Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Αρση ακινησιας και ασφαλιση (τι γινεται οταν έχουν καταστραφεί οι πινακιδες)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Το αυτό.
    Και δεν χρειάζεται καν να πληρώσει όλα τα τέλη. Βγάζει μια ασφάλεια για έναν μήνα και πληρώνει σήμα για 1 μήνα. Κάνετε μεταβίβαση κ εσύ αμέσως την θέτεις σε ηλ. ακινησία και κρατάς κ την πινακίδα. Το φτιάχνεις σιγά σιγά και μετά πληρώνεις το υπόλοιπο των τελών και το ΚΤΕΟ.
    ΥΠ ΟΨΙΝ ΕΔΩ: Αν εσύ μαστορεψεις την μηχανή και θελήσεις να την βγάλεις σε κυκλοφορία εντός του 2022 είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις ολόκληρο το ποσό των τελών ακόμα κι αν την βγάλεις 31/12/22.
    Για μεταβίβαση, απαιτείται πληρωμή του πλήρους τέλους του έτους.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ένα προβλημα πανε να λυσουν και δημιουργουν αλλα 10

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Όχημα που είναι σε κατάσταση που δεν μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ, δεν μπορεί να μεταβιβαστεί;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Όχημα που είναι σε κατάσταση που δεν μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ, δεν μπορεί να μεταβιβαστεί;
    Έγραψα παραπάνω πως μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς ΚΤΕΟ. Μετά όμως εφόσον είναι σε κίνηση πρέπει εντός 15 ημερών πρέπει να περάσει από ΚΤΕΟ.
    Την έξυπνη λύση έδωσε ο toyar με άμεση ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων και άπλετο χρόνο επαναφοράς της μοτοσυκλέτας σε λειτουργική κατάσταση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Το αυτό.
    Και δεν χρειάζεται καν να πληρώσει όλα τα τέλη. Βγάζει μια ασφάλεια για έναν μήνα και πληρώνει σήμα για 1 μήνα. Κάνετε μεταβίβαση κ εσύ αμέσως την θέτεις σε ηλ. ακινησία και κρατάς κ την πινακίδα. Το φτιάχνεις σιγά σιγά και μετά πληρώνεις το υπόλοιπο των τελών και το ΚΤΕΟ.
    ΥΠ ΟΨΙΝ ΕΔΩ: Αν εσύ μαστορεψεις την μηχανή και θελήσεις να την βγάλεις σε κυκλοφορία εντός του 2022 είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις ολόκληρο το ποσό των τελών ακόμα κι αν την βγάλεις 31/12/22.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Για μεταβίβαση, απαιτείται πληρωμή του πλήρους τέλους του έτους.
    Πρώτον όπως έγραψε ο telegonos για μεταβίβαση απαιτείται πληρωμή των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
    Δεύτερον η πληρωμή με το μήνα -ακόμη- στη χώρα μας ενεργοποιείται κάθε χρόνο με υπουργική απόφαση. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα δεν ισχύει, δεν έχει ενεργοποιηθεί. Το δεύτερον το έβαλα ως την άχρηστη πληροφορία της ημέρας, δεν σχετίζεται με την απορία που τέθηκε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Έγραψα παραπάνω πως μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς ΚΤΕΟ. Μετά όμως εφόσον είναι σε κίνηση πρέπει εντός 15 ημερών πρέπει να περάσει από ΚΤΕΟ.
    Την έξυπνη λύση έδωσε ο toyar με άμεση ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων και άπλετο χρόνο επαναφοράς της μοτοσυκλέτας σε λειτουργική κατάσταση.
    To πρόστιμο του ΚΤΕΟ το τρως όταν θα πας να κάνεις την άρση της ηλεκτρονικής ακινησίας, σε αυτήν την περίπτωση.

Οταν θα πάει να κάνει άρση της ηλεκτρονικής ακινησίας, και να το περάσει ΚΤΕΟ, στο ΚΤΕΟ θα του ζητήσουν ΚΑΙ το pdf της ηλεκτρονικής άρσης ΚΑΙ το pdf της ηλεκτρονικής ακινησίας. Οταν θα δουν, ότι όταν έκανε την ηλεκτρονική ακινησία, ΗΔΗ χρωστούσε ΚΤΕΟ το όχημα από την προηγούμενη συμβατική άρση ακινησίας, θα μπει και το σχετικό πρόστιμο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Κι αυτό γίνεται. Πας στο ΚΤΕΟ με την μοτοσυκλέτα φορτωμένη, εφόσον δεν λειτουργεί, και το ΚΤΕΟ βγάζει ότι η μοτοσυκλέτα απέτυχε στον τεχνικό έλεγχο. Με το χαρτί αυτό του ΚΤΕΟ, κάνεις μεταβίβαση και παίρνεις άδεια μη-κυκλοφορίας στο ονομά σου. Οταν το ετοιμάσεις, περνάει επιτυχώς ΚΤΕΟ και πας και αλλάζεις την άδεια, σε κανονικής κυκλοφορίας.

ΥΠΟΨΙΝ.

Εχω μάθει για περίπτωση, που σε μεταβίβαση με ανεπιτυχές ΚΤΕΟ, ο υπάλληλος του συγκοινωνιών ΔΕΝ έδωσε σημασία τι έλεγε το χαρτί, και το πέρασε μεταβίβαση κανονικά, σαν να ήταν επιτυχές ΚΤΕΟ.

Στην Ελλάδα, όλα γίνονται, κατά πως το έλεγε και ο Χάρρυ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ioannispar
    Νομίζω πως μία ερώτηση σε διεκπεραιωτή θα σου λύσει όλες τις απορίες!

Μέλος
    Πριν 3 χρόνια που κατέθεσα πινακίδες η διαδικασία ήταν παράδοση των πινακίδων κ άδειας κυκλοφορίας στην εφορία.Για την άρση ακινησίας για εμάς που έχει παρέλθει το 18μηνο (που πλέον μπορείς να κανεις άρση ακινησίας εντός 18μηνου χωρίς να καταστραφούν οι πινακίδες) πρέπει να πας στο αρμόδιο τμήμα συγκοινωνιακών στην περιφέρεια (μένω επαρχία) και εκεί καταθέτεις αίτημα έκδοσης νέας άδειας κυκλοφορίας κ να εκδόσεις νέες πινακίδες διότι οι προηγούμενες θα έχουν καταστραφεί.Υστερα πας Εφορία για πληρωμή τελών και άρση.Αυτα ίσχυαν κάποτε χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν έχω κάνει ακόμη άρση για να μπω στην διαδικασία.
    Φυσικά ένα ερωτημα στην εφορία δεν είναι άσκοπο,διότι μπορεί οι πινακίδες σου να μην έχουν καταστραφει και πολύ πιθανόν στην επαρχία όπου ζω.Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι κατέθεσαν πινακίδες πριν την ηλεκτρονική ακινησία του taxis ΔΕΝ μπορούν να κάνουν άρση ηλεκτρονικά,πρέπει να επισκεφθούν τις προαναφερθείσες υπηρεσίες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ειναι αναποδα απο οτι ειπες
    πρωτα πας εφορια και μετα υπουργειο αν χρειαστει
    και πριν απο ολα ασφαλεια
    ολα αυτα πριν την ηλεκτρονικη αρση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Πάντως εχει αναλυθεί εδω μέσα και αλλού όχημα που δεν κινείται και δεν μπορεί να περάσει κτέο μεταβιβάζεται κανονικά και όταν φτιαχτεί περνάει κτέο και πέρνει πινακίδες.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ayto...3425-2013.html
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Πρώτον όπως έγραψε ο telegonos για μεταβίβαση απαιτείται πληρωμή των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
    Δεύτερον η πληρωμή με το μήνα -ακόμη- στη χώρα μας ενεργοποιείται κάθε χρόνο με υπουργική απόφαση. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα δεν ισχύει, δεν έχει ενεργοποιηθεί. Το δεύτερον το έβαλα ως την άχρηστη πληροφορία της ημέρας, δεν σχετίζεται με την απορία που τέθηκε.
    Κάνεις λάθος. Αυτή τη στιγμή που μιλαμε μπορώ να κάνω άρση ακινησίας του οχήματός μου ανάλογα με την ασφάλεια που θα πληρώσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    To πρόστιμο του ΚΤΕΟ το τρως όταν θα πας να κάνεις την άρση της ηλεκτρονικής ακινησίας, σε αυτήν την περίπτωση.

Οταν θα πάει να κάνει άρση της ηλεκτρονικής ακινησίας, και να το περάσει ΚΤΕΟ, στο ΚΤΕΟ θα του ζητήσουν ΚΑΙ το pdf της ηλεκτρονικής άρσης ΚΑΙ το pdf της ηλεκτρονικής ακινησίας. Οταν θα δουν, ότι όταν έκανε την ηλεκτρονική ακινησία, ΗΔΗ χρωστούσε ΚΤΕΟ το όχημα από την προηγούμενη συμβατική άρση ακινησίας, θα μπει και το σχετικό πρόστιμο.
    Κ αυτό επίσης δεν ισχύει. Φίλος μου ενώ το ΚΤΕΟ του είχε λήξει έβαλε το όχημα του σε ακινησία και όταν έκανε άρση του επιβληθηκε πρόστιμο ανάλογα με τον χρόνο που το όχημα του ήταν σε κυκλοφορία χωρίς ΚΤΕΟ.

Για τα ετήσια τέλη κατά την μεταβίβαση πιθανότατα κάνω λάθος. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας.

Κ αυτό επίσης δεν ισχύει. Φίλος μου ενώ το ΚΤΕΟ του είχε λήξει έβαλε το όχημα του σε ακινησία και όταν έκανε άρση του επιβληθηκε πρόστιμο ανάλογα με τον χρόνο που το όχημα του ήταν σε κυκλοφορία χωρίς ΚΤΕΟ.
    Το λάθος που έγραψα εγώ που είναι ακριβώς;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Μα δεν είναι εκπροθεσμο το ΚΤΕΟ όταν γίνει ακινησία.

Μα δεν είναι εκπροθεσμο το ΚΤΕΟ όταν γίνει ακινησία.
    Σε τι απαντάει αυτό, και που είναι το λάθος σε ότι έγραψα;

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μοτοσυκλέτας,της οποίας έχουν παραδοθεί οι πινακίδες!
    από speedy368 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2012, 16:24
  2. ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    από LIZZARD KING στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 08:46
  3. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ...
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 11:01
  4. Απαντήσεις: 12