sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
δεν έχω καμιά πρόθεση επίθεσης, το θέμα δεν μου το χαλάς. Έχω πάρει αρκετή βοήθεια και γνώμες αρκετά χρήσιμες που χρειαζομουν και τις επεξεργάζομαι ώστε να κάνω την καλύτερη επιλογή..
Απλά θα θέλα να μου πεις και 2 πράγματα για σένα.. μιας και είσαι νέο σχετικά νέο μέλος.. να γνωριστούμε.
Πάντα φιλικά και το εννοώ. Στείλε μου πμ αν δεν θες να γράφεις εδώ.
YAMAHA | Revs your heart!!!
ειπε οτι
πιθανόν το 1.22 να μην σου λέει τιποτα αλλά δεν πειράζει)
αν εσενα σου ελεγα ετσι ας μην ελεγες οτι κρυβει πισω ειρωνια η κουβεντα αυτη!
αν ψαχνεις να με κανεις ban κανεμε τι να πω ρε φιλε δεν εχω προθεση ουτε να δουλεψω κανενα ουτε να παρακαλεσω καποιον για κατι απλα δεν ξαναγραφω
Ελατε να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Παρεξηγήσεις δημιουργούνται εύκολα, ας μη τις παίρνουμε κατάκαρδα.
Φλουφλιδες ρε πουστη μου....ρε ριχτε ένα τσακωμό τρικούβερτο...ξυλο ρε ξυλοοο γιουργιααα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Παρεμπιπτόντως (καλά το έγραψα; )...πόσο γύριζες στις Σέρρες με το R1, ηταν στόκ, ειχε μετατροπές; τι λάστιχα-πιεσεις; Δώσε λιγες πληροφορίες
The R is for Respect.
Μπορει και με το BMW να γυρνας τα ίδια αλλα δεν έχει σημασία.Ειχα παρακολουθήσει τον Καντιμοιρη που είχε R1 σαν το δικο μας και με το BMW δεν κατεβασε χρόνους οπως περιμενα,μάλιστα σε καποιες στιγμες γύριζε και πιο αργα.Ισως και να είναι περίεργο μηχανάκι δεν ξέρω.Αυτο που φοβάμαι πολυ ειναι η αντοχή του BMW,δε θα ήθελα να ξαναμπλέξω με επισκευες για αυτο και δεν το τσιμπησα.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
YAMAHA | Revs your heart!!!
Τα καινουργια μηχανακια δεν εχουν καμια σχεση με τα μηχανακια της γενιας του R1 2007-2008. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο για Σερρες. Το πλαισιο ειναι πολυ καλο ακουει και κλεινει γραμμες η τις κραταει αναλογος τι κανεις. Κ αυτο ειναι το πιο βασικο το πλαισιο να ειναι καλο. Τωρα στο 1.30 ( ρε με δουλευεις εγω θυμαμαι εισαι καπου στο 27) με απλα πραγματα μονο στην οδηγηση ασχετα τα λαστιχα τον ριχνεις τον χρονο. Αλλα ενα μηχανακι γενιας του 2015 μεσα στην πιστα νομιζεις οτι κανεις βολτα στο 27-28 και τα χρονομετρα γραφουν 25, χωρις να κουραζεσαι η να πιεζεις. Ενα μεγαλο συν στα μηχανακια 2015 ειναι τα ηλεκτρονικα που τα βλεπω σαν μαξιλαρακι ασφαλειας. Γνωμη μου μιας και εχω βρεθει μεσα στην πιστα με πολλα μηχανακια τα bmw ειναι για κλοτσιες εκτος απο του 2015 κ μετα οπως και το kawasaki.
Κατι σημαντικο για τα dunlop σλικ η χαρακτα γομες. Εαν δεν εισαι κατω απο 1.27 υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να μην πιανει θερμοκρασια λειτουργιας και η να το χαλας η να σε πεταξει κατω.