Αν πατε στα καταστηματα που πουλανε μεταχ εξαρτηματα μοτο (Τρακας πχ) και δειτε πως εχουν τα τεποζιτα στα ραφια ,θα καταλαβετε τι εννοω.
Ολα ειναι αδεια με την ταπα προς τα πανω.
Δεν ξερουν αυτοι; θελουν να σκουριασει το εμπορευμα;.
Εμενα παντως στο thunder ετσι την πατησα και μου εφυγε ενα 120αρι μετα για πλαστικοποιηση
Το αφησα με βενζινη και κλειστο.
Και οταν τοτε το εψαξα εμεινα μαλακας οταν εμαθα οτι επρεπε να κανω το αναποδο.
Στο συνεργείο όταν ήταν να πάω φαντάρος μού είχαν πει γεμάτο ντεπόζιτο και να κλείσω τη βενζίνη από το καρμπ. και να το βάλω μπροστά να δουλέψει για να κάψει τη βενζίνη από το καρμπ και τα σωληνακια.
Από μαλάκια μου περιση ξέχασα να το κάνω στο ραβδιστικο και η βενζίνη "ζαχαριασε"(Έτσι μού είπε ο μάστορας)στο καρμπυλατερ και δε μού έπαιρνε μπρος με τίποτα.
καθε μερα ...νεα μερα.
Όπως επίσης και να βγάλω τους πόλους της μπαταρίας,να βγάλω λίγο αέρα από τα λάστιχα και αφού η μηχανή θα βρέχεται να μη τη σκεπασω.
καθε μερα ...νεα μερα.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι,ας πούμε σχετικό .
Έχω ένα σταντ πίσω τροχού για να την σηκώνω στις μικρο-εργασίες,έλεγχο λαδιών κτλ, από τα φτηνά των 30ε.
Το εμπιστευόμαστε αυτό να μείνει η μηχανή μόνιμα απάνω;
when life gets complicated... i ride.
Ναι αλλά αν είναι να την αφήσεις, δέσε με ένα σχοινί την μεσα άκρη του με τον εμπρός τροχό.
Μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός. Υποθέτω πως χρησιμοποιείς εργοστασιακές βάσεις στο ψαλίδι.
Κατευθείαν στο ψαλίδι πιάνει το σταντ , δεν είναι με έξτρα ράουλο .Εγώ το σταντ φοβάμαι να μην σπάσει,τα έχει και τα κιλάκια της η milf.
when life gets complicated... i ride.
Για πολυ καιρο, δεν εμπιστευομαστε τα υδραυλικα, γιατι προφανως...ξεφουσκωνουν.
Οτιδηποτε με μηχανικη κατασκευη, που παταει σε συμπαγες εδαφος, με καλη ισορροπια δεν εχει προβλημα
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Αλήθεια πιστεύεις ότι ο Μπάκλης θα είχε ποτέ μηχανάκι με αντλία βενζίνης μέσα στο τανκ
Α και όταν θα επισκεφτείς τη γιάφκα θύμησέ μου να σου δείξω πως είχε καταντήσει η αντλία βενζίνης από το φέηζερ ενός φίλου που είχε παρατήσει για 2 χρονάκια λόγω προβλημάτων υγείας και μου δωσε να βάλω μπρος![]()
Στο γράφω γιατί το αποτέλεσμα καλό ή κακό είναι πάντα συναρτήσει των συνθηκών αποθήκευσης και πιθανόν του πρόσθετου ? μολύβδου ...
Σκαραβαίος αερόψυκτος του 78 αποθηκευμένος στη δουλειά που είχε αγοραστεί για καλοκαιρινές βόλτες έχει μέσα βενζίνη με πρόσθετο μολύβδου ηλικίας 2,5 ετών.
Τον βάζω μπρος 1 φορά κάθε 5-6 εβδομάδες και δουλεύει κανονικά ,βέβαια ξέρεις τι συμπίεση έχει αυτό το αρχέγονο μοτέρ...