Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sugariasgeorge Αναμένω και γιά πραγματικά παγωμένες μπύρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Αναμένω και γιά πραγματικά παγωμένες μπύρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουουουουου Ουουουουου Μοναχοφαη Χολέρα....
ΠΣΤ , μη τα μάθουμε εκ των υστέρων εμείς ε ...
safety doesn't happen by accident
Χρόνια πολλά και καλά!
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
Χρονια πολλα και καλα!!! Υπομονη και ευχομαι και δυναμη για την παραμονη εκει στα μερη τα ζεστα!!
Quod me nutrit... me destruit.....
Χρονια πολλα!!!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Χρονια πολλα και καλα!!! Υπομονη και ευχομαι και δυναμη για την παραμονη εκει στα μερη τα ζεστα!! Χα χα χα, Ελλάδα είμαι εδώ κι' αρκετους μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Χα χα χα, Ελλάδα είμαι εδώ κι' αρκετους μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βαδίζουμε για Νοέμβριο και το θερμόμετρο κοντά στους 30 βαθμούς ρε Βαγγελάκη έλεος, γύρνα πίσω ρεεεεεεεεεεεεεε.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Χα χα χα, Ελλάδα είμαι εδώ κι' αρκετους μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βάλε κάρβουνα....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Βάλε κάρβουνα.... Να βάλω εγώ τα λουκάνικα και ο παναης τις μπύρες?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Να βάλω εγώ τα λουκάνικα και ο παναης τις μπύρες? Στο Σταυράκο μη πείτε τίποτα όμως, καλύτερα να τον ντύνεις ...
Βενζίνη ποιος θα βάλει??