Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Αύριο ΠΑΛΙ στην έκθεση

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    ναι και φορτηγο οδηγω. ειναι για..... να μην χανω τον ειρμο μου...απο το φορτηγο με της 4 ροδες, στο φορτηγο με της 2 ροδες α... εχω και ενα φορτηγο 11-14 μερσεντες με παπαγαλακι. τι να κανω με την δουλεια που εμπλεξα θα γινω και πιλοτος στο τελος. καλα περασα, εμεινα το βραδυ σε ενα χωριο εξω απο της σερρες. γιορταζαν την ημερα της γυναικας, και οι γυναικες ειχαν εξοδο. σε ενα διπλανο χωριο εκαναν γλεντη, μονο οι γυναικες, και εμεις οι αντρες καθησαμε στο σπιτι. δεν ειχαμε τι να κανουμε και ριξαμε στην φωτια κατι χταποδακια και τετοια κολπα, ετσι.... για να μην χαλασουνε δηλαδη. ε, και μια που τα ριξαμε στην φωτια, βρυκαμε και κατι μπουκαλια γεματα με τσιπουρο.... επιαναν χορο στο ραφι και ειπαμε να τα πεταξουμε. βεβαια ηταν κριμα να τα πεταξουμε γεματα και να πλημηριση ο σκουπιδοντενεκες με τσιπουρο και να βρωμαει. και γιαυτο σκευτικαμε να τα πιουμε πρωτα. αστα αδερφε δεν σου λεω τιποτα χαλια τα περασα....... του χρονου θα ξαναπαω γιατι οπως ειπε ο φιλος μου εκει εχουν συνηθιο να μαζευουν τσιπουρα και θα πρεπει να παω να τους βοηθησω να τα πεταξουν παλι....ταλεπωρια δηλαδη ... με.. νιωθης πιστευω...

Μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία........ σε νιώθω...... θα έρθω να βοηθήσω!!!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    του χρονου θα ξαναπαω γιατι οπως ειπε ο φιλος μου εκει εχουν συνηθιο να μαζευουν τσιπουρα και θα πρεπει να παω να τους βοηθησω να τα πεταξουν παλι....ταλεπωρια δηλαδη ... με.. νιωθης πιστευω...

αααααααααααααχ πώς σε καταλαβαίνω
    άμα θες, όχι τίποτα άλλο αλλά να για να σε ξεκουράσω λιγάκι, την επομενη φορά μπορώ να έρθω μαζί σου, ειδικά στο κομάτι της "καταστροφής" του άχρηστου και προς πέταμα τοξικού περιεχομένου αυτών των τσιπουρομπουκαλιών έχω τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο, ξέρεις τώρα, στόμα, οισοφάγος και βουρ στομάχι.... και ..... τέλος κατεστράφει το τοξικό υγρό.

Βέβαια υπάρχουν δύο προβληματάκια,
    1ον το μηχάνημα καταστροφής για να δουλέψει χρειάζεται στέρεα πρώτη ύλη, δεν έχει όμως ιδαίτερη προτίμηση, οτιδήποτε έχει προηγουμένως αποθηκευτεί στο ειδικό χώρο κάνει (όπου ειδικός χώρος είναι μεταλική σχάρα πάνω από αναμένα κάρβουνα)
    2ον να οδηγώ φορτηγό δεν ξέρω για να σε ξεκουράσω αλλά είμαι καλός και έμπειρος συνοδηγός σε φορτηγά (πολύ autostop στα στρατιωτικά χρόνια και 60 χιλ η απόσταση)

οπότε είμαι έμπειρος να με προτιμήσεις

ΠΣΣΣΣ εεεεεε!!!!! Σε πρόλαβα!!!!!

Αν θες να κάτσεις πίσω!!!!!!!!!!!!!

Άντε!!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    ΠΣΣΣΣ εεεεεε!!!!! Σε πρόλαβα!!!!!

Αν θες να κάτσεις πίσω!!!!!!!!!!!!!

Άντε!!!!!!

καμία αντίρηση, αρκεί να είναι μεγάλο το φορτηγό από αυτά που πίσω έχουν κρεβάτι

xexe!!!! καλά ξάπλα θα τη βγάλεις?????
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Ρε συ Αρκούδα καημένε, τι τραβάς και εσύ!
    Είδες οι ανώμαλοι συνήθειες;
    Και σε αναγκάζουν κιόλας και εσένα, ε;

μολις τωρα γυρισα απο την εκθεση. εντιπωσεις....... ε, δεν τρελαθηκα κιολας..... εκτως απο το ονειρο μου, την μπεμπα, μου αρεσε δεν λεω και το 10 της καβασακι και το 1000 της χοντα, και το ρ1. αλλα περισοτερο απο ολα μου αρεσε το μιλε. αν ημουν χχ χρονια μικροτερος αυτο θα επερνα απο θεμα ντιζαιν και μονο. αλλα βλεπεις ειναι πολυ σκυφτο και στην ηλικια μου αμα με δουν με τον κωλο επανω...... μπορει να θελησουν να με φυστικωσουν και δεν ειμαι για τετοια. αντε να τους πισω οτι μου αρεση η σκιφτη μοτο. ασε που δεν χωραει ο ενσοματομενος αεροσακος που εχω λιγο πιο κατω απο το στομαχι μου, βρισκη στο ρεζερβουαρ, και με την πολυ πιεση μπορει να μαλαγρωσω τον περιβαλοντα χωρο. γιατι ακομα να χωνεψω τα τσιπουρα και τα θαλασινα.. α, να μην το ξεχασω, βρηκα και τον παναγιοτη τον πατακια και μου ειπε οτι εκλισε η τιμη για το μουτζελο 550 οδηγος και μοτο και 500 συνοδηγος, για οποιον θελιση να ερθη μαζι μας. και κανωνιστε ρε καμια βολτα για την κυριακη. προς αγια αννα για καφε να πουμε.....
    γιωργος

τωρα που το σκευτωμαι..... μπορουμε να το σινδιασουμε και με μαθημα..... για .....σκευτητε το και γραψτε ποστ. πππσσσσσσστττ σιγα σιγα ομως κανωνιστε μην μας παρουν χαμπαρι οι θεσαλονικιοτες και με σαπισουν στο ξυλο γιατι ειχαν πει το επομενο μαθημα να το κανω σε αυτους....

τωρα που το σκευτωμαι..... μπορουμε να το σινδιασουμε και με μαθημα..... για .....σκευτητε το και γραψτε ποστ. πππσσσσσσστττ σιγα σιγα ομως κανωνιστε μην μας παρουν χαμπαρι οι θεσαλονικιοτες και με σαπισουν στο ξυλο γιατι ειχαν πει το επομενο μαθημα να το κανω σε αυτους....
    το φτιαξα το ποστάκι.... ελπίζω να μαζευτούμε.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    [B]Συγγνώμη αλλά μιας και το ανέφερες, το fazer τι το ωραίο έχει;
    Δεν το αποκαλούν τυχαία UJM (universal japanese motorcycle)!
    kai ti to kako exei na se apokaloyn iaponeziki pagosmia motosykleta.

tha protimoyses to GFM (German Fatass Mpakatel) :rotflmao:

δεν επέστρεψα
    εγώ ναι

Το κακό είναι ότι είσαι κοινός, ένας από τους πολλούς. Επίσης δεν είσαι ιδιαίτερα καλλός πουθενά, μέτριος σε όλα. Δεν έχεις χρώμμα και γεύση, είσαι κάτι το ουδέτερο!

Μπροστά σε αυτά: ναι!
    Και εγώ προτιμώ GFM!

.

Talking

UJM=

(U)niversal
    (J)unk
    (M)achines

Νxt plz....

UJM=

(U)niversal
    (J)unk
    (M)achines
    Σωστόοοοοος...

Ακούς idi;
    Έχω και άλλους συντρόφους αντι-fazerάκηδες!

δεν επέστρεψα
    για να επαναφέρω το θέμα...

στην κασέτα που τράβηξα και εφόσον την πέρασα στο πισι και είδα τι έχω μαζέψει, οι μισές σκηνές (οκ παραπάνω) είναι τα ξέκωλα που ήταν εκεί... πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω μόνο αυτό σας λέω

να δείτε φουλ ζουμ στην μαμά honda... να δείτε την άλλη που τους είχε ανέβει μέχρι τον αφαλό και δεν είχε καταλάβει (ή δεν την ενδιέφερε) ότι ο κόσμος βλέπει το... κούρεμα της... τι να λέμε

κρίμα είναι πολλά MB για να τα έβαζα κάπου να τα δείτε

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα απογ. στην εκθεση μοτο?
    από taxydromos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2008, 07:38
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 07:24
  3. απο σημερα στην εκθεση θα ειμαι εκει...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 10:29
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2005, 14:18
  5. free style show!!!στην εκθεση!!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2005, 20:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε