THANKS MEN!!!
KAI TA ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ![]()
:a19:
THANKS MEN!!!
KAI TA ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ![]()
:a19:
www.caferacers.gr
για οποιον ενδιαφερεται....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=9034
και μεσα στο παραπανω εχει και αυτο το λινκ:
http://www.bluegauges.com
Όταν η πόλη κοιμάται.......
μολις τωρα τελειωσα και τον φωτισμο του ψηφιακου.
παρτε και μια εικονα.
ΑΨΟΓΟΟΟ!!!![]()
thanks για το site ruyjin!![]()
www.caferacers.gr
αν και δεν εχει τιποτα για bmw,παρ'ολα αυτα,καποιος μπορει κατι για το μηχαναι τουΑρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
μολις τωρα τελειωσα και τον φωτισμο του ψηφιακου.
παρτε και μια εικονα.
ΑΨΟΓΟΟΟ!!!![]()
thanks για το site ruyjin!![]()
www.caferacers.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
αν και δεν εχει τιποτα για bmw,παρ'ολα αυτα,καποιος μπορει κατι να βρει για το μηχανακι του
www.caferacers.gr
Παιδια καλησπερα.
Την κυριακη θα ειμαι αθηνα αν θελετε βρισκομαστε το βραδυ καπου για καφε και βλεπετε και απο κοντα τα οργανα.
Μεχρι σαββατο βραδυ 23.00 ωρα θα πρεπει να ξερω.
ευχαριστω
Ε χμμμ τι λέει παιδιά; Θα μαζευτούμε κάπου το blue lighting fan club μια και προσφέρεται ο φίλος; Εγώ ψιλο-ψήνομαι... Κόλλημα με το μπλε κι αυτό που έχω γαμώτο...
ΠΑΙΔΙΑ,ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ,ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ,ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΩΡΙΣ ΜΠΟΡΩ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ...![]()
![]()
www.caferacers.gr
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟ & ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ LEDS,ME ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
www.caferacers.gr
τελικα τα δοκιμασες?καποια φοτο?
Moto Morini,moto di essere!
http://morini350hellas.altervista.org/
www.fisi.tv
ta sigkekrimena leds einai antikatastates sta apla lampakia.To provlima einai oti gia na anapsoun etsi ta organa,den xreiazontai mono ta led.An ta valeis to pithanotero einai na min fotizei katholou to kantran.Prepei na einai sxediasmeno etsi,na exei anaklastires kai na diaxeetai to fos eidika.Ta leds den kanoun kali diaxisi fotos.To exo dokimasei kai ta evgala amesos.Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟ & ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ LEDS,ME ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Υπαρχουν led σε διαφορα ειδη και με διαφορετικες γωνιες φωτεινοτητας, π.χ. 90 μοιρες η 60 μοιρες κ.τ.λ..Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
ta sigkekrimena leds einai antikatastates sta apla lampakia.To provlima einai oti gia na anapsoun etsi ta organa,den xreiazontai mono ta led.An ta valeis to pithanotero einai na min fotizei katholou to kantran.Prepei na einai sxediasmeno etsi,na exei anaklastires kai na diaxeetai to fos eidika.Ta leds den kanoun kali diaxisi fotos.To exo dokimasei kai ta evgala amesos.
Αυτα που εγω εχω βαλει ειναι σε smd γιατι ειναι σε πιο μεγαλη γωνια π.χ. 120 μοιρες μεχρι και 165 μοιρες φτανουν, οποτε εχεις πιο διαχυτο φως.
Η ζωη ειναι ωραια αλλα...............τα εχει με αλλον!!!