Ο άνθρωπος πήρε καινούριο μηχανάκι. Γιατί να του το χαλάσουμε;
Προσωπικά το βρίσκω πολύ ασχημότερο από προηγούμενα μοντέλα. Αλλά όλα τα SS ίδια είναι εδώ και 20 χρόνια, οπότε το να συζητάμε για όμορφα και άσχημα είναι κάπως άτοπο.![]()
Ο άνθρωπος πήρε καινούριο μηχανάκι. Γιατί να του το χαλάσουμε;
Προσωπικά το βρίσκω πολύ ασχημότερο από προηγούμενα μοντέλα. Αλλά όλα τα SS ίδια είναι εδώ και 20 χρόνια, οπότε το να συζητάμε για όμορφα και άσχημα είναι κάπως άτοπο.![]()
Life begins at 45°.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τρέμε ρε, 290 σταματημένο πιάνει το γαμίδι...
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2888313
Αυτα τα φλας τι τα τοποθετησαν εκει...δεν καταλαβαινω.
Τοσα χρονια στους καθρεπτες κ φετος το χαλασανε!
Αντε να δουμε κ κανενα απο κοντα με το καλο.
Καλα χιλιομετρα με τη Suzi!!![]()
Ride(s) the wind of change...
Θα δουμε ... για αρχη Τρακ μπάικ στο εξωτερικο Μιsano Mugello κ.τ.λ. ισως τρεξω και κανενα αγωνα στο Ελληνικο πρωταθλημα, αναλογα τη τρελα μουο χρονος θα δειξει
Ένα είναι σιγουρο είμαι πανευτυχης που το πηρα, διοτι είναι ετσι ακριβος όπως το ηθελαοσο για την εξατμιση εμφανισιακά είναι τερας και φαινεται ακομα μεγαλυτερη γιατι είναι πολυ μικρο το μηχανακι
Όμως μ αρεσει πολυ ο ηχος που βγαζει .. στο ρελαντι που είναι ανοιχτα τα εξουπ βγαζει ένα μπασο ηχο και μολις ανεβουν οι στροφες γινεται πολυ ησυχο ετσι ακριβος όπως το θελω
Τεσπα κάθε μερα που το καβαλαω αυτό το μηχανακι τοσο πιο πολυ μα αρεσει σε σημειο που δεν μπορω να βρω κανενα ψεγαδιείναι παρα πολυ μικρο σαν να καθομαι σε 600ρι και παρα πολυ ελαφρυ σε τετοιο σημειο που πιστευα ότι εχει πολυ ελαφριους τροχους
Όμως η ευκολια που εχει στην αλλαγη κατεύθυνσης δεν οφείλεται στους τροχους ... δειτε βαρος που εχει ο μπροστα 4.151 δηλαδή 70 γραμμαρια πιο ελαφρυς από το Κ7 που ειχα
Αρα είναι θεμα βαρους και γεωμετριας του πλαισιου .. αν και είμαι ακομα σε φαση στρωσίματος, το μηχανακι φαινεται πολυ ελεγχομενο και ευκολο στο χειρισμο του η θεση οδηγήσεις είναι πιο επιθετικη διοτη το υψος της σελλας είναι πιο ψηλα από τα προηγουμενα μοντελα
Το μονο που μου λειπει προς στιγμης είναι το σιφτερ , ( είναι πολυ ενοχλητικο ενα μηχανακι να μην εχει σιφτερ ) όχι πως δεν το εχωαπλα δεν εχω χρονο να το περασω , αυτά εως τωρα
![]()
Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 18/07/2017 στις 22:32.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη διαδικασία για το στρόσιμο...ή πας όπως το manual?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.