Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Βοήθεια για νέα σύνδεση Adsl

Στο tab dns, οτι βάζω για την μια κάρτα το
    εμφανίζει και στο dns τις αλλής.

Αν μου λες αυτο!!
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

συγγνωμη εχεις δυο καρτες δικτυου?????

Στα properies στο network neighborhood
    εχει την κάρτα δικτυου με static ip και
    εχει βάλει και το speedtouch. Στα properies του speedtouch εχω βάλει 10.0.0.138 etc αλλα αμα βαζω το dns το
    βάζει αυτόματα και στην κάρτα δικτυου.

www.alpha-doors.gr

κανονικα θα επρεπε να το κρατησει κλεισε το dhcp server απο το speedtouch αν και κατι αλλο μου μυριζει.

Στάθη τζίφος. Παλί δεν δουλευει.

Στειλε μου αν θες με pm το τηλ. σου να σε ρωτησω για να μην ζαλιζουμε και τους υπολοιπους.

www.alpha-doors.gr

Τελικά με την βοήθεια του Στάθη και αφού άλλαξα την ip του modem δούλεψε!!

Ευχαριστώ Στάθη και την άλλη φορά κερνάω μπύρα!!

www.alpha-doors.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus

Αν αξιοποιείτε τις οικονομικές προσφορές των ISP κερδίζετε πολύ περισσότερα από τα 1-5 ευρώ το μήνα που νομίζετε ότι κερδίζετε με το "ADSL σε πακέτο", συνεπώς βγάζετε με το παραπάνω την αξία του τέλους ενεργοποίησης της γραμμής ADSL του ΟΤΕ και του modem που αγοράσατε με δικά σας έξοδα.

Επομένως το "ADSL σε πακέτο" είναι μεσοπρόθεσμα ακριβότερο από το να έχετε ξεχωριστά τη γραμμή ADSL του ΟΤΕ και τη συνδρομή στον ISP. Με άλλα λόγια, σε λίγους μήνες θα έχετε βγάλει τα χρήματά σας.

καταλαβαίνω τα μειονεκτήματα σε ό,τι αφορά την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση αλλά όσον αφορά την τιμή μπορείς να το κανεις πιο λιανιά???
    πχ το πακέτο σύνδεσης 384 της HOL κοστίζει 240 με το ΦΠΑ για 6+6 μήνες δώρο....και τα περιέχει όλα από ότι καταλαβαίνω εκτός αν είναι παραπλανητική διαφήμιση...
    η φθηνότερη σύνδεση με πάγιο χωρίς ογκοχρέωση πρέπει να κυμαίνεται στα 45 ευρώ μηνιαίως...δηλαδή μιλάμε για πανω από 500 ευρώ κόστος σε ένα έτος....
    είναι δυνατόν εντός του χρόνου να παίσουν οι τιμές των συνδρομών κατά 50%????
    για ένα συνδρομητή που δεν τον ενδιαφέρουν τόσο οι ταχύτητες (βλ. εμένα που θέλω ικανοποιητικές ταχύτητητες και ελεύθερο τηλέφωνο), που δεν τον ενδιαφέρι αν θα καθυστερήσει να πραμγατοποιηθεί η σύνδεση ADSL, αξίζει να βάλει το πακέτο τελικά????
    Το πακέτο της HOL έχει ως εξής (έριξα μια γρήγορη ματιά, αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με):

ας πάρουμε την 384/128

199 ? (για το HOL BroadbandPack 300, χωρίς ογκοχρέωση)

σύνολο: 199 ? + φπα 19% = 236,8 ? για 6+6 μήνες

Με κύκλωμα από ΟΤΕ + isp την HOL:

15,9 ? / μήνα πάγια ΟΤΕ κυκλώματος aDSL (Χ 12) = 190,8 ?
    218 ? το χρόνο HOL (HOME anyACCESS 300) + 8 μήνες δώρο (!!)

σύνολο: 408 ? + φπα 19% = 486,47 ? (για 12 μήνες)

Άρα χωρίς να υπολογίσουμε τυχόν αλλαγές (μειώσεις) αφού διαλέξαμε ετήσια συνδρομή κ για το δεύτερο παράδειγμα έχουμε μια διαφορά περίπου 150 ? το χρόνο. Αλλά έχουμε κ 8 μήνες καβάτζα συνδρομή. Οπότε:

Για το πακέτο έχουμε:
    236,8 ? / 12 = 19,73 ? το μήνα

Για το μικτό (ΟΤΕ + HOL) έχουμε:

+ 15,9 Χ 8 (πάγια ΟΤΕ) = 127,2 ? + φπα 19% = 151,4 ? για να εκμεταλλευτούμε και τους υπόλοιπους μήνες που είναι δώρο από τη HOL...

486,47 ? + 151,4 ? = 637,84 ? / 20 (12+8) = 31,9 ? το μήνα

...φυσικά όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ΤΗΝ προσφορά η οποία σίγουρα κρύβει αρκετά (βλ. πρόεδρος...). Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι όλος ο εξοπλισμός θα πρέπει μετά τη λήξη της περιόδου επιλογής να επιστραφεί άθικτος στη HOL.

Τα περί δεσμεύσεως κλπ ισχύουν όπως γράφτηκαν πριν.

... αλλά να προσθέσω ότι τουλάχιστον εγώ δεν έχω πληρώσει ακόμα isp (είμαι με το δωρεάν 384 της Hol από το Ram) και κάπου πήρε το μάτι μου για 20 μήνες δωρεάν 384 με κάθε αγορά vaio, θέλω κ φορητό, οπότε...

προσφορά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vaio.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	31612

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    TIP

μαγκες πηρα το πακετακι της HOL απο Γερμανο με 6 δοσεις με πιστωτική

συνολο θα μου παει 245.88 E / 6

νομιζω στο Multirama εχει 6 ατοκες αλλα στα περισσότερα που ρωτησα τους τελείωσε το πακετο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
    καταλαβαίνω τα μειονεκτήματα σε ό,τι αφορά την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση αλλά όσον αφορά την τιμή μπορείς να το κανεις πιο λιανιά???
    πχ το πακέτο σύνδεσης 384 της HOL κοστίζει 240 με το ΦΠΑ για 6+6 μήνες δώρο....και τα περιέχει όλα από ότι καταλαβαίνω εκτός αν είναι παραπλανητική διαφήμιση...
    η φθηνότερη σύνδεση με πάγιο χωρίς ογκοχρέωση πρέπει να κυμαίνεται στα 45 ευρώ μηνιαίως...δηλαδή μιλάμε για πανω από 500 ευρώ κόστος σε ένα έτος....
    είναι δυνατόν εντός του χρόνου να παίσουν οι τιμές των συνδρομών κατά 50%????
    για ένα συνδρομητή που δεν τον ενδιαφέρουν τόσο οι ταχύτητες (βλ. εμένα που θέλω ικανοποιητικές ταχύτητητες και ελεύθερο τηλέφωνο), που δεν τον ενδιαφέρι αν θα καθυστερήσει να πραμγατοποιηθεί η σύνδεση ADSL, αξίζει να βάλει το πακέτο τελικά????
    Το πακέτο της HOL έχει ως εξής (έριξα μια γρήγορη ματιά, αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με):

ας πάρουμε την 384/128

199 ? (για το HOL BroadbandPack 300, χωρίς ογκοχρέωση)

σύνολο: 199 ? + φπα 19% = 236,8 ? για 6+6 μήνες

Με κύκλωμα από ΟΤΕ + isp την HOL:

15,9 ? / μήνα πάγια ΟΤΕ κυκλώματος aDSL (Χ 12) = 190,8 ?
    218 ? το χρόνο HOL (HOME anyACCESS 300) + 8 μήνες δώρο (!!)

σύνολο: 408 ? + φπα 19% = 486,47 ? (για 12 μήνες)

Άρα χωρίς να υπολογίσουμε τυχόν αλλαγές (μειώσεις) αφού διαλέξαμε ετήσια συνδρομή κ για το δεύτερο παράδειγμα έχουμε μια διαφορά περίπου 150 ? το χρόνο. Αλλά έχουμε κ 8 μήνες καβάτζα συνδρομή. Οπότε:

Για το πακέτο έχουμε:
    236,8 ? / 12 = 19,73 ? το μήνα

Για το μικτό (ΟΤΕ + HOL) έχουμε:

+ 15,9 Χ 8 (πάγια ΟΤΕ) = 127,2 ? + φπα 19% = 151,4 ? για να εκμεταλλευτούμε και τους υπόλοιπους μήνες που είναι δώρο από τη HOL...

486,47 ? + 151,4 ? = 637,84 ? / 20 (12+8) = 31,9 ? το μήνα

...φυσικά όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ΤΗΝ προσφορά η οποία σίγουρα κρύβει αρκετά (βλ. πρόεδρος...). Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι όλος ο εξοπλισμός θα πρέπει μετά τη λήξη της περιόδου επιλογής να επιστραφεί άθικτος στη HOL.

Τα περί δεσμεύσεως κλπ ισχύουν όπως γράφτηκαν πριν. [/B][/QUOTE]
    από το παράδειγμά σου κατάλαβα ότι και πάλι το πακέτο βγαίνει 10 ευρώ λιγότερα το μήνα...κατάλαβα λάθος????ή να πάω να πάρω το πακέτο???με ενδιαφέρει πρωτίστως το οικονομικό σκέλος...
    επίσης στα ίδια επίπεδα κόστους παίζει το πακέτο της forthnεt (βγαίνει κάπου 22 ευρώ το μήνα) για 6 μήνες....μάλλον θα χτυπήσω αυτό μήπως και φτηνήνουν κι άλλο τους 6 προσεχείς μήνες
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αν κατάλαβες ότι το πακέτο είναι φοβερό σαν προσφορά... καλά κατάλαβες!!!! Είναι μακράν η καλύτερη τιμή για adsl...

Κανείς όμως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι σε 1 χρόνο οι τιμές που θα παίζουν θα είναι μικρότερες τόσο που θα κάνουν το πακέτο αυτό ασύμφορο, ούτε κ το αντίθετο. Είναι ένα ρίσκο, ή το αποδέχεσαι ή το απορρίπτεις...

Βρήκα κ αυτό στο γνωστό site:

Συνοπτικά οι τιμές (Μηνιαίο κόστος σε ? ανά Mbps):
    Updated 25/11/2005
    Γαλλία 1,50
    Ιαπωνία 2,98
    Ιταλία 4,99
    Σουηδία 5,30
    Αγγλία 5,51
    Βέλγιο 11,97
    Ολλανδία 16,48
    Πολωνία 16,67
    Ισπανία 19,50
    Γερμανία 19,95
    Αυστρία 24,50
    Ιρλανδία 27,23
    Γεωργία 29,97
    Φινλανδία 36,00
    Αυστραλία 40,39
    Τσεχία 41,05
    Νορβηγία 41,78
    Κύπρος 46,48
    Δανία 48,28
    Ουγγαρία 51,70
    Κροατία 60,75
    Τουρκία 86,05
    OTENET 47,48+39,15=86,63

egw pou eimai zakyntho borw mipos na sindethw me italiki grami??

genika dld eimaste gia :rotflmao: kai gia polla

2 ews 4 fores pio akriva apo tous akrivous tis EU...(kai gia ipodiesteres taxitites...)

vre pws to legane ekeino to ergo tou peraki pou eixe pagidepsei ton OTOE me ekrixtika?? kanane remake tin loufa den girizoune kai auta jana alla sta alithina??

Check this:

Τώρα το OTENET OnDSL Kit μαζί με την προσφορά 2+2, παρέχει και 50% έκπτωση στα μηνιαία πάγια, μετά το τέλος της προπληρωμένης περιόδου, στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης αποδεχθεί σαν ελάχιστο χρόνο σύμβασης τους 12 μήνες.
    Αυτό σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε μελλοντική προσαρμογή του OTENET OnDSL τιμοκαταλόγου, οι συγκεκριμένοι πελάτες, θα διατηρήσουν την επιπλέον 50% έκπτωση στα μηνιαία πάγια της υπηρεσίας για το χρονικό διάστημα μέχρι την συμπλήρωση των 12 μηνών.
    Έτσι έχουμε
    384/128 2+2 μήνες: αρχικό κόστος 89? κατόπιν 17.40 ?/μήνα (πάγιο adsl + συνδρομή isp: otenet)
    512/128 2+2 μήνες: αρχικό κόστος 139? κατόπιν 24.90 ?/μήνα (πάγιο adsl + συνδρομή isp: otenet)
    1024/256 2+2 μήνες: αρχικό κόστος 209? κατόπιν 36.40 ?/μήνα (πάγιο adsl + συνδρομή isp: otenet)

(χωρίς ΦΠΑ, με σημερινές τιμές, ο εξοπλισμός σου μένει μετά τον 1 χρόνο όπως κ η γραμμή adsl)

πηγή: ΟΤΕΝΕΤ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ πειράζει που δεν πληρώνω;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ πειράζει που δεν πληρώνω;

ουστ ρε!

(χορηγος έχω καταντήσει)

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για Adsl συνδεση
    από p@nos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 18:53
  2. Βοήθεια για εντελώς άπειρη νέα
    από johnpan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 17:11
  3. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  4. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ