Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: 525 diafors 525desert

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doni

kourba exei to teliko gia na min vriskei i dagkana tou frenou...
    kai auto mono sta 2003-4 kai piso sto diko mu den exei kourba!!!

aplos sto manual leei oti to 525 mxc/sx/usa exc exoun 120 pisw ara profanos tha exoun alli thesi stin exatmisi auta...
    (kapio logo tha exoun oi austriakoi kai to vazoun)

pantos den exei kamia rwgmi ti ipoplaisio... ebgala oli tin oura kai to eida..

twra exw valei dio prosthikes stis vaseis tis exatmisis kai vriskei ligotero apo prin... lew na valo allo ena donti stin allisida kai na travixw ligo pio pisw ton troxo...

lete na iparxei kanena provlima...

borei kaneis na mu pei pou tha vrw to manual tis brostnis anartisis?

Σοβαρά εεε ...??

Για κοίτα λίγο την ευθεία της δαγκάνας και της κούρμπας ....

Τα MXC και SX ΔΕΝ βγάζουν άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους στις Η.Π.Α. (τα SX ούτε και στην Ευρώπη) οπότε ΔΕΝ έχουν πρόβλημα omologasion και μπορούν να φορέσουν λάστιχα ΜΧ, τα οποία βγαίνουν στο εμπόριο ΜΕΧΡΙ 120mm.

Αν μακρύνεις το μεταξόνιο της μηχανής, απλά ΔΕΝ θα στρίβει στα κλειστά κομμάτια (το κάνανε στα παλιά EXC για να μειώσουν το "ψάρεμα" του τιμονιού στα πολλά χλμ, χωρίς αποτέλεσμα....)

Manual μπροστινής (και πισινής και κινητήρα και ....) έχω σε pdf ...
    (Θα δοκιμάσω να το ανεβάσω "τρόπον τινά", αλλοιώς γράψε διεύθυνση e-mail να στο στείλω..)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε παιδια μην ανχωνεστε...

Σε αλλους τυπους ελαστκων π.χ. στα ΝΤΑΝΛΟΠ 455--456 που εχει αρκετο μηκος τακουνιου μου βρισκει και μενα συνεχως στην εξατμιση.. Σε καποιο λασπερο Μισελεν που φοραω κατα καιρους κανενα σημαδι στην εξατμιση... Πιστευω οτι ειναι θεμα πλαινου τακουνιου καθαρα ανεξαρτητα απο τι νουμερο φορας εκτος απο 100/100 !!

doni

kourba exei to teliko gia na min vriskei i dagkana tou frenou...
    Πολυ σωστα !!!

OldMan
    Μην προσπαθησεις να το δεις με το ματι . Γονατισε το μηχανακι με τρια ατομα πανω να δεις που η δαγκανα σταματαει ακρι βως πανω απο την κουρμπα....

[QUOTE]OldMan[
    Μην προσπαθησεις να το δεις με το ματι . Γονατισε το μηχανακι με τρια ατομα πανω να δεις που η δαγκανα σταματαει ακρι βως πανω απο την κουρμπα....
    /QUOTE]

ΩΠΣ.. ΔΙΟΡΘ. Η ΚΟΥΡΜΠΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΓΚΑΝΑ !!!:hypnotize

ρε παιδιααααααααα ριχτε και καμια απαντησ γι αυτα που ρωτησα παραπισω....

αποφασισα να παρω μεταχει τρομπα φρενου δισκοπλακα και δαγκανα.beringer μαλλον ολα.εξαεμβολη δαγκανα.τι λετε????

θα γλυτωσω πολλα λεφτα παντως..
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doni
    re peite tpt ston spazz!!
    kai esi re spazz tous entourades rwtas gia motardeika pramata...

lipon stin tixi akouste ti ekana stin anartisi kai mu fenete pio anthrwpini apo prin pou itan koutsouro

piso
    compresion terma soft kai meta 15klik pros to hard
    to idio ekana kai sto res terma aristera kai 15 klik dexia

brosta
    apo pano (den thimame pos legete) to girisa terma aristera kai 17 klik dexia

apo katw to idio

gia peite ti ekana telika(pantos sto xwma pou piga simera itan safos kalitero)
    den exw kanena idietero talento!!!
    eimai apla pathiasmena periergos...

Moderator

Έφερες τις αποσβέσεις στην μεσαία περιοχή λειτουργίας τους.

Το ζήτημα είναι γιατί το έκανες πριν βγάλεις άκρη με τα ελατήρια και τα sags ???

Και για να μην παιδεύεσαι, τα standard ελατήρια είναι κατάλληλα για αναβάτη 70-80 κιλών (με full εξοπλισμό).

Τα 2 βιβλιαράκια της WP για τις αναρτήσεις δεν τα πήρες μαζί με το manual της μηχανής ??

τι εγινερ ρε μαλακα???μονο εγω κι εσυ βλεπουμε τα μηνυματυα μου???

καλα αλλη ερωτηση.

τι λαδια προτεινετε να βαλω???

τα 5100 τι λενε??
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Έφερες τις αποσβέσεις στην μεσαία περιοχή λειτουργίας τους.

Το ζήτημα είναι γιατί το έκανες πριν βγάλεις άκρη με τα ελατήρια και τα sags ???

Και για να μην παιδεύεσαι, τα standard ελατήρια είναι κατάλληλα για αναβάτη 70-80 κιλών (με full εξοπλισμό).

Τα 2 βιβλιαράκια της WP για τις αναρτήσεις δεν τα πήρες μαζί με το manual της μηχανής ??

γαμώτ γαμώτ ρε Αντώνη , πότε θα κατέβεις να τα μου τα πείς απο κοντά και εμένα ένα χεράκι!

θα ψάξω να διαβάσω το θρέντ σου με τις αναρτήσεις, το ΚΤΜ το ρυθμίζω στο χώμα , βάση εμπειρίας;

καμμια προτεινόμενη ρύθμιση;

είμαι 100 κιλά και δε μπορώ να πέσω με τ'ιπ[οτα ρε πουστη μου!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    είμαι 100 κιλά και δε μπορώ να πέσω με τ'ιπ[οτα ρε πουστη μου!

Σταύρε, αν εννοείς ότι δεν μπορείς να πέσεις από το μηχανάκι, μάλλον δεν προσπαθείς αρκετά !!!

Αν εννοείς ότι δεν μπορείς να "πέσεις" κάτω από τα 100 κιλά, πάλι δεν προσπαθείς αρκετά !!!

:rotflmao:

Εφόσον κάνεις μικτή χρήση στο ΚΤΜ, μην το ρυθμίζεις μόνο για χώμα ...

spazz proutssssssssssssss
    to klasimo paei sinefo....
    anthropos den su milaei!!!!

pantos auto pou les gia to ladi me endiaferei kai mena..
    ti ladi den xerw akoma tha valw alla nomizw auto pou dinei i ktm(motorex tharw pos to lene einai kalo,to idio leme??)alla simasia exei na to allazeis sintoma.. egw skeftome 1500km kala einai???

dld ti na kanw re papou na tis xanakanw etsi opos itan??

ama tis xanakanw etsi opos itan sigoura tha pathw aimoroides!!!:smilea: :smilea:

giati eimai kai egw san to katana 100 kilakia kai den pefto me tpt!!(katw apo ta 100, giati apo to mixanaki pefto kai me kalo rithmo malista...):rotflmao:

doni

dld ti na kanw re papou na tis xanakanw etsi opos itan??ama tis xanakanw etsi opos itan sigoura tha pathw aimoroides!!!
    Πιασε εναν πολυ απλο τροπο...

1) Βρισκεις εναν καλο χωματοδρομο ( με αρκετη πετρα κατα προτιμηση και αν εχει και μερικα στουμπια καλα θα ειναι )

2) Και αρχιζεις την δοκιμαστικη βολτα..

Αρχικα με το μπροστινο ( αφου του εχεις κανει την εξαεροσουλα του ασφαλως ) Θα προχωρας και θα ρυθμιζεις και οπου θα αρχισουν να ελατωνονται οι κραδασμοι στα χερια εκει θα εστιασεις την προσοχη σου. Στο σημειο που θα σου ερχονται οι λιγοτεροι κραδασμοι και θα νιωθεις τα χερια πιο ξεκουραστα εκει θα το αφησεις...

Τα ιδια ακριβως ισχυουν με την πισω αναρτηση, με χαρακτηριστικο οτι στα στουμπια θα πρεπει να μην σου βαραει το πισω μερος της μοτο κλωτσια στο πισινο σου...

Εχε υποψη σου οτι αν σε βολεψει αυτος ο τροπος ρυθμισματος το δευτερο ατομο θα ειναι Απαγορευτικο για την μοτο σου..

Τελος αν δεν μπορεις να βρεις ακρη με αυτα που σου ειπα , τρεχα στον Τασουλη ( WP ) πες το προβλημα ρυθμισης που αντιμετωπιζεις και πιστευω οτι θα σε βοηθησουν...

δε ξερω για κανενα λαδι κατι ιδιαιτερο.μονο πως της shell ειναι σκατα ολε.

εγω θα τα αλλαζω καθε 1500 αλλα αν μετα απο μια αλλαγη τα επομενα εχουν γινει μετα απο πολυ λιωσιμο θα τα αλλαζω και νωριτερα αν παιζει και κανα φραγκο.

οσο πιο συχνα τα αλλαζουμε τοσο καλυτερα.

ρε θελω να τα αλλαξω αυριο κι ακομα δεν εχω ιδεα τι σκατα να του βαλω!!

......σκατα???

ασε ρε....καποια φρικη πρεπει να εφαγε και το ρουμπινετο και κατεβαινει βενζινη μονο απο την ρεζερβα.σημερα το επαθε.θα παω αυριο απο εκει που το πηρα να μου το φτιαξουν....η αλλαξουν τσαμπα!!

ΡΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΛΑΔΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

μαλλον θα του πεταξω λαδι απο το χωριο.τουλαχιστον οι τηγανιτες πατατες βγαινουν μπομπα!!!
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

To v 3000 10/50 της μοτουλ ειναι αυτο που βαζω εγω!!

Εχω δοκιμασει το ΙΡΟΝΝΕ ΤΟ DENICOLL το ΜΟΤΟΥΛ 5100 αλλα μου ακουγοταν το μηχανακι παραπανω απο το κανονικο ειδικα οταν ηταν ζεστο πολυ.. Να εχεις υποψη σου οτι οι αλλαγες λαδιων στο δικο μου μηχανακι δεν ξεπερνουν ποτε τα 1000---1100 κμ ( προσωπικη αποψη παντα )....Και καθε δυο αλλαγες φιλτρα λαδιου..

stoubi auto pou les eida kai egw me auto pou tous ekana xekourastikan ta xeria mu kai katafera na stekome osi wra thelo orthios panw sto mixanaki...

aaa oso gia to ladi den ixera oti analoga me to ladi akougete kai diaforetiko to mixanaki...
    kai trww kati frikes otan to akouw zesto oti kati exei....
    telika auto me to ladi exei endiaferon...
    gia peite gia peite... auto pou dinei i ktm ektos apo akrivw einai kalo??

spazz ama valeis ladia pes mas ti evales..

ελα ρε μαλλον το V3000 θα βαλω κι εγω μιας και αλλος ενας αυτο μου προτεινε.το 5100 μηχανικος που ασχολειται με ktm μου ειπε να το ψιλοαποφυγω.....καλα βεβαια αμεσως μετα μου προτεινε τις 2 μαρκες που φερνει!

stoubi εννοεις πχ οτι αλλαζω λαδια και φιλτρα στα 1000.μετα αλλαζω παλι λαδια στα 2000 ...και στα 3000 χιλιαδες λαδια και φιλτρα???ναι ε??

τι ρωταω ρε?? :hypnotize
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Diafores Fazer 04-05
    από Anonymus στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 14:51
  2. Diafores Sv 04 Me 06???
    από merkouris στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2006, 23:04
  3. diafores ttr 600 apo tt
    από howlingkast στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 20:26
  4. Ζητηση για KTM 525
    από ale στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •