Απο σπινθηρισμό που δεν τον παιρνεις χαμπαρι, όχι..!!!![]()
Απο σπινθηρισμό που δεν τον παιρνεις χαμπαρι, όχι..!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Βρήκε όμως και ΓΙΑΤΙ κάηκε τέτοια ασφάλεια; Η να αναμένουμε νέο ποστ του τύπου "μπουρλότο το CB"![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το μηχανακι δουλεύει τζαμι
Σκεφτομαι να φερω απο Ιαπωνια το νεο βελτιωμενο 6 ταχυτο CB1300 που δεν εισαγεται στην Ευρωπη ειναι εφικτο?
Όλα είναι εφικτά, το θέμα είναι αν σου αρέσει τόσο ώστε να κάνεις την εισαγωγή και μετά να αντιμετωπίσεις την
γραφειοκρατία του δημοσίου.
Πρώτα βρες εκτελωνιστή που γνωρίζει πως να το διαχειριστεί στην ελλάδα. Αν σου πεί ότι γίνεται καλώς, αλλιώς θα πρέπει να το στείλεις αγγλία μάλλον
μετά από συνεννόηση με την εταιρεία που στέλνει μοτό από εκεί.
Μετά θα πρέπει να βρεις μεταφορική (πλοίο) από ελλάδα γνωρίζοντας τα βασικά του όγκου σε ξυλοκιβώτιο και το βάρος του.
Όταν θα έχεις τα παραπάνω, το βρίσκεις στην ιαπωνία και κανονίζεις την αγορά-συσκευασία στα αγγλικά (; )
Αν σε δυσκολέψει η γλώσσα, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο της μαμάς φίλου που είναι απο εκεί.
Καλή δύναμη με τα μπολντοζάκια που καβαλάς
υγ: πρώτα έλεγξε μήπως υπάρχει σε αγγλία - γερμανία ήδη, θα είναι πολύ ευκολότερο.
Θα πρέπει πρώτα να βρείς αν αυτό το μοντέλο έχει πάρει έγκριση τύπου για την Ευρώπη.
Εφ όσον όπως λές δεν εισάγεται στην Ευρώπη μαλλον χλωμό το βλέπω και αν είναι όντως έτσι είναι σχεδόν αδύνατο.
Επίσης αν δεν καλύπτει τις νέες προδιαγραφές Euro, τότε είναι τελείως αδύνατον.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975