Εγω με alpha wallet ,δεν εκανα τιποτα σχετικο με κλειδωμα της 1.
Απλα πληρωσα με την 2 και ολα οκ
Εγω με alpha wallet ,δεν εκανα τιποτα σχετικο με κλειδωμα της 1.
Απλα πληρωσα με την 2 και ολα οκ
Στα wallet επιλέγεις κύρια κάρτα για συναλλαγές ή πριν από έκαστη πληρωμή. Προφανώς, αν έχεις επιλέξει να γίνει η συναλλαγή με κάρτα με μηδενικό ή ανεπαρκές υπόλοιπο, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
Φαίνεται να αποδίδει το οικονομικό κίνητρο, για την εξοικείωση του κόσμου με ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω κινητού.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Προφανώς είχα προεπιλέξει την κάρτα του fuel pass 2 για την συγκεκριμένη πληρωμή. Παρόλα αυτά όμως την απέρριπτε. Η λύση που μου πρότεινε η κοπέλα με το κλείδωμα λειτούργησε αλλά επιδερμικά, να είμαι ειλικρινής, που το έψαξα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν βρήκα κάτι περι default κύριας κάρτας. Μπορεί κάτι να μου διαφεύγει αλλά ίδια εντύπωση μου είχε κάνει και σε πρώτη φάση στο fuel pass 1 όταν είχε σαν προαπαιτούμενο το verification με το google pay για να λειτουργήσει. Αναφέρομαι πάντα στην viva που χρησιμοποίησα και όχι κάποιο άλλο wallet. Αν κάποιος άλλος έκανε χρήση της και στα δύο passes ας μας πει την εμπειρία του.
Η viva wallet δεν έχει δικό της σύστημα, αναγκαστικά πας μέσω Google pay (τώρα πια Google wallet). Επιλογή να αλλάξεις τη default κάρτα στο Google pay υπήρχε από πάντα. Δοκιμή με 2 κάρτες fuel pass δεν έχω κάνει, αλλά έχω κάνει με 2 κάρτες tourismos gia olous, πάλι από viva και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την 2η όταν άδειασε η πρώτη. εν πάσει περιπτώση μπορεί να ήταν και κάποιο bug της εφαρμογής, ποτέ δεν ξέρεις
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Αγοράζεις δηλαδή και γαριδάκια από βενζινάδικο με την άυλη κάρτα;
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-o...ili-karta-vid/
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 26/08/2022 στις 16:24.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Τι θέλει να πει ο ποιητής; Οτι σκανάρουν το κινητό στο POS και περιμένουν 15 λεπτά να πάρει έγκριση; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μου φαίνεται απίθανο, δεν υπάρχει καμια διαφορά ανάμεσα σε μια καρτα fuelpass και μια οποιαδήποτε άλλη προπληρωμένη viva ή κάτι άλλο. Μπάς και προσπαθούν τα γερόντια 15 λεπτά να ξεκλειδώσουν το κινητό και να ενεργοποιήσουν το NFC ;Κώδικας:Μιλώντας τη Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα σημείωσε «Η άυλη κάρτα έχει προβλήματα, σας το λέω ξεκάθαρα. Έχει αρχίσει δειλά-δειλά και μπαίνει ο κόσμος, αλλά μέχρι να διαβάσουν την κάρτα τους τα μηχανήματα, περνούν και δέκα λεπτά και ένα τέταρτο. Και έχουμε ιστορία. Αλλά περιμένουμε υπομονετικά και τους βοηθούμε όσο μπορούμε».
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Εμένα πάντως ρε παιδιά το fuel pass δούλεψε με τη μία από το κινητό με το google pay (στο πρώτο fuel pass είχα επιλέξει να μου τα βάλουν στον λογαριασμό). Αγόρασα μάλιστα από το βενζινάδικο μία κούτα τσιγάρα (43€), 11€ βενζίνη στο σκουτεράκι, 5,99€ στη μηχανή (απ το 5, 99 δεν ήθελα να ρισκάρω να πατήσω την σκανδάλη της αντλίας) και περίσσεψε και 1 λεπτό στην κάρτα
.
Παιδιά μη φοβάστε τίποτα,ότι και να γίνει η μαφία της πληροφορικής θα δώσει τη λύση.
γατακια εγω δεν εχω παρει κανενα pass
ουτε fuel ουτε power ουτε 1 ουτε 2 ουτε οικογενειακο ουτε κανενα αλλο επιδομα βοηθημα κλπ
ειμαι ενα πλουσιος τεμπελης δημοσιος υπαλληλος που του κρατανε προκαταβολικα τον φορο και τον μοιοραζουν στους αλλους που δηλωνουν 7000 το χρονο![]()
Πάντως για την ιστορία όσον άφορα εμένα που δεν είχα ούτε viva wallet ούτε alphabank ούτε κιν που να υποστηρίζει πληρωμές έδωσα στον αδερφό μου τα στοιχεία της αδεε και την έκανε έκδωσε στο κινητό του στην τράπεζα του ( αλφα ). Όλα δούλεψαν κανονικά μέχρι τώρα.
Πάτα το 0