Γιατί τα περιφερειακά του;
Αυτό και το Aprilia ήταν βασικά τα πιστόλια που βλέπαμε μικροί και κλαίγαμε αλλά απλησίαστα .
Καλό ήταν και το Μbx 125 με τα ταπεινά 18-20 αλογάκια του![]()
Γιατί τα περιφερειακά του;
Αυτό και το Aprilia ήταν βασικά τα πιστόλια που βλέπαμε μικροί και κλαίγαμε αλλά απλησίαστα .
Καλό ήταν και το Μbx 125 με τα ταπεινά 18-20 αλογάκια του![]()
when life gets complicated... i ride.
μονο απο τον τιτλο του θεματος ψαρωσα.
εχω 19 ραμματα απο ενα τετοιο εν ετη 1990 αλλα θα ξανα επαιρνα αμα βγει σαν αυτο που δειξατε και διχρονο,βασικα μακαρι ολα τα διχρονα που περασανε απο τα χερια μου να τα ειχα τωρα μαζι μου.
Η Σαμάνθα δίπλα στο νεροχύτη..
Δεν είναι άσχημα τα δίχρονα αλλά νομίζω ότι κάπου κοντά στα 250cc το πόσο καίνε τα κάνει δύσκολα
να τα χαίρεσαι καθημερινά. Μικρότερα μοτέρ είναι μαγεία.
Σταματήστε αν θέλετε, να τα βάζετε όλα στο ζύγι, να διϋλίζετε τον κώνωπα.....Χαρείτε τα δίκυκλά σας και μην μπαίνεται στο τριπάκι να σας ''τρώει''
το σαράκι των δύο παραπάνω λεπτών του ευρώ/χλμ
Πιστεύω πώς αν αυτό το μηχανάκι βγει στην παραγωγή όπως είναι στην φωτογραφία, οι αγοραστές του, δεν θα κολώσουν
στην ελάχιστη παραπάνω κατανάλωση, θα εστιάσουν στην απόλαυση που πιθανόν θα δίνει......
Οσοι θέλουν οικονομία παίρνουν παπάκι και είναι παλι ευχαριστημένοι, (ασχετα αν γλυκοκοιτάζουν τα πάντα όλα γύρωτους....)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Μόλις είδα μια φωτό με μια συνομήλικη της κόρης μου πάνω σε ένα aspes
H δικιά μου δυστυχώς ούτε πόσα έχω(ει) δεν ξέρει-νοιάζεται![]()
Το σκέφτομαι σε λιτρα με τις τιμές που υπήρχαν παλιά, δεν ζυγίζω κάτι. Ακόμα και αν το έκανα, υπερ των δίχρονων θα έβγαινε.
Οι νέοι δίχρονοι κινητήρες είναι στα ίδια επίπεδα κατανάλωσης με τους τετράχρονους και με την διαφορά απόδοσης που είχαν.
Μην ανησυχείς, οι δημιουργοί έχουν λύσεις, οι πολιτικοί έχουν προβλήματα.
Ρε κφλ ψηλέ ήμουν βέβαιος ότι θα βαζες τον έρωτά σου
Ξέρεις ποιον...