Σπυρο19991 το θέμα που θίγεις είναι ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.
Επαφίεται αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη και στο πόσο θέλει να ασχοληθεί.
Κάποιοι κουβαλάνε τραβελ κιτ καθαρισμού σε βόλτες.
Δε θέλω να δείξω συγκεκριμένα, στα όρια του ψυχαναγκασμού, μέλη του φόρουμ με πχ δικυλινδρα μπουρδέλα.
Κάποιοι, πιο αλέγροι ας το πω, δεν πολυδίνουν σημασία σε λεπτομέρειες όπως η μπίχλα στο ψαλίδι.
Κάποιοι πιο ένωση κεντρώων, θα ρίξουν εκεί λίγο νερό και σαπούνι και θα το αφήσουν εκει.
Υπάρχουν προϊόντα πάντως και στο εμπόριο που θα το φέρουν αρκετά κοντά σε κατάσταση όπως αν το είχες πάει σε επαγγελματίες.
Πως απαντάς άραγε στην κακεντρέχεια;
Δεν ξέρω τι λέτε κύριοι, τα ντοκουμέντα σας διαψεύδουν
εσύ έτσι όπως πας και τη μάνα'ς θα police
Θα δεχόμουν με χαρά να συμμετάσχω σε αυτη τη δραστηριότητα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Δε μου λέτε ρε παλικάρια και μένα.
Που είμαι στην Αθήνα κοντά Συγγρού φίξ.
Που να πάω να πλερώνω το κατιτίς παραπανίσιο και να μου πλένουν το μηχανάκι και το παπί;
Αλλά...
Δεν με νοιάζει να πλερώκω τα δίφραγκα που γυρεύουν,
θέλω όμως...Πλύσιμο,γυάλισμα,κέρωμα,καθάρισμα τις βαμμένες απο το εργοστάσιο ζάντες,καθάρισμα ακόμα και κάτω από το μπροστινό φτέρο της μηχανής.Και σε ΟΛΗ την διαδικασία να είμαι λίγο πιο κεί και να πίνω την καφεδάρα μου και να βλέπω ΟΛΗ την διαδικασία.Αν καθαρίζεται με ατμό σαν να ψένει η γυναίκα το κουνουπίδι ή αν ρέει άφθονο το νεράκι ποσώς με καίει.Το αποτέλεσμα θέλω να είναι λίγο πιο καλό ή άντε ίδιο σαν να βγαίνει απο την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.Αν δεν θέτε να κάνετε διαφήμηση δω δέχομαι και προσωπικά μυνήματα.
Υ.Γ. Αν κάνει και λάδωμα αλυσίδας μετά ακόμα πιο καλά μην λερώνω τα χέρια μου χωρίς λόγο.
Χωρίς να είμαι ειδήμων στο θέμα, χρειάστηκε να πάω το δικό μου μετά απο χρόνια απλυσιάς σε τετοιο μαγαζί.
Πήγα στο Σμπρίνη, εκεί στο Παίδων.
Έπαθα πλάκα!!!
και όλοι όσοι το είδανε φυσικά.
Και κάθεσαι εκεί απ'εξω με καφέ όπως ζητάς.
το άβαταρ του virus; ε αυτό+πλάκα![]()
ήμουν τόσο σίγουρος που αν ήμουν στοιχηματική θα το'χα ήδη κλειδώσει...