντα σπαστο καφεδακι πισω στη βαλιτσα για να κριωνει λιγο η γρια αμα τη ταλεπορω.Οπος βλεπετε συν ολης της αλης εχω μεσα και φορτηστη κινητου για να φορτιζω το κινητο(οποιος θελει μπορω να ανοιξω ενα θεμα και να λεω πος εφτιαξα στη μηχανη υποδοχη αναπτηρα αυτοκινητου ευκολα και με 3,5 ευρω)και ενεσεις για λαστιχο ασαμπρελο(εμενα ειναι με σαμπρελα.Μου εχει μηνει απο το v-strom).
Υ.Γ.Οι φοτο δε ξερω αν ειναι καλες καθοτι τις βγαζω και τις στελνω απο κινητο παλιο και με μικρη οθονη.
καθε μερα ...νεα μερα.
Πάτερ είσαι ο καλύτερος!
Μια χαρά είναι οι φωτό!![]()
Sent from me using a computer.
Τα κορδόνια , γυαλόχαρτο, αμπούλα, βαλβίδα και κόλλα τα έχεις αλλού να υποθέσω;