Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Kove 800X Super Adventure 2023

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ολα τα τεστ το εκθειαζουν.
    190 κιλα πληρης υγρων !!!
    Πιο γρηγορο απο το αντιστοιχο KTM 790 και απο το Africa !

Για μενα προσωπικα οτι καλυτερο εμφανησιακα....στενό και ψηλο και οχι θηριο.
    Και το βασικοτερο, το εχει παρει ο μηχανικος μου και το σκιζει.
    Μενει μονο να αποδειχτει τι θα γινει σε βαθος χρόνου γιατι οταν βαζεις στο μπλεντερ KTM και Κινα μαζι, φοβάσαι λίγο για το αποτελεσμα.
    Παντως για μενα αν αντεξει στο χρονο ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα του.

Υ.Γ.
    Και στο Dakar μια χαρά τα πήγαν. χωρις ζημιες και προβλήματα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Ολα τα τεστ το εκθειαζουν.
    190 κιλα πληρης υγρων !!!
    Πιο γρηγορο απο το αντιστοιχο KTM 790 και απο το Africa !

Για μενα προσωπικα οτι καλυτερο εμφανησιακα....στενό και ψηλο και οχι θηριο.
    Και το βασικοτερο, το εχει παρει ο μηχανικος μου και το σκιζει.
    Μενει μονο να αποδειχτει τι θα γινει σε βαθος χρόνου γιατι οταν βαζεις στο μπλεντερ KTM και Κινα μαζι, φοβάσαι λίγο για το αποτελεσμα.
    Παντως για μενα αν αντεξει στο χρονο ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα του.

Υ.Γ.
    Και στο Dakar μια χαρά τα πήγαν. χωρις ζημιες και προβλήματα
    Eίνσι πολύ ελαφρύ αλλά κάγκελα προστασίας, υποπλαίσιο είναι από αλουμίνιο. Πόσο φόρτωμα να αντέχει άραγε? Γιατί τέτοια μηχανή τη θες και για ταξίδι.

Η ποιότητα των στεφανιών των τροχών ? Για να βγει ελαφρύ, έχει ποιοτικά γερά στεφάνια ή δεν γνωρίζουμε τι παίζει? Γιατί θα μπεις και χώμα.

Οι αναρτήσεις? η ποιότητα των καλαμιών και του άξονα του αμορτισέρ? Πως θα είναι άραγε στα 80.000 km?

Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο. Όταν έβαλε πρώτη φορά η Honda αλουμινένιο πλαίσιο σε mx μοτοσυκλέτα ήταν ντουβατι και της πήρε πάνω από 5 χρόνια να το κάνει να δουλέψει σωστά. Οι Κινέζοι χωρίς εμπειρία θα το πετύχουμε τη πρώτη?

Είναι μερικά ερωτήματα που εμένα με προβληματίζουν και θα προτιμούσα να πάρω ενα crf 1100 ελαφρώς μεταχειρισμένο με κάποια χιλιαρικα παραπάνω.

Θα έχουμε καλύτερη εικόνα σε 2-3 χρόνια όταν θα αρχίσουν να μαζεύουν χιλιόμετρα. Τότε θα δούμε αν όντως αξίζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    και θα προτιμούσα να πάρω ενα crf 1100 ελαφρώς μεταχειρισμένο με κάποια χιλιαρικα παραπάνω. .
    Μη σου πω και 1000

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Μη σου πω και 1000
    Εγώ 1000 θα πάρω γιατί είναι πιο ταξιδιαρικο και πιο ανετο. Έγραψα 1100 γιατί ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία του Κove.

Αν βγει το 800. αξιόπιστο τότε οι Κινέζοι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Eίνσι πολύ ελαφρύ αλλά κάγκελα προστασίας, υποπλαίσιο είναι από αλουμίνιο. Πόσο φόρτωμα να αντέχει άραγε? Γιατί τέτοια μηχανή τη θες και για ταξίδι.

Η ποιότητα των στεφανιών των τροχών ? Για να βγει ελαφρύ, έχει ποιοτικά γερά στεφάνια ή δεν γνωρίζουμε τι παίζει? Γιατί θα μπεις και χώμα.

Οι αναρτήσεις? η ποιότητα των καλαμιών και του άξονα του αμορτισέρ? Πως θα είναι άραγε στα 80.000 km?

Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο. Όταν έβαλε πρώτη φορά η Honda αλουμινένιο πλαίσιο σε mx μοτοσυκλέτα ήταν ντουβατι και της πήρε πάνω από 5 χρόνια να το κάνει να δουλέψει σωστά. Οι Κινέζοι χωρίς εμπειρία θα το πετύχουμε τη πρώτη?

Είναι μερικά ερωτήματα που εμένα με προβληματίζουν και θα προτιμούσα να πάρω ενα crf 1100 ελαφρώς μεταχειρισμένο με κάποια χιλιαρικα παραπάνω.

Θα έχουμε καλύτερη εικόνα σε 2-3 χρόνια όταν θα αρχίσουν να μαζεύουν χιλιόμετρα. Τότε θα δούμε αν όντως αξίζει.
    Συμφωνω στα περισσοτερα, αλλα και παλι, οπως εχω γραψει και αλλου, παρολο που ειναι φθηνοτερο απο τον ανταγωνισμο,
    για να παρω ολα αυτα τα ρισκα θα επρεπε να κοστιζει ΤΟ ΠΟΛΥ 6 χιλιαρικα.
    Δλδ. αν πανε ολα στραβα να εχεις να λες τουλαχιστον οτι ενταξει, γλυτωσες τα μισα λεφτα και παραπανω απο το να επαιρνες το Tenere ξερω γω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Συμφωνω στα περισσοτερα, αλλα και παλι, οπως εχω γραψει και αλλου, παρολο που ειναι φθηνοτερο απο τον ανταγωνισμο,
    για να παρω ολα αυτα τα ρισκα θα επρεπε να κοστιζει ΤΟ ΠΟΛΥ 6 χιλιαρικα.
    Δλδ. αν πανε ολα στραβα να εχεις να λες τουλαχιστον οτι ενταξει, γλυτωσες τα μισα λεφτα και παραπανω απο το να επαιρνες το Tenere ξερω γω.
    Κάπως έτσι σκέφτομαι και γω. Θα δούμε στο μέλλον και μακάρι να βγει οκ γιατί θα έχουμε περισσότερες επιλογές όσοι δεν το φυσάμε το χρήμα.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Το καβάλησα σήμερα, στατικά, στην κοπή πίτας του ΜΟΠ στην Πάτρα και με ενθουσίασε! Ο αντιπρόσωπος μου το πούλησε πολύ ωραία, αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι είναι too good to be true σαν συνδυασμός specs/τιμης.

Πήρα μάτι και και ωραία τενερέ και ειδικά το world raid του Χελιώτη. Συγκριτικά με το Kove και μόνο η σκέψη ότι με την τιμή της Yamaha συν τα απαραίτητα περιφερειακά παίρνεις δύο κινέζους, πως να μην το σκέφτεσαι μετά; Ιδωμεν

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Το καβάλησα σήμερα, στατικά, στην κοπή πίτας του ΜΟΠ στην Πάτρα και με ενθουσίασε! Ο αντιπρόσωπος μου το πούλησε πολύ ωραία, αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι είναι too good to be true σαν συνδυασμός specs/τιμης.

Πήρα μάτι και και ωραία τενερέ και ειδικά το world raid του Χελιώτη. Συγκριτικά με το Kove και μόνο η σκέψη ότι με την τιμή της Yamaha συν τα απαραίτητα περιφερειακά παίρνεις δύο κινέζους, πως να μην το σκέφτεσαι μετά; Ιδωμεν
    Στατικά το καβάλησα και γω τις προάλλες... ωραία στάση σωματος ειχα πάνω (1.70 εγώ) και μου έδεσε σαν γάντι. Εντύπωση μου έκανε πόσο πανάλαφρο είναι, με ψηλό κέντρο βάρους το κουνούσα σαν φτέρο στο άνεμο, έπαθα πλάκα, βέβαια δεν έχω δικαίωμα να μιλάω γιατι εχω συνηθίσει στο μοσχάρι το δικό μου (TLR) αλλά και παλί η εντύπωση πολύ καλή. Θα θέλα να το κάνω και καμιά γυρα να δω που μπορέσαν και τα έχωσαν τα 95 άλογα εκεί μέσα όταν ο ανταγωνισμός του τερματίζει σε καμια 10αρια πιο κάτω.
    V2 Mόνον

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΚΤΜ 1290 Super Adventure 2020
    από lleonidas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2023, 07:31
  2. Ανάκληση μοτοσικλετών KTM 1290 Super Adventure
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2019, 11:37
  3. Ανάκληση 1190 Adventure, 1190 Adventure R και 1290 Super Adventure