Λαμπρούκο μ'αρέσεις γιατί έχεις επιχειρηματικό πνεύμα..........τι λες να το κάνουμε 20????????Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τα εισητήρια, εεε οι καφέδες θα κοστιζουν 15 ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Λαμπρούκο μ'αρέσεις γιατί έχεις επιχειρηματικό πνεύμα..........τι λες να το κάνουμε 20????????Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τα εισητήρια, εεε οι καφέδες θα κοστιζουν 15 ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Θα έρθω κι εγώ κατά τις 7!
Δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ αλλά ελπίζω να σας γνωρίσω ΟΛΟΥΣ!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ρε α να χαθειτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
Λαμπρούκο μ'αρέσεις γιατί έχεις επιχειρηματικό πνεύμα..........τι λες να το κάνουμε 20????????
ρε δε σου ζηταω πολλα! ενα μασαζακι να μπουν ολα στη θεση τους!![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
μπραβο ρε ωραιος εισαι και εσυ!! βρηκες τροπο να ερθεις τελικα? αν θες ερχομαι να σε παρω με τη γιωτα μου (που ειναι σαφως πιο ωραια και πιο καθαρη απο του bartlal!) ε κουτσα στραβα θα φτασουμε![]()
![]()
![]()
αν θες να γνωρισεις τους περισσοτερους να φροντισεις να εισαι εκει τουλαχιστον μεχρι της 9:00...... ειναι η ωρα που καταφερνουν ολοι να ειναι στανταρτ.... εκει να δεις τι γινεται ..... καρεκλα δεν βρισκεις να κατσεις .... μονο κρεββατια με φυσικοθεραπευτες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Θα έρθω κι εγώ κατά τις 7!
Δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ αλλά ελπίζω να σας γνωρίσω ΟΛΟΥΣ!
Μάλλον μέσα κι εγώ... κατά τις επτάμισι λέω...
να ξεμπλέξω νωρίς απ' τη δουλειά μόνο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μάλλον μέσα κι εγώ... κατά τις επτάμισι λέω...
να ξεμπλέξω νωρίς απ' τη δουλειά μόνο...
πανε τα πατατακια μουυυυυυυ![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
μονο τα πατατακια...? πανε και τα ποτηρια, τα πιατακια, καρεκλες, τραπεζια και οτι αλλο βρει μπροστα του. Κατι σαν τον Taz ...![]()
δεν λες παλι καλα που τον ταϊσαμε προχθες για να δουμε μεχρι που μπορει να φτασει η αναισθησια του στομαχιου του?Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
μονο τα πατατακια...? πανε και τα ποτηρια, τα πιατακια, καρεκλες, τραπεζια και οτι αλλο βρει μπροστα του. Κατι σαν τον Taz ...![]()
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..... μπορω και μονος μου να φαω τα πατατακια των διπλανων μου, με τον αλχημιστη θα ειμαι σε μειονεκτικη θεση....![]()
![]()
:hypnotize
![]()
Έτσι ε;;;;;;
καλά σας ρε καλά σας... θα δείτε κι εγώ...
χεχεχεχε...
ΕΡΧΟΜΑΙ κου@@λ$$...
Εγω δυστηχως δεν θα μπορεσω λογω δουλειας, αλλα στα παπαρια σας γομαρια![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ελα ντε;
ΟΕΟ;
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΚΙ ΤΟΥ DIRTY? OEO?
![]()
---