Έχει και πολύ καλά παιδιά...
...αλλά έχει και τελείως βλαμμένους!
Και να φανταστείς ότι είναι "παράδοση" εκεί κάτω να έχουν τουλάχιστον ένα θύμα την εβδομάδα από μαλακίες με τα μηχανάκια...
...και πάλι βλέπεις τι λένε για το κράνος!
![]()
Έχει και πολύ καλά παιδιά...
...αλλά έχει και τελείως βλαμμένους!
Και να φανταστείς ότι είναι "παράδοση" εκεί κάτω να έχουν τουλάχιστον ένα θύμα την εβδομάδα από μαλακίες με τα μηχανάκια...
...και πάλι βλέπεις τι λένε για το κράνος!
![]()
που να δεις από μαλακίες με καλάσνικοφ
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Από ότι έχω καταλάβει είσαι της Yamaha;
Αν και άσχετο με το αρχικό θέμα να πω πως απλά για παράδειγμα ανέφερα τα παραπάνω μηχανάκια και στην ανάλογη κατηγορία ανήκουν και οι τύποι TDM...
παιδια
σε καμια περιπτωση δεν θεωρω το θεμα αστειο και sorry για την πλακα σε σοβαρα θεματα. εγω παντα φοραω κρανος
Καλώς τον fazerάκια!
![]()
Ρε που το θυμήθηκες αυτό που είχα και είχες γράψει στην αρχή;![]()
ετσι, απλα θυμηθηκα οτι το ποστ ηταν για σοβαρο λόγο (ασφαλεια)
και δε χωρανε αστεια
ride safe....![]()
Εδώ σε παραδέχομαι...ετσι, απλα θυμηθηκα οτι το ποστ ηταν για σοβαρο λόγο (ασφαλεια)
και δε χωρανε αστεια
...γιατί στην αρχή ήταν που είχα φάει το κόλλημα με τα παιδιά που τα μάζευαν με το κουταλάκι και το είδα και νόμιζα ότι έκανες πλάκα και τα πήρα κανονικότατα!
(αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σε χώσω με το innova!)
Ασφαλώς και είναι σοβαρό το θέμα αλλά αυτές τις μπαρούφες που έγραφε ο τύπος μόνο στην πλάκα πρέπει να τις πάρεις γιατί αλλιώς πρέπει να τον αρχίσεις σε τίποτα κλωτσές.........Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ετσι, απλα θυμηθηκα οτι το ποστ ηταν για σοβαρο λόγο (ασφαλεια)
και δε χωρανε αστεια
ride safe....![]()
Και είναι και από την Κρήτη ο ρεζίλας.......
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
να πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη...
κάποτε δε φορούσα κράνος μόνο απο αντίδραση, δεν μπορεί κανείς να μου επιβάλει τι θα κάνω για τον εαυτό μου! (ας κάνουν παράνομα και τα τσιγάρα τότε), σε πολλές πολιτείες της αμερικής μετά απο κάποια ηλικία είναι επιλογή σου αν θα φοράς ή όχι κράνος!
απ'την άλλη ναι, στην αρχή μου μείωνε την ορατότητα και μάλιστα αρκετά, τώρα το συνήθισα. (όποιος έχει πρόβλημα με την ορατότητα ας πάρει ενα ανοιχτό κράνοςβοηθάει αρκετά)
το θέμα είναι πως αν δε φορούσα κράνος δεν θα παιδευόμουν με 2 εγχειρήσεις, 6 μήνες πατιρίτσες, και 4 χρόνια σιδερένιο μπούτι ... γιατί απλά μετά απο 4 χρόνια δεν θα είχα νοσοκομείο αλλά μνημόσυνο ...
στη μόνη περίπτωση που δικαιολογώ τον εαυτό μου να μη φοράει κράνος είναι σε πολύ πολύ χαλαρές βόλτες στην εξοχή. το θεωρώ απαραίτητο μέσα στη πόλη και πόσο μάλλον στον περιφερειακό
αν και εκ πείρας ... εκεί που δε το περιμένεις εκεί την πατάς ...
μιλώντας για κράνη... ρε παιδιά ... πολύ ακριβά είναι τα ρημάδια ... αντε στο παπί είχα ένα των 50Ε, μου έδινε την ψευδέσθηση της ασφάλειας... τώρα για τη μηχανή ... πρέπει να πάρω δάνειο για να αγοράσω παντελόνι και κράνος ... τέσπα
πάντα κράνος παιδιά ... πάντα ... αν δε μπορούμε να γλιτώσουμε το κακό, τουλάχιστον ας μη το προκαλούμε![]()
υ.γ. και μακριά απο ταρίφες!!!!!
ωπ σε πιάσαμε - δικός μας είσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από tolis_glx
υ.γ. και μακριά απο ταρίφες!!!!!
(οι παλιοί θα θυμούνται τη ΜΕΓΑΛΗ συμπάθεια μου στην ΚΩΛΟΦΑΡΑ τους)
Ακούς Κρητίκαρε;το θέμα είναι πως αν δε φορούσα κράνος δεν θα παιδευόμουν με 2 εγχειρήσεις, 6 μήνες πατιρίτσες, και 4 χρόνια σιδερένιο μπούτι ... γιατί απλά μετά απο 4 χρόνια δεν θα είχα νοσοκομείο αλλά μνημόσυνο ...
Πάνω απ' όλα για να είμαστε σώοι και αβλαβείς!υ.γ. και μακριά απο ταρίφες!!!!!
Σκατόρατσα...
και γω δικο σας είμαι..... έχω γράψει και ανάλογο ποστ....Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
ωπ σε πιάσαμε - δικός μας είσαι
(οι παλιοί θα θυμούνται τη ΜΕΓΑΛΗ συμπάθεια μου στην ΚΩΛΟΦΑΡΑ τους)
γαμωταριφια......
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KRHTIKOS
O kathe anthrwpos einai kyrios tou eaytou tou.
Epoudeni den dexomai to ypwxrewtiko ....
Kserw pote tha balw kranos kai pote oxi.
Den xreiazomai kanena na mou to epibalei ....
Diaforetika ama poume oti mporei na sou symbei kati opoiadhpote stigmh ....
A) katse spiti sou (60% twn atyxhmatwn mporei kai parapanw , ginetai spiti)
B) fora kranos kai pezos. (Glastres , adespota toubla , treloi odhgoi pou anebainoun sto pezodromio)
C) bale metalikh mesaionikh panoplia! Na eisai sigouros!
KSerw apo peiras pws einai h kalh toumpa , kai pistepte me to mono pragma pou den eixe oute grantzoynia , htan to kranos mou!
gia sou re kritike me tis malakies sou
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
KSerw apo peiras pws einai h kalh toumpa , kai pistepte me to mono pragma pou den eixe oute grantzoynia , htan to kranos mou!
να...... ρωτισω..... πως να παθη γρατσουνια αφου το ειχες αφηση σπιτη?
γιατι απο τα λεγωμενα σου αυτο καταλαβα οτι θα εχεις κανει πιθανοτατα...
μα ποιός ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα πάνω σε στροφή και θα διπλοπάρκαρε ?? ... όχι πείτε μου
θα σας πω την γνωμη μου με εαν ποιηματακι.
ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΗ ΕΧΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΚΟΚΡΑΝΙ.
p.s.
Για οσους δεν γνωριζουν, το κοκρανι ειναι ειδους πτηνου, παραμφερες με την κοτα αλλα στο πιο κουτο.