Ευχαριστώ και πάλι.
Σάββατο θα είμαι στο εύκολο πιστάκι, πίσω απο την γνωστή πράσινη πόρτα στην Βαρυμπόμπη για ρύθμισμα και ξεκάπνισμα αναβάτη, Σταύρε βγάλε τα περιττά @@ πάνω από το ΚΤΜ και έλα να το δοκιμάσεις
ΟΕΟ
Ευχαριστώ και πάλι.
Σάββατο θα είμαι στο εύκολο πιστάκι, πίσω απο την γνωστή πράσινη πόρτα στην Βαρυμπόμπη για ρύθμισμα και ξεκάπνισμα αναβάτη, Σταύρε βγάλε τα περιττά @@ πάνω από το ΚΤΜ και έλα να το δοκιμάσεις
ΟΕΟ
to savato exo sinergio stin argiroupoli pou ka8ete mexri argaΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ευχαριστώ και πάλι.
ΟΕΟ
axriasto nane rikse tilefono na sou po....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ....
![]()
![]()
akouse na dis epipolee nee mou den kani i kapotaΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ....
signomi i motosikleta ton odigo
as min ponage to ine mou ke 8a sou elega ti xoma 8a etroge o mikros julius...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
E tora to paraxeses, na peis oti tha me plakoseis me to africa kai ante na ksemagoso na po ok, alla na peis oti tha rikseis xoma me to africa sto KTM...... mono otan se proxno gia na ksekoliseis ton eleganta apo thn laspolakouvaΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
akouse na dis epipolee nee mou den kani i kapotasignomi i motosikleta ton odigo
as min ponage to ine mou ke 8a sou elega ti xoma 8a etroge o mikros julius...
a! episeis mporei na fao to homa sou ean kathome skoupa gia thn triti ylikia, mpas kai sas pesei kana nefro ston dromo gia na to mazepso
:a029: :a029: :a029:![]()
ΔΕ ΚΑΝΕΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ...
Η ΚΤΜΑΔΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ...ΟΔΗΓΑΡΑ..
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΩΡΑ..ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΛΕΜΕ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...
Ο ΚΟΥΛΙΟΥΣ (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΤΜ ΦΥΣΙΚΑ..) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΗΓΟΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΑ..ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΠΕΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕς...
και μη σου πω και την ιστορια τωρα με το αφρικα του..που για να δουλευει μια μερα την εβδομάδα..ηθελε 3 μερες συνεργειο και ψαξιμο για το τι εχει...
αιντε μη πω και αλλα...:rotflmao:
και σε πιασει κρυος ιδρωτας..
den ksero ti lete eprepe na sas ixa pitsirikas na sas paro kefali mesa ston kremasmeno lago me vespa 200ara....
tora parte apo ena mantolino ke tragoudate....
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΡΩΠΑΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
καλα οργωματα ρε ....και πουσε αμα βρεθεις προς θηβα μερια πες μου να σε στειλω σε ενα θειο μου ...εχει κατι μερεμετια στο χωραφι![]()
![]()
![]()
super εργαλειο πηρες![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
με γεια με γεια
καλά οργώματα και χώματα κλπ κλπ κλπ
![]()
![]()
![]()
Με γεια το εργαλείο ρε τσούλιε!
αχαχαχαχα ρε τη ΜΠαντόφλα που θα τη βάζεις?????
Άντε καλό όργωμα!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Καλορίζικο!!!
Δε λέω καλοτάξιδο γιατί θα κολλήσει στη μέση του ταξιδιού... Αλλά... ΣΚΙΣΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Καλολέροτο να είναι μωρή Ιουλία,![]()
![]()
αλλά δεν θα γίνεις καλύτερη με το να αλλάζεις μηχανές. Δέν έφταιγε το Αφρικα βρε, εσύ είσαι κουλή.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πεστα του για να μη λεει οτι τον αποπερνουμε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Καλολέροτο να είναι μωρή Ιουλία,![]()
![]()
αλλά δεν θα γίνεις καλύτερη με το να αλλάζεις μηχανές. Δέν έφταιγε το Αφρικα βρε, εσύ είσαι κουλή.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα λασπωματα και καλα χλμ !!
![]()
![]()
![]()