Εγω θα εβαζα την μανα μου καλυτερα να σπρωξει παρα hondakia.Τι να πω ρε adam.Αν το μαθαινα θα ερχομουν εγω.
Εγω θα εβαζα την μανα μου καλυτερα να σπρωξει παρα hondakia.Τι να πω ρε adam.Αν το μαθαινα θα ερχομουν εγω.
ασε ρε το ποιημα φωναξες χοντα διοτι τα honda εχουν στανταρ την τελεμεταφορα ενεργειας για κατι ατυχεις kawasaraious!!!
Το γραφει και στο manual οδηγειτε και βλέπετε ατυχη οδηγο μοτοσυκλετας kawasaki στη ακρη του δρομου και γαμοσταυριζει...
Σταματατε διπλα σε οχι μεγαλυτερη αποσταση απο 100μ και οχι μικροτερη απο 10μ (υπαρχει κινδυνος να σας παρουν τα σκαγια απο τις φλογες της εξατμισης)
Παταμε κορνα τα τα τα τατα τατα ταααα
αναβουμε πρωτα δεξι μετα αριστερο φλας
κανουμε reset το οδομετρο (κανουμε και θυσιες αλλα τι να κανουμε δεν φταινε οι πτωχοι το πνευματι)
και μετα παταμε τη μιζα και παιρνει το kawasaki μπροστα
Μετα ανεβαζουμε τα flaps σε θεση 5 μοιρων και απογειωνομαστε γρηγορα γιατι παντα υπαρχει ο κινδυνος αυταναφλεξης του κακομοιρου οχηματος (kawasaki)!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ασε ρε το ποιημα φωναξες χοντα διοτι τα honda εχουν στανταρ την τελεμεταφορα ενεργειας για κατι ατυχεις kawasaraious!!!
Το γραφει και στο manual οδηγειτε και βλέπετε ατυχη οδηγο μοτοσυκλετας kawasaki στη ακρη του δρομου και γαμοσταυριζει...
Σταματατε διπλα σε οχι μεγαλυτερη αποσταση απο 100μ και οχι μικροτερη απο 10μ (υπαρχει κινδυνος να σας παρουν τα σκαγια απο τις φλογες της εξατμισης)
Παταμε κορνα τα τα τα τατα τατα ταααα
αναβουμε πρωτα δεξι μετα αριστερο φλας
κανουμε reset το οδομετρο (κανουμε και θυσιες αλλα τι να κανουμε δεν φταινε οι πτωχοι το πνευματι)
και μετα παταμε τη μιζα και παιρνει το kawasaki μπροστα
Μετα ανεβαζουμε τα flaps σε θεση 5 μοιρων και απογειωνομαστε γρηγορα γιατι παντα υπαρχει ο κινδυνος αυταναφλεξης του κακομοιρου οχηματος (kawasaki)!!!!
![]()
![]()
ας τον κάνει κάποιος BAN επιτέλους!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
![]()
![]()
ας τον κάνει κάποιος BAN επιτέλους!
μπα??? μας τσουζει η αληθεια?![]()
παντως πιστευω οτι επεσε ματι!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
μαλλον επειδη οι acrapes πυροβολουν!!!!
να προτεινω να ετοιμαζεστε για ενα reunion μεγαλου βαλτου!!!(μυριζουν παιδακια ή μου φαινεται???)! μεσα στο γεναρη επιστρεφω αθηνα......![]()
![]()