Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: CFMOTO 800MT του κουτιου Vs V -Srtom 1000 του 2017 μεταχειρισμενο

Νέο μέλος
    Η θερμοκρασια του κινητήρα για το cf που αναφέρεις είναι τόσο μεγάλη? Το έχω οδηγήσει νοέμβριο με την παλια χαρτογράφηση και αρχες ιανουαρίου με την νεα.
    Το έχουν αναφέρει κι αλλοι αυτό το θέμα αλλα δεν φαντάζομαι ότι ειναι τόσο μα τόσο υψηλές!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D.Agr Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομαδα,
    Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις απαντήσεις, και με την σειρά μου να απαντήσω σε όσα περισσότερα σχόλια μπορώ.
    Η καθημερινή χρήση της μοτοσυκλέτας είναι μέσα στην πόλη της θεσνίκης. Τυχαίνει να είναι από 20χλμ μέχρι και 100χλμ τη μέρα. Ουσιαστικά διανύω μέσο όρο τα 25000χλμ ετησίως περίπου.
    Οι καλοκαιρινοί μήνες τα ΣΚ είναι γεμάτα με βόλτες ανά την Ελλάδα, όπως και εξωτερικό.
    Μοτοσυκλέτα δεν αλλάζω συχνά. Είμαι κάτοχος bandit με 163.000 από το 2010! Ωστόσο δεν έχω σκοπό να ξανα μείνω τόσα χρόνια με το ίδιο μότο.
    Σκοπός μου είναι η αλλαγή σε 3-5 χρόνια όμως δεν ειναι και απόλυτο.
    Όσον αφορά το στρώμα είναι προσεγμένο μηχανάκι αυτό που έχω βρει και καλοδιατηρημένο. το ερωτηματικό μου είναι ότι το 2027 που θα αποφασίσω πχ αλλαγή θα ειναι μηχανακι 10ετιας και ετσι οπως εξελίσσεται η μοτοσυκλέτα σαν όχημα βράστα.
    Βέβαια δεν έδινα ποτέ εμφαση στο επιχειρηματικό πλάνο, οπότε διαγράφω αμέσως την παραπάνω σκέψη.
    Ο κινέζος τώρα είναι όμορφος και vfm. Με ωραίες τεχνολογίες επάνω.
    Θα ηθελα να προσθέσω και τον παράγοντα γυναίκα που γκρινιάζει για το στρώμα!
    Η αξιοπιστία του κινέζου δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα αν και , αν τύχει και με αφήσει στην εθνική και μου καταστρέψει ένα εκδρομικό σκ σίγουρα θα με εκνευρίσει. . Αλλά Αν σκεφτεί κανείς ότι όλο και περισσότερο η συγκεκριμένη χώρα μπαίνει στη ζωή μας σε ολοένα και περισσότερους τομείς, υποθέτω ότι θα έρθει κάποια στιγμή η χρονιά που θα κυριαρχεί σε διάφορες αγορές σαν σύνολο ο κινέζος.
    Το ερώτημα μου δεν ειναι όμως η μεταπώληση ή το κόστος. Το ερώτημα μου ειναι τι ειναι πιο worth it overall σα σχέδιο.
    Ψάχνωντας τα 2 μότο και αναλύοντας τα στα υπερ και κατά αυτών (τα δικά μου προσωπικά υπερ και κατά) σαν οδηγός φτάνω πάντα στην ζυγαριά να ισοσκελίζει.
    Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι ειμαι 1.98 ύψος!

Ελπίζω να απάντησα σε όλα τα σχόλια !
    Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
    Έτσι όπως τα λες, βουρ για τον κινέζο....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

270° firing order Το avatar του/της katsar
    worth overall,την απάντηση την έδωσες μόνος σου.
    Η μία *άγνωστη ακόμα με ελάχιστο καιρό κυκλοφορίας και η άλλη Suzuki Vstrom.
    edit *μοτοσυκλέτα,όχι εταιρία.
    when life gets complicated... i ride.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Αν καταλαβαίνω καλά είσαι στα 10.000 ευρώ Budget.
    Μόνο αυτά τα 2 βρίσκεις σε αυτό το Budget?
    The Dirty Harry

Νέο μέλος
    Ναι εκεί ειναι το budget.
    Νομίζω σε αυτό το budget κατέληξα σε αυτά τα 2. Αν υπάρχει κάποια αλλη πρόταση σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Το cf ξεκινάει απ τα 8990 με τις χυτές ζάντες...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Νομίζω σε αυτό το budget κατέληξα σε αυτά τα 2. Αν υπάρχει κάποια αλλη πρόταση σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Βρίσκεις από Africa 1000ri , Tracer 900, Multistrada 950 και προσωπικά το καλύτερο Crossrunner Honda.
    The Dirty Harry

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Ρίξε μια μάτια σε αυτό το φιλτρο μήπως βρεις κάποια εναλλακτική πρόταση
    https://www.car.gr/classifieds/bikes..._damage=f&hi=1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Με 25000 χλμ το χρονο κανεις δεν ξερει πως θα ειναι το cf σε 4 χρονια ουτε τι θα ζητησει μεχρι τοτε
    Εγω στη θεση σου με αυτα τα χλμ και αυτο το υψος θα επαιρνα σε καινουριο οτι χωραγα καλυτερα και με τη μεγαλύτερη εγγυηση.... Ανεξαρτητως μαρκας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Η θερμοκρασια του κινητήρα για το cf που αναφέρεις είναι τόσο μεγάλη? Το έχω οδηγήσει νοέμβριο με την παλια χαρτογράφηση και αρχες ιανουαρίου με την νεα.
    Το έχουν αναφέρει κι αλλοι αυτό το θέμα αλλα δεν φαντάζομαι ότι ειναι τόσο μα τόσο υψηλές!
    Σε κάποιες μηχανές είναι ανυπόφορο στην αστική χρήση (πάσχουν συνήθως τα νέας τεχνολογίας με Euro5). Δε ξέρω για το συγκεκριμένο, θα πρέπει να το διασταυρώσεις με κατόχους που το είχαν από το καλοκαίρι.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 15:58
  2. Η Φύση του Ανθρώπου VS Κοινωνικές Δομές
    από stavrogin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 11:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία