NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πάντως, αν όντως κοιτάς για ZZR1400 2012+ σημαίνει ότι το μπάτζετ είναι αρκετά υψηλό και, κατά την γνώμη μου, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισής του με ΧΧ. Εκτός και αν όντως θες χρονομηχανή ΧΧ αλλά σε άριστη κατάσταση (αρκετά δύσκολο) και θα το πληρώσεις και μάλλον δυσανάλογα των δυνατοτήτων του.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Iσως αν ανεβεις στο budget για ZZR-1400 2012+ να κοιταζες και για Ζ 1000 SX...
Εγω στη θεση σου αν ηθελα παλιο κ καλο (ορθοδοξο)μοτο απο παρελθον θα κοιτουσα Busa Gen 1...Raw power.![]()
Ride(s) the wind of change...
Άντε βρες gen1 hayabusa σε καλή μαμίσια κατάσταση...Κατά τα άλλα, καλό εργαλείο αν και το ΧΧ βγάζει μια πιο διαχρονική κυρίλα.
Αυτό ωραίο είναι πάντως
https://www.car.gr/classifieds/bikes...-1300-hayabusa
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Εκει ειναι το θεμα να βρεις ενα σχετικα καθαρο. Τα χλμ δεν ειναι θεμα γιατι ειναι ασπαστο το μοτερ αν ειχε φυσιολογικη χρηση κ συντηρηση.
Το γουστο σε σχεση με το XX ειναι υποκειμενικο. Δεν λεω πολυ ωραιο το ΧΧ αλλα το Busa με τον κοκοβιο φορεμενο ειναι αλλο πραγμα κατ εμε.
Ride(s) the wind of change...
ZX12R entered the chat![]()
Πολύ ωραίο το Busa αλλά ο κώλος του είναι λίγο καγκούρικος
Τρομερό το ZZR 1400 , καβαλάς ένα ήρεμο κτήνος , ισως το πιο δυνατό στην κατηγορία του
Το Blackbird όμως έχει άλλη χάρη , διαχρονικό , απλό design που όμως είναι αποδεκτό ακόμα και σήμερα , έχει μια αίγλη άλλο πράγμα .. εαν έβρισκα ένα μαύρο ματ με χρυσές ζαντούλες και χρυσά XX αυτοκόλλητα , θα το έπαιρνα ..
Ισως εαν τα έβλεπες και τα τρία από κοντά , να σου ήταν πιο εύκολο να αποφασίσεις
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Ειμαι σε σκέψεις μιας και το ενα ακριβό για αυτό που ειναι, το άλλο άσχημο στον κώλο, το άλλο υψηλό budget για 4ο μηχανάκι μιας και ποσα λεφτά να μας κοστίσει η κλιμακτήριος .............
Αλλα νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο![]()
Καλησπερα κι απο μενα ,
1)Το zzr 1400 ειναι ποιο συγχρονο-καινουργιο σαν τεχνολογια δεν εχει πουλησει πολλα κομματια , ουτε στην Ελλαδα , ουτε στην Ευρωπη νομιζω , για μεταχ ανταλακτικα εαν χρειαστει κατι φτηνα δεν ξερω ,για την ελληνικη αντιπροσωπεια δεν ξερω εαν εχει υποστηριξη σε βασικα ανταλλακτικα -αναλωσιμα σε ενα μηχανακι που δεν εχει πωλησεις στην χωρα μας ,επισης δεν εχει και ευκολη μεταπωληση .Απο γκαζια- μοτερ θεωρητικα ειναι το ποιο δυνατο απο τα υπολοιπα
2)το 1100ΧΧ ,ειναι ποιο ''παλιο'' σαν τεχνολογια και σαν μοντελο αντιστοιχο του BUSA_GEN1 σαν ηλικια εχει πουλησει πολλα κομματια , και στην Ελλαδα , και στην Ευρωπη για μεταχ ανταλακτικα εαν χρειαστει κατι φτηνα πιστευω θα βρεις ποιο ευκολα ,για την υποστηριξη απο την ελληνικη αντιπροσωπεια θεωρω οτι εχει υποστηριξη σε βασικα ανταλακτικα -αναλωσιμα και επισης εχει ποιο ευκολη μεταπωληση .Απο γκαζια- μοτερ υπολοιπεται των υπολοιπων 2
3)το BUSA ,εχει και νεωτερη εξελιξη απο το ΧΧ ...σσ GEN2 εχει θεωρω τις περισσοτερες πωλησεις απο τα αλλα 2 πραγμα που θα σου δωσει μεγαλυτερο καλαθι επιλογης -πιθανοτητες να βρεις ''καθαρο μηχανακι ''ειναι ποιο ''παλιο'' σαν τεχνολογια απο το GEN2_ ΚAWA εχει πουλησει πολλα κομματια , και στην Ελλαδα , και στην Ευρωπη για μεταχ ανταλακτικα εαν χρειαστει κατι φτηνα πιστευω θα βρεις ποιο ευκολα ,για την υποστηριξη απο την ελληνικη αντιπροσωπεια θεωρω οτι εχει υποστηριξη σε βασικα ανταλακτικα -αναλωσιμα και επισης εχει και αυτο καλη μεταπωληση .Απο γκαζια- μοτερ υπολοιπεται του ΚAWA νομιζω λιγο ? αλλα απο το ΧΧ ειναι δυνατοτερο .
Σκεψου με τι μεσες ωριαιες ταχυτητας θελεις να κινησε στους αυτοκινητοδρομους , το κοστος αγορας -συντηρησης και την μεταπωληση ισως , βαλε και την γ@αβλα που εχεις , βαλτα ολα σε μια ζυγαρια και σου ευχομαι να εισαι τυχερος στην αγορα σου να παρεις δηλαδη ''καλο'' μηχανακι και μετα να σου ''κατσει'' ακριβως στην χρηση που θελεις να κανεις
Ευχομαι να σε βοηθησα και να μην σε μπερδεψα
Καλες γιορτες με υγεια και αισιοδοξια !!!