Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Αγορά gs ...1150 η 1200;

Παλαιό μέλος
    Nα σου πω την αλήθεια δεν έχω οδηγήσει NC 700-750 και θα ήθελα πολύ να δω πως είναι.

Και το 1150 για να πάρει τα πάνω του θέλει δουλειά. Όποτε ή βελτιώνεις ένα 1150 αν βρεις κάποιο καλό αλλά με καλή τιμή ή πας σε 1200 πρώτης γενιάς με σέρβο και ο Θεός βοηθός ή δίνεις κάτι χιλιάρικα παραπάνω και πας σε 1200 από 07 και μετά που είναι η καλύτερη λύση.

Έχε επίσης υπόψιν, πως με αξονάτη μοτοσυκλέτα οδηγάς πιο γλυκά, χωρίς πολύ νευρικά ανοίγματα - κατεβάσματα, αργείς λίγο τις αλλαγές ταχυτήτων, τις κανείς σχεδόν αυτοκινητάδικες, ειδικά στο μέτριο προς κακό κιβώτιο ταχυτήτων του 1150 γιατί διαφορετικά θα χαρχαλέψει.

Το varadero δεν σου αρέσει?

Το varadero, όχι δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αρέσει...
    Τι βελτιώσεις σηκώνει το gs;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisag Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία έχω ακούσει ότι το nc700 είναι μεγάλο ψοφημι και από κάτοχο που το έδωσε. Και μάλιστα επειδή κάποτε με είχε δελεάσει η ιδέα λόγω της οικονομίας του μου είπε ότι ήταν απίστευτα βαρετό μηχανάκι
    αν καποιος το θελεις το μηχανακι για dragster δεν του κανει,αν το θελει να κανει δουλεια του, βολτα, ταξιδια, και να το κανει εργατη ειναι το ιδανικο. αν βρεις κανενα καβαλισετο να δεις ποσο ψωφημι ειναι!!!!! και παντα μιλαω για την κατηγωρια του. το 4L.στα 100χιλ.και σε ταξιδι εχει πεσει και ποιο κατω, και με τελικη 190 χιλ.κοντερισια μετριμενο με αλλη μοτο διπλα .ΕΕΕ!νομιζω για καποιον που τα μετραει ολα, δεν του περναει απαρατηρητο.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisag Προβολή μηνύματος
    Το varadero, όχι δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αρέσει...
    Τι βελτιώσεις σηκώνει το gs;
    Καλο και χρυσο το βαραδερνω αλλα καμια σχεση η οδηγικη του συμπεριφορα με το 1150.

Απο βελτιωσεις τα κλασσικα, τσιπακι, φιλτρακι, χοανες απο φιλτροκουτι σε σωματα ψεκασμου, καταργηση καταλυτη και τελικο.
    Και φυσικα αναρτησεις, ειδικα το πισω. Το μπροστινο ειναι αρκετα καλο αρκει να μην εχει μαζεψει απειρα χιλιομετρα.

Το 1150 οδηγητικά είναι πολύ καλό. Σε κλειστό στροφηλήκι βάζεις κοντα ςς. Εγώ το είχα μαμά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    ...

Απο βελτιωσεις τα κλασσικα, τσιπακι, φιλτρακι, χοανες απο φιλτροκουτι σε σωματα ψεκασμου, καταργηση καταλυτη και τελικο.
    Και φυσικα αναρτησεις, ειδικα το πισω. Το μπροστινο ειναι αρκετα καλο αρκει να μην εχει μαζεψει απειρα χιλιομετρα.
    Αν είναι να κάνεις όλα αυτά και να ξοδευτείς γιατί να μην πάρεις κατευθείαν ένα 1200;;;
    Έχεις 20 άλογα περισσότερα και 30 κιλά λιγότερα από μαμά και γλιτώνεις και την ταλαιπωρία με τους μάστορες και τα πειράματα...

Σύν ότι έχεις και καλύτερη κατανάλωση και μεταπώληση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexandrosgs Προβολή μηνύματος
    Αν είναι να κάνεις όλα αυτά και να ξοδευτείς γιατί να μην πάρεις κατευθείαν ένα 1200;;;
    Έχεις 20 άλογα περισσότερα και 30 κιλά λιγότερα από μαμά και γλιτώνεις και την ταλαιπωρία με τους μάστορες και τα πειράματα...

Μεταπώληση έχει καλύτερη το 1150, είναι λίγα και τα ψάχνουν. Ειδικά αν είναι σε καλή κατάσταση. Εγώ το υπέρ αγάπησα. Αλλά τώρα, με την παρέα κ θέλοντας να κάνω αυτά που έκανα, θα έπαιρνα 1200. Δεν μπορούσα πλέων να είμαι δίπλα τους και κουραζόμουν και κούραζα κ την μοτό. Αν έκανα μόνο χαλαρές βόλτες οκ θα το ξανά αγόραζα. Δύσκολο να βρεις καλό 1150. Ένα τάληρο σε κόβω με 2-3 πράγματα που θα χρειαστεί. Και εγώ σκέφτομαι το 2011 που το έδωσα (ίσως 1 από τα καλύτερα στην Ελλάδα, με πολλά έχτρα, και 85.000 κλμ πραγματικά) 4800 το έδωσα αλλά ούτε αγγελία δεν μπήκε μια που το είπα κ μια που το πούλησα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas_1100gs Προβολή μηνύματος
    Μεταπώληση έχει καλύτερη το 1150, είναι λίγα και τα ψάχνουν...
    Ρε τι έχουμε και δε το ξέρουμε

Κώστα μου φαίνεται ότι το βλέπεις το θέμα λίγο ρομαντικά. Τα χρόνια περνάνε και τα εργαλεία παλιώνουν. Μαζί με αυτά κι εμείς.
    Κι εγώ θυμάμαι με νοσταλγία το κλε500 που είχα κάποτε αλλά επειδή καβάλησα ένα πρόσφατα και έπαθα ψιλοσόκ αναθεώρησα.

Το να βρεις μια καλή 1150 σήμερα είναι δύσκολο.
    Αν βρεις το τάληρο (+ τα μαζέματα) που θα σκάσεις θα το κλαψεις γιατί με αυτά τα χρήματα παίρνεις μια μικρότερη μεν αλλα πιο σύγχρονη μοτοσυκλέτα που είναι και κατά 15 χρόνια πιο καινούρια.

15 χρόνια είναι πολύς καιρός.

Στην Ελλάδα λόγω καλού καιρού αλλά και της εποχής 1990 - 2010 όταν δέναμε τα σκυλια με τα λουκάνικα τα μηχανάκια αυτά γράψανε πολλά χιλιόμετρα σε βόλτες και σε πόλη. Μετά το 2010 στην πλειοψηφία τους δεν συντηρήθηκαν σωστά ή εγκαταλήφθηκαν σε ακινησία.

Για κάποιον που πραγματικά θέλει μια καλή σιδερένια gs της παλιάς φιλοσοφίας είναι προτιμότερο να ψάξει στην Γερμανία όπου και καλύτερες τιμές έχει και λιγότερο χρησιμοποιημένα μηχανάκια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Εγω απαντησα στην ερωτηση περι βελτιωσεων, τι προτιμαει ο καθενας ειναι δικο του θεμα. Επισης.....με αυτες τις βελτιωσεις οπως ειπα και πιο πριν το πρωτο 1200 ουτε 30 κιλα λιγοτερα εχει ουτε 20 αλογα περισσοτερα. Και τελος, ενα πιο αδυναμο μοτερ με ρυθμιση ψεκασμου χωρις euro εχει πολυ πιο στρωτη αποδοση απο ενα πιο δυνατο με euro.

Ρε τι έχουμε και δε το ξέρουμε

Κώστα μου φαίνεται ότι το βλέπεις το θέμα λίγο ρομαντικά. Τα χρόνια περνάνε και τα εργαλεία παλιώνουν. Μαζί με αυτά κι εμείς.
    Κι εγώ θυμάμαι με νοσταλγία το κλε500 που είχα κάποτε αλλά επειδή καβάλησα ένα πρόσφατα και έπαθα ψιλοσόκ αναθεώρησα.

Το να βρεις μια καλή 1150 σήμερα είναι δύσκολο.
    Αν βρεις το τάληρο (+ τα μαζέματα) που θα σκάσεις θα το κλαψεις γιατί με αυτά τα χρήματα παίρνεις μια μικρότερη μεν αλλα πιο σύγχρονη μοτοσυκλέτα που είναι και κατά 15 χρόνια πιο καινούρια.

15 χρόνια είναι πολύς καιρός.

Στην Ελλάδα λόγω καλού καιρού αλλά και της εποχής 1990 - 2010 όταν δέναμε τα σκυλια με τα λουκάνικα τα μηχανάκια αυτά γράψανε πολλά χιλιόμετρα σε βόλτες και σε πόλη. Μετά το 2010 στην πλειοψηφία τους δεν συντηρήθηκαν σωστά ή εγκαταλήφθηκαν σε ακινησία.

Για κάποιον που πραγματικά θέλει μια καλή σιδερένια gs της παλιάς φιλοσοφίας είναι προτιμότερο να ψάξει στην Γερμανία όπου και καλύτερες τιμές έχει και λιγότερο χρησιμοποιημένα μηχανάκια.
    Δεν θα συμφωνήσω στην μεταπώληση, άκουσε με. Καλά 1150 σε 3 μέρες φεύγουν. Ξέρω πού κόσμο στην bmw (χρόνια εκεί στα φόρα και πολλές βόλτες) πόλοι την θέλουν. Πριν 2-3 εβδομάδες, στην Ξανθη ένα καλό και ακριβό, σε 3 μερες πουλήθηκε, μέσα στον Αύγουστο. 1200 υπάρχουν πολλά. Σαν κάτι άφρικες, καλές (την είχα κ θα πω πολύ μέτριο μοτο αλλά όμορφο κ πολλές ζημιές) θέλουν 3000-4000. Και το 1150, έχει έναν πολύ καλό δρόμο, πορεία. Ξεκούραστη και απλή στα πάντα. Τις ψάχνουν ξέρω τι σου λέω. Στην Γερμανία δεν υπάρχει τπτ (γνωστός εισαγωγέας είναι πολύ φίλος και είναι δίπλα μου) και αν βρεις, άστα. Εμένα ηταν 2001 και την πλήρωσα στην Γερμανιά 300ε ακριβότερα από 2003 μοντ. Ο γερμανός μου είπε μίστερ, νο σερβο χαχα. Α και την πλήρωσα ελάχιστα κάτω από την 1200. Στην Γερμανία αυτά. ΑΑΑ το κλε 500 στον μήνα έψαχνα να το δώσω. Για αυτά που ήθελα να κάνω (γιατί σαν μεγάλο παπί είναι το καλύτερο) ήταν κακό.
    Τελευταία τροποποίηση από kostas_1100gs; 22/08/2019 στις 16:14.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εγω απαντησα στην ερωτηση περι βελτιωσεων, τι προτιμαει ο καθενας ειναι δικο του θεμα. Επισης.....με αυτες τις βελτιωσεις οπως ειπα και πιο πριν το πρωτο 1200 ουτε 30 κιλα λιγοτερα εχει ουτε 20 αλογα περισσοτερα. Και τελος, ενα πιο αδυναμο μοτερ με ρυθμιση ψεκασμου χωρις euro εχει πολυ πιο στρωτη αποδοση απο ενα πιο δυνατο με euro.
    Όλες οι γνώμες σεβαστές.
    Εγώ δύσκολα πάντως θα έβαζα χέρι.
    Με αυτήν την τακτική δεν είχα ποτέ ζημιές σε μοτέρ σε ότι μηχανοκίνητο και αν είχα στη ζωή μου.

Παλαιό μέλος
    ...Στην Γερμανία δεν υπάρχει τπτ (γνωστός εισαγωγέας είναι πολύ φίλος και είναι δίπλα μου) και αν βρεις, άστα. Εμένα ηταν 2001 και την πλήρωσα στην Γερμανιά 300ε ακριβότερα από 2003 μοντ. Ο γερμανός μου είπε μίστερ, νο σερβο χαχα. Α και την πλήρωσα ελάχιστα κάτω από την 1200. Στην Γερμανία αυτά.
    Τα τελευταία χρόνια έχω ζήσει Γερμανία και τώρα πηγαινοέρχομαι.
    Μπες mobile.de και θα δεις ότι έχει και φθηνότερα και καλύτερα.
    Δε ξέρω βεβαια τι παίζει με το τελωνείο.
    Από Ελλάδα ξέρωντας πόσο λιωμένες στη χρήση είναι αυτού του είδους οι μοτο δε θα ακουμπούσα.

Τα τελευταία χρόνια έχω ζήσει Γερμανία και τώρα πηγαινοέρχομαι.
    Μπες mobile.de και θα δεις ότι έχει και φθηνότερα και καλύτερα.
    Δε ξέρω βεβαια τι παίζει με το τελωνείο.
    Από Ελλάδα ξέρωντας πόσο λιωμένες στη χρήση είναι αυτού του είδους οι μοτο δε θα ακουμπούσα.
    Εμένα την έφερε ο γνωστός Κώστας, ήταν ψηλά πάνω από Φρανκφούρτη κ κυκλοφορούσε 3-4 μήνες τον χρόνο. Δεν θυμάμαι τότε τι έκανε με το τελωνείο. 6500ε την πλήρωσα και είχε βαλίτσες και 2 προστατευτικά στο ντεπόζιτο (άσχετα αν έβαλα παπάδες εγώ, ααα και ζελατίνα ανβε) και το 1200 τότε έπαιζε 7,500+ (είχαν και τα θέματά τους). Δεν είναι μόνο τελωνείο, είναι κ μεταφορά, να στην πάνε και στην μεταφορική, και καποια ασφάλεια νομίζω ή πινακιδες τσολ, δεν θυμάμαι τώρα, ξεκούτιανα. Ακόμη αν είναι παλιό μοντ, έχει, ίσως να κάνω λάθος εδώ, ίσως να συμβαίνει στα αυτοκίνητα, περισσότερο τελωνείο. Ο ίδιος ο Κώστας Σ...ς μου λέει, δεν συμφαίρει. Τον ρώτησα για r1100s (ίσως το τελειότερο bmw από τα παλιά αλλά εδώ δεν πόυλησε) και έτσι μου είπε.
    Τελευταία τροποποίηση από kostas_1100gs; 22/08/2019 στις 16:26.

Οι BMW έχουν το πιστό κοινό τους και πάντα θα υπάρχουν αγοραστές.
    Το 1150 στους κύκλους των μπεμπέδων έχει πολύ καλή φήμη (δικαίως)και όταν βγαίνει κάποιο καλό για πούλημα φεύγει αμέσως.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Εμένα την έφερε ο γνωστός Κώστας, ήταν ψηλά πάνω από Φρανκφούρτη κ κυκλοφορούσε 3-4 μήνες τον χρόνο. Δεν θυμάμαι τότε τι έκανε με το τελωνείο. 6500ε την πλήρωσα και είχε βαλίτσες και 2 προστατευτικά στο ντεπόζιτο (άσχετα αν έβαλα παπάδες εγώ, ααα και ζελατίνα ανβε) και το 1200 τότε έπαιζε 7,500+ (είχαν και τα θέματά τους). Δεν είναι μόνο τελωνείο, είναι κ μεταφορά, να στην πάνε και στην μεταφορική, και καποια ασφάλεια νομίζω ή πινακιδες τσολ, δεν θυμάμαι τώρα, ξεκούτιανα. Ακόμη αν είναι παλιό μοντ, έχει, ίσως να κάνω λάθος εδώ, ίσως να συμβαίνει στα αυτοκίνητα, περισσότερο τελωνείο. Ο ίδιος ο Κώστας Σ...ς μου λέει, δεν συμφαίρει. Τον ρώτησα για r1100s (ίσως το τελειότερο bmw από τα παλιά αλλά εδώ δεν πόυλησε) και έτσι μου είπε.
    Κώστα εννοείς ότι δε συμφέρει πλέον να φέρεις ενα 1200 απο Γερμανία? Βρίσκω adv του 2014-2015 με 12 έως 14.000 (τα αξιοπρεπή) όταν εδώ ζητάνε 2 και 3 χιλιάρικα επιπλέον.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GS 1150 kaiei ladia?
    από melissos28 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 08:15
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 15:48
  3. Agora gs 1150
    από Alkis750 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 15:15