[QUOTE=buckley;3043887]Και σε δολάρια στην Ιταλία για να σας μπερδέψω περισσότερο
https://www.proitalia.com/PrintInven...BS--id-8471138
[QUOTE=buckley;3043887]Και σε δολάρια στην Ιταλία για να σας μπερδέψω περισσότερο
https://www.proitalia.com/PrintInven...BS--id-8471138
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Εδώ το ΦΠΑ είναι 24% στην Αγγλία πόσο; Συν και τέλος ταξινόμησης και διάφοροι φόροι . Ακόμη και τα μεταφορικά μπορεί να έχουν άλλη τιμή άρα και επιβάρυνση.
Άσχετο αλλά το γράφω έτσι για τον χαβαλέ.
Έβλεπα φωτογραφίες από ένα τσόπερ club στην Ινδονησία.Πιρούνια 2 μέτρα οι μότο,δερμάτινα παντελόνια-μπουφάν,μούσια μαλλιά και σαγιονάρα οι τύποι![]()
when life gets complicated... i ride.
Παντως αμα δειτε τα 126 βιντεο της κοπελλας, που ΜΟΝΗ της εκανε μ αυτο το μηχανακι τοσα χιλιομετρα απο την Ινδια στην Ολλανδια, περνωντας τοσες χωρες, και κανοντας τοσες χιλιαδες χιλιομετρα σε απιστευτες ενιοτε συνθηκες, θα πειτε ενα μεγαλο μπραβο και γι αυτην και για το μηχανακι .
Το μοτόρι που με στιγμάτισε απ'αυτό το νήμα είναι από παραπομπή(ωραίος Μπάκλυ) ....
1989 rgv 250Συνημμένο 259011
...είχα οδηγήσει το RGΓ 250 και το γούσταρα τρελά, αλλά δεν είχα κάνα γνωστό με RGV δυστυχώς!
Το διάβαζα πέρισυ Μάιο-Ιούνιο κάθε μέρα από την πολυθρόνα μου, με 9 σπσμένα πλευρά (και κάτι άλλα ψιλά...), και τη θαύμασα...
Τώρα ανέβαινε από Παταγωνία προς Αλάσκα αλλά την πέτυχε η πανδημία στο Περού και γύρισε Ολλανδία.
Μικρόζημιές είχε αλλά σε τέτοια ταξίδια αυτά είναι στο πρόγραμμα... Το ποιο θαυμαστό είναι το πως ΜΟΝΗ της και σε χώρες που δεν είναι και οι πλέον εύκολες για γυναίκες το τόλμησε!!
Πίσω στα ενφιλντ, έχουν βελτθιωθεί αρκετά σε θέματα αξιοπιστίας και τεχνολογίας αλλά προσωπικά δεν με συγκινούν ιδιαίτερα, το χιμαλάιαν είναι σίγουρα ένα μηχανάκι που θα έβαζα στα υποψήφια για μηχανή συγκεκριμένου σκοπού. Τα υπόλοιπα δεν νομίζω, θα προτιμούσα για τεταρτοπέμπτο στο γκαράζ μου ένα σαν και αυτό που έχεις στη φωτό για να με ταλαιπωρεί και για το βγάζω βόλτα για κανα καφέ που και που... αλλά αυτά τα λες και όνειρα ούτε καν σχέδια...
υ.γ. Για φόρους κτλ στο UK δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα για το πως και το γιατί τα καινούρια είναι φτηνότερα από Ελλάδα μιας και προς το παρόν η αγορά καινούριου δεν με αφορά. Έχει τόσα καλά και φτηνά μεταχείρο που δεν νομίζω να πάω για καινούριο ακόμα και να υπάρχει το χρήμα...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια