Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
ναι και φορτηγο οδηγω. ειναι για..... να μην χανω τον ειρμο μου...απο το φορτηγο με της 4 ροδες, στο φορτηγο με της 2 ροδεςα... εχω και ενα φορτηγο 11-14 μερσεντες με παπαγαλακι. τι να κανω με την δουλεια που εμπλεξα θα γινω και πιλοτος στο τελος. καλα περασα, εμεινα το βραδυ σε ενα χωριο εξω απο της σερρες. γιορταζαν την ημερα της γυναικας, και οι γυναικες ειχαν εξοδο. σε ενα διπλανο χωριο εκαναν γλεντη, μονο οι γυναικες, και εμεις οι αντρες καθησαμε στο σπιτι. δεν ειχαμε τι να κανουμε και ριξαμε στην φωτια κατι χταποδακια και τετοια κολπα, ετσι.... για να μην χαλασουνε δηλαδη. ε, και μια που τα ριξαμε στην φωτια, βρυκαμε και κατι μπουκαλια γεματα με τσιπουρο.... επιαναν χορο στο ραφι και ειπαμε να τα πεταξουμε. βεβαια ηταν κριμα να τα πεταξουμε γεματα και να πλημηριση ο σκουπιδοντενεκες με τσιπουρο και να βρωμαει. και γιαυτο σκευτικαμε να τα πιουμε πρωτα. αστα αδερφε δεν σου λεω τιποτα χαλια τα περασα....... του χρονου θα ξαναπαω γιατι οπως ειπε ο φιλος μου εκει εχουν συνηθιο να μαζευουν τσιπουρα και θα πρεπει να παω να τους βοηθησω να τα πεταξουν παλι....ταλεπωρια δηλαδη ... με.. νιωθης πιστευω...
![]()
Μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία........ σε νιώθω...... θα έρθω να βοηθήσω!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()