μιλούσα για το lineage πρίν. Το guild wars είναι τσαμπέ εεε?
μιλούσα για το lineage πρίν. Το guild wars είναι τσαμπέ εεε?
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Quest να δουν τα ματια σου
Προσωπικα δεν παιζω ουτε pvp ουτε με τα ζουδια καθομαι με τις ωρες να τα βαζω.
www.guildwars.com
δες γραφικα & θα καταλαβεις
ουφ!
![]()
Katarxas yparxoun 4 ypoxreotika quest pou prepei na kaneis alla opos katalaveneis den einai to kyriarxo stoixeio sto pexnidiΑρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Thx για το info φίλε μου![]()
αλλά χωρίς quests? βαράτε αλλήλους συνέχεια? κανένα instance παίζει? pvp arena πρέπει να έχει μάλλον ε? δέν ξέρω φίλε....βαρετό ακούγεται,εδώ στο wow έχω πήξει (και φαντάσου είμαι weeekend player - τώρα τον χειμώνα) και μπαίνω μόνο για να σφάξω ανυποψίαστους της (π)ορδής που μπαίνουν σε pvp.θα του ρίξω μια ματιά όμως...Den einai varate allhlous synexeia einai varate terata synexeia kai pou kai pou gia ksek@vloma allhlous (mh ksexnas oti ama skotoseis kapoion pexti o opoios de sexei varesei tote tros poini klp klp tha ta deis mesa ama pekseis). Kai oxi den akougete katholou vareto mpes pekse kai tha deis .PvP arena fysika kai exei ekso apo diafores polhs .
RE mh pezete WOW ... :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Τρελοί gamers εν΄δράσει!!!!
Παιδιά και στο Warcraft με έλληνες παίζω,αλλά πέρα απο τα μπινελίκια που πετάμε στο chat (και ρωτάνε οι ξένοι τι λέμε) δεν μου κάνει μεγάλη διαφορά. Για τα υπόλοιπα θα πάω σε ένα internet cafe και θα ρίξω μια ματιά απο περιέργεια..
Τώρα αν ήθελα να σφάζω μόνο τέρατα και να μην κάνω και πολλά quest η να μην ανεβάζω skills για να φτιάχνω και να πουλάω αντικείμενα θα προτιμούσα κάτι σε ps2 (baldur's gate κλπ)για να έπαιζα μόνος μου η με παρέα.
Μονότονο το grinding λέμε....
το pvp κάνει καλό και εκτός αρένας-όλο το guild κάνει raid στους χλέμπουρες τους προτόγονους (π)ορδή και πέφτει γέλιο.
Ιδωμεν...
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
File mou ama thes na anevazeis skills gia na ftiaxneis antikeimena sto lineage apla pare nano kanei ayto pou akrivos thes. Sto L2 o kathe xaraktiras exei to rolo tou man . Tora an sou aresei na kathese kai na kaneis quest (eleos) ee apla mh pekseis L2 einai allh fash game ... !!!
Ama to deis apo net cafe kai ksekinhseis me 1 lvl xaraktira kai pekseis 2 ores de tha deis apla tpt apo to game ... Na kolas me to L2 de se vlepo opote ..... play FreeCell![]()
![]()
(plaka kano) :P
Kala esy pekse kana final fight kalhtero einai apo to WOW ... :P:P
Pera apo ti plaka tora opos kai na to kanoume to WOW einai pediko alla o kathenas me oti exei ksekinhsei sayto exei kolhsei kai ayto tou aresei .
TO thema einai omos na ta exeis dokimasei ola kai na epilekseis anamesa apo ayta pio einai to kalitero .
Kai to kalitero einai ena : LINEAGE RULEzzzZZZzzz
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αυτό με το παιδικό δεν το κατάλαβα ακόμα....Αναφέρεσαι σε επίπεδο δυσκολίας? σε gameplay? η σε σουβλάκι παιδικό?![]()
Sta grafika kai oti exei na kanei me tous xaraktires .
Μεγάλη κουβέντα θα κάνουμε αν αναλύσουμε τι είναι παιδικό και τι όχι και τί ορίζει ένα video game σαν παιδικό.Απλά να παραθέσω την προσωπική μου άποψη ότι περισσότερο μετράει το gameplay παρά τα "όμορφα" γραφικά.Τι να το κάνω αν π.χ το FF έχει υπέροχα γραφικά? με ξενερώνει το turn base combat system.Και άν κατάλαβα καλά (εδώ κρατάω πισινή γιατί δεν έχω παίξει ακόμα) το Lineage δίνει παραπάνω έμφαση σε μάχες παρά (σε αυτο που είναι συνδεμένο τόσα χρόνια σε rpg παιχνίδια) σε ψάξιμο.Αν ήθελα μόνο σκοτομούς με διάλειμα για τσιγάρο θα έπαιζα counterstrike στον ελευθερο χρόνο μου βρε!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Μεγάλη κουβέντα θα κάνουμε αν αναλύσουμε τι είναι παιδικό και τι όχι και τί ορίζει ένα video game σαν παιδικό.Απλά να παραθέσω την προσωπική μου άποψη ότι περισσότερο μετράει το gameplay παρά τα "όμορφα" γραφικά.Τι να το κάνω αν π.χ το FF έχει υπέροχα γραφικά? με ξενερώνει το turn base combat system.Και άν κατάλαβα καλά (εδώ κρατάω πισινή γιατί δεν έχω παίξει ακόμα) το Lineage δίνει παραπάνω έμφαση σε μάχες παρά (σε αυτο που είναι συνδεμένο τόσα χρόνια σε rpg παιχνίδια) σε ψάξιμο.Αν ήθελα μόνο σκοτομούς με διάλειμα για τσιγάρο θα έπαιζα counterstrike στον ελευθερο χρόνο μου βρε!![]()
Epeidh to psilokourasame to thema pekse kai des gia na mporoume na synenoithoume meta apo mia pio olokliromenh apopsi tou thematos apo ti plevra sou .
παιζει κανεις στο eve?
αν οχι για μπειτε και δειτε λιγο απο eve(www.eve-online.com)
το καλο ειναι οτι εχει ενα server και παιζουν ολοι συχγρονως![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Εχμμμμμ..... Φαντάζωμαι ότι δεν θα αργήσει να γονατίσει ο εν' λόγο sever.....Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
παιζει κανεις στο eve?
αν οχι για μπειτε και δειτε λιγο απο eve(www.eve-online.com)
το καλο ειναι οτι εχει ενα server και παιζουν ολοι συχγρονως![]()
![]()
στο eve online...o server που βλεπετε συνδεεστε ειναι ενα cluster συστημα απο αρκετα μηχανηματα (server) τα οποια ειναι και blade..οποτε μην φανταζεστε κανα pcaki για server...στο eve-online ο server ειναι το ψωμι τους επισης εχουν ενα μεγαλο επιτελειο που κανει αναβαθμισεις και σκεφτεται νεες ιδεες!!
Το κερατό μου.... εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω τι γράφει η νεολαία πιό πάνω????
Τόσο πολύ έχω γεράσει γμτ?!?!?!?!.........![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata