bimota φέρνουν στην Ελλάδα?
http://www.gorgolis.gr/benelli.htm
![]()
TORNADO TRE
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 3/4
ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 898 cc
ΙΣΧΥΣ: 140Hp/11500 rpm
ΡΟΠΗ: 100Nm/8500 rpm
ΒΑΡΟΣ: 198kg
Mono 13.900 evroudakia
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
mias kai to periodiko einai asxeto me mixanes tha itan kalo na valoume kati klasiko kai evreos gnosto
ara...
1. an milame gia stil kai emfanisi twte protino duckati 916... olo kai se kapoia tenia tha tin exoun dei oi pades kai einai apo tis pio kompses kai stilates mixanes ever. 10 oloklira xronia emeine aparalakti se emfanisi. (se adithesi me ta nea modelakia tis en logo siras pou giaponizei epikindina)
2. an milame gia anagnorisimotita kai prosfora ston motosikletismo en eladi protino i mia floretta/zundup or to timimeno alla pote jeperasmeno honda c50 (papaki)
3. an theloume na tin doume tin doulia ligo allios valte mia harley davidson. oloi boroun na tin anagnorisoun os mixani (kai as min einai :rotflmao: :rotflmao: )
4. an telos theloume na frikaroume tous pades vazoume to vari pirovoliko twn eduro me laspes, vouna kai lagadia...
5. an telos theloume na dijoume texnologia exmis vazoume tin agonistiki rcv tis Honda
6. an theloume na piasoume kai to pio neaniko koino kai tous fun vazoume ton rossi me tin yamaha se fasi panigirismou me kadilia burnidia kai alla omorfa...
me liga logia polla borite na kanete despinisi a-mixani to thema einai ti thelete na dijete me tin fwto auti...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια λέξη θα πώ μόνο, γιατί όλα τα άλλα είανι απλώς οδοντόκρεμες...
NR 750 !!!
Θα τη βρείς στο No Limits στη Καλιρρόης, μαζί με ότι πληροφορίες θέλεις.
τη δυνατοτερη μοτοσυκλετα παραγωγης που φτιαχτηκε ποτε....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ KAWASAKI
τι περιμενες???
ZZR1400 / ZX14R