Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
απο που προκυπτει ρε παιδια τα 30 Ευρω???![]()
![]()
![]()
Αν έχει ασφάλεια και λισάνς ημέρας, είναι λογικό...
(Διακρίνω το γνωστό πράσινο προσωπάκι ???)
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
απο που προκυπτει ρε παιδια τα 30 Ευρω???![]()
![]()
![]()
Αν έχει ασφάλεια και λισάνς ημέρας, είναι λογικό...
(Διακρίνω το γνωστό πράσινο προσωπάκι ???)
:rotflmao::rotflmao:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
dirtymotoΚαποιοι ανθρωποι κουραζονται για να μπορεσουν να βγαλουν μια ασφαλη διαδρομη και να μπορεσουμε να ευχαριστηθουμε εμεις και η παρεα μας. Χρειαζονται 2-3 μερες για να μπορεσουν να χαραξουν την διαδρομη στην πραξη και μετα να μπορεσουν να την αποτυπωσουν στο χαρτι .εμενα η ενσταση μου ειναι στο κοστος συμμετοχης...απο που προκυπτει ρε παιδια τα 30 Ευρω???Βαλε τις φθορες στα μηχανακια τους και τις ωρες που χρειαζετε να γινει ολη αυτη η δουλεια.Προσωπικα δεν βρισκω καθολου μεγαλο το κοστος των 30 ευρω μπρος στην διασκεδαση και στην εμπειρια που θα εχει οποιος αποφασισει να παει ( και μιλαω για τα Mega enduro κυριως ) .
![]()
STOUBI.....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
dirtymoto
Καποιοι ανθρωποι κουραζονται για να μπορεσουν να βγαλουν μια ασφαλη διαδρομη και να μπορεσουμε να ευχαριστηθουμε εμεις και η παρεα μας. Χρειαζονται 2-3 μερες για να μπορεσουν να χαραξουν την διαδρομη στην πραξη και μετα να μπορεσουν να την αποτυπωσουν στο χαρτι .Βαλε τις φθορες στα μηχανακια τους και τις ωρες που χρειαζετε να γινει ολη αυτη η δουλεια.Προσωπικα δεν βρισκω καθολου μεγαλο το κοστος των 30 ευρω μπρος στην διασκεδαση και στην εμπειρια που θα εχει οποιος αποφασισει να παει ( και μιλαω για τα Mega enduro κυριως ) .
![]()
στον Θανάση τα λες αυτά ????
![]()
![]()
![]()
Αν ήταν τσαμπέ θα είχε ακόμα περισσότερη πλάκα!
γενικά ψιλοξενέρωμα να πρέπει να πληρώσεις για να περάσεις καλά.
Το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά
είναι ας πούμε το αντίτιμο μιας ζώνης μέσης!
Το σκέφτομαι να πάρω μέρος Νίκο, Πανουργιά
το πιρελλι ΜΤ21 πισω εχει ψιλοκαραφλιάσει βέβαια,
μου λείπει και αδιάβροχο παντελόνι καθώς και μουφάν , θα δώ πως θα τα βολέψω!
Ο βαθμός δυσκολίας με προβληματίζει επίσης λίγο, γιατί η λάσπη δεν παλεύεται, και όλων μας τα μηχανάκια είναι βαρούτσικα!
αν προλάβω κι όλας να του φορέσω το ντεποζιτακι το 12λιτρο
ίσως να είναι λίγο καλύτερα!
για να είμαι καλύτερος ακόμα θα πρεπει πίσω να αλλαχθεί το πατούμενο και να βάλω ένα μισελεν ΜΤ 30, άλλα χρήματα απο εκεί!
γενικά με ψιλοβιάζει το πράμα οικονομικώς, αν και ξέρω πως ειδικά με παρέα και όχι με το άγχος αν είμαστε τελευταίοι θα πέσουν γαμώτα γέλια!
το λοιπόν
ρούχα
λάστιχο
μικρό ντεπόζιτο (αν και με τον ανεφοδιασμό τί παίζεται
για αυτούς με τα μικρά ρεζερβουάρ;
150 χιιλιόμετρα σε λάσπη θέλουν τουλ 15 λίτρα, όχι;
Θανάση, Αντώνη
έμπειροι αναβάτες κάποια συμβουλή;
Θανάση η ΣΥΜΟΦΕ έχει φγάλει τίποτα καινούργιο κοντινό;
![]()
Μα τι να γίνει. Και για απλή εντουροβόλτα με τους φίλους σου, πάλι λάστιχο θα θέλεις. Το ίδιο και για τα ρούχα. Τα τελευταία μπορείς να τα δανιστείς και από φίλο σου. Όσο για το λάστιχο, μπορείς να βάλεις κάτι αποκλειστικά χωμάτινο για λάσπη που κοστίζει 50Ε μπρος πίσω και είναι 1-2 χρήσεις.
Όσον αφορά την βενζίνη, πάντα οι διοργανωτές προβλέπουν σημεία ανεφοδιασμού για τα καθαρά με τα μικρά ντεπόζιτα οπότε μη φοβάσαι οτι θα μείνεις στο βουνό. Εκτός και αν χαθείς τρελά.
Για την δυσκολία του εγχειρήματος, ποτέ δεν ξέρεις μέχρι την ημέρα του αγώνα. Αν κάνει τρελό καιρό και ήλιο μπορεί η λασπούρα να έχει στεγνώσει και η διαδρομή να είναι εως βαρετή. Αν πάλι βρέχει οπως τώρα τότε ζορίζουν τα πράγματα άλλά γίνονται εδιαφέροντα. Πάντως και να κολλήσεις, βοήθεια πάντα υπάρχει από τους υπόλοιπους. Αυτό είναι και το ωραίο. Ότι δεν είσαι μόνος σου.
Όποιος έχει συμμετάσχει σε trail ride νομίζω ότι έχει πολύ καλές αναμνήσεις. Όσοι δεν έχετε, είναι καιρός να το δοκιμάσετε. Τι στο καλό τα έχετε τα χωματερά και τα On-Off. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε χαλαρά κάποιες από τις δυνατότητες της μηχανής σας.
Go go go...
Αλλά επιμένω. Ήταν ανάγκη να επιλέξουν την ίδια ημερομηνία με την Πατρα? .....!!!!!!!
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Το γκάζι κολλημένο στο stop (ανοιχτό...), τα μάτια μισόκλειστα (προφυλάσει από την λάπη και δίνει matcho στυλ), την ταυτότητα στο στόμα (καλά δαγκωμένη...), ΟΧΙ συνέχεια όρθιος (υπάρχουν πολλά κλαδιά, συνήθως μετά από κλειστή στροφή χωρίς ορατοτητα - ένα περίεργο πραγμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
... κάποια συμβουλή;) και ΧΕΣΕ road-book και παπαριές !!! (Ακολούθα τις ροδιές των άλλων - το πολύ - πολύ να βρεθείτε όλοι μαζί σε χασαποταβέρνα
)
.
.
.
.
.
.
.
Υ.Γ.
Θα εμφανιστεί όπου νάναι ο Τανάσης και θα αρχίσει τα περί "φυλαχτών, ζαριών και σφυρίχτρας".
ΜΗΝ το ακούς !!! ΖΗΛΕΥΕΙ !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Όσο για το λάστιχο, μπορείς να βάλεις κάτι αποκλειστικά χωμάτινο για λάσπη που κοστίζει 50Ε μπρος πίσω και είναι 1-2 χρήσεις.
μπορεις να με κατατοπίσεις;
σε ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!
Στείλε PM στον kosdros που έχει βάλει να σου πει λεπτομέρειες.
θα τον ρωτήσω κι εγώ και θα ποστάρω.
Αλλά προσοχή. Τα παραπάνω λάστιχα είναι ΜΟΝΟ για χώμα. Στην άσφαλτο είναι χάρος και ειδικά στο βρεγμένο όπου γλιστράνε και μόνο που βλέπουν υγρασία στα 100 μέτρα.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ρε βλαμμενε.....ναι ναι σε εσενα μιλαω..μην κοιτας αλλου, ναι εσυ με το μουσακι...τι μου λετε τωρα για χαμηλα φτερα και παπαριες μου λες...4 βιδες και φευγει το φτερο..εκει θα κολλησουμε, ρε παππου δηλαδη δεν εχεις κανει μαλακειες τετοιες?? στην τελικη το παρατει και το μαζευουμε αλλιως...Σκεφτομαι να κατεβω με το KIngCAb και το μηχανακι φορτωμενο επανω για να μην κανω χιλιομετρα με τακουνια...Αι σιχτιρ που θα ειναι λεωφορειο...ας ειναι και βαπορι, τι εγινε...καποτε που ειχα κολλησει με το Αφρικα περιμενα 3 ωρες να με βοηθησουν (Βολτερ για οποιος καταλαβαινουν) και τι εγινε...εκει θα ειμαστε ολοι παρεα..
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
That's the spirit νέε μου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ρε βλαμμενε.....ναι ναι σε εσενα μιλαω..μην κοιτας αλλου, ναι εσυ με το μουσακι...τι μου λετε τωρα για χαμηλα φτερα και παπαριες μου λες...4 βιδες και φευγει το φτερο..εκει θα κολλησουμε, ρε παππου δηλαδη δεν εχεις κανει μαλακειες τετοιες?? στην τελικη το παρατει και το μαζευουμε αλλιως...Σκεφτομαι να κατεβω με το KIngCAb και το μηχανακι φορτωμενο επανω για να μην κανω χιλιομετρα με τακουνια...Αι σιχτιρ που θα ειναι λεωφορειο...ας ειναι και βαπορι, τι εγινε...καποτε που ειχα κολλησει με το Αφρικα περιμενα 3 ωρες να με βοηθησουν (Βολτερ για οποιος καταλαβαινουν) και τι εγινε...εκει θα ειμαστε ολοι παρεα..![]()
Αλλά μην τον μαλώνεις τον Θανάση...
Είπαμε: ΖΗΛΕΥΕΙ !!!
Μια ηλίθια ερώτηση....Ρε μ@μ@κα Πανουργιά το μηχανάκι θα το στρώσεις στο trail ride στις λασπωμένες ανηφοριές??Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ρε βλαμμενε.....ναι ναι σε εσενα μιλαω..μην κοιτας αλλου, ναι εσυ με το μουσακι...τι μου λετε τωρα για χαμηλα φτερα και παπαριες μου λες...4 βιδες και φευγει το φτερο..εκει θα κολλησουμε, ρε παππου δηλαδη δεν εχεις κανει μαλακειες τετοιες?? στην τελικη το παρατει και το μαζευουμε αλλιως...Σκεφτομαι να κατεβω με το KIngCAb και το μηχανακι φορτωμενο επανω για να μην κανω χιλιομετρα με τακουνια...Αι σιχτιρ που θα ειναι λεωφορειο...ας ειναι και βαπορι, τι εγινε...καποτε που ειχα κολλησει με το Αφρικα περιμενα 3 ωρες να με βοηθησουν (Βολτερ για οποιος καταλαβαινουν) και τι εγινε...εκει θα ειμαστε ολοι παρεα..![]()
![]()
το μηχανακι θα ειναι στρωμενο και θα εχει ηδι κανει το πρωτο σερβις μεχρι τοτε....Ασχετο σε ποιον να παω για σερβις??
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
το μηχανακι θα ειναι στρωμενο και θα εχει ηδι κανει το πρωτο σερβις μεχρι τοτε....Ασχετο σε ποιον να παω για σερβις??![]()
![]()
Ναι ναι service για να είναι έτοιμο όταν έρθω!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα εμφανιστεί όπου νάναι ο Τανάσης και θα αρχίσει τα περί "φυλαχτών, ζαριών και σφυρίχτρας".
ΜΗΝ το ακούς !!! ΖΗΛΕΥΕΙ !!!
![]()
![]()
[/B]
αφου αντιπαρελθω των γλυκολογων του Αντωνη που ξερω οτι του ελειψα τον τελευταιο καιρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα φτασω και σε σενα...
Καποιοι ανθρωποι κουραζονται για να μπορεσουν να βγαλουν μια ασφαλη διαδρομη και να μπορεσουμε να ευχαριστηθουμε εμεις και η παρεα μας. Χρειαζονται 2-3 μερες για να μπορεσουν να χαραξουν την διαδρομη στην πραξη και μετα να μπορεσουν να την αποτυπωσουν στο χαρτι . Βαλε τις φθορες στα μηχανακια τους και τις ωρες που χρειαζετε να γινει ολη αυτη η δουλεια.Προσωπικα δεν βρισκω καθολου μεγαλο το κοστος των 30 ευρω μπρος στην διασκεδαση και στην εμπειρια που θα εχει οποιος αποφασισει να παει ( και μιλαω για τα Mega enduro κυριως ) .
φιλε μου..
μη μου μιλας με τετοια επειχειρηματα,γιατι μονο τα γελια μπορω να βαλω..
πες μου οτι η λεσχη εχει οικονομικο προβλημα και να με γαμησεις αν ακουσεις απο το στομα μου κουβεντα.!!!!!
πες μου οποιον αλλον λογο θελεις,αλλα οχι μαλακιες αυτου του τυπου!!!
με την λογικη που μου φερνεις,τοτε καποιοι ανθρωποι θα ειχανε βγει στην συνταξη ηδη,απο τα λεφτα που τους χρωσταει το τρειλ-ραιντ!!!
αν καποια στιγμη εγινε θεσμος το γαμηδι,ειναι επειδη καποιοι γαμησανε τα μηχανακια τους ,τον εαυτο τους και τον χρονο τους για να μπει κοσμος στο χωμα.
και με ποιο κινητρο??ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ!!
και επειδη η Ε-75 δεν ηταν απο οσο θυμαμαι μια απο αυτες τις λεσχες,πολυ θα ηθελα να ακουσω το σκεπτικο της που το διοργανωνει (χωρις να θελω να αντιπαρατεθω,σωνει και καλα)
δεν καταλαβαινω,με ποια λογικη ο ΣΥ.ΜΟ.Φ,Ε μπορει και τα κανει ολα αυτα (εκτος του οτι εφερε ΚΑι αυτον τον θεσμο) και ζηταει με πολυ πιο εμπειρους ανθρωπους στην οργανωση,παρακολουθηση,10-15 Ευρω και σεις 30???
και οταν μιλας για Παρνηθα,μιλας για διαδρομες που ακομα και αντιθετης κατευθυνσης εχουν γινει γραφικες!!
δηλαδη,αν κανετε ENDURO Νεων Αναβατων,τι θα ζητησετε????
τεσπα....σορυ αν το παρακανα,αλλα ωρες -ωρες,ανατριχιαζεις μ'αυτα που ακους...
σημειωτεον οτι αυτες ειναι οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕς μου αποψεις,και οχι του ΣΥΜΟΦΕ !!!!
αιντε να δουμε που θα βγει...
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
και κατι αλλο...
αφου,οπως λες σπασατε τα μηχανακια σας και ταλαιπωρηθηκατε,η επιχειρηση moto adventure,τι ρολο παιζει..???
φιλε μου,οτι και να κανεις δεν γινεται η αλεπου να ειναι 40 και το αλεπουδακι 41...
οπως και οτι "η γυναικα του Καισαρος δεν αρκει να ειναι τιμια,πρεπει να το δειχνει κι ολας..."
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....