Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Voge DS900X

Μέλος
    @karellen
    Σε ευχαριστώ και καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λες για το νέο - φρέσκο.

Η αλήθεια είναι ότι το mt στα καινούργια είναι ο άμεσος ανταγωνιστής ως προς το κοινό που απευθύνονται (καθώς σε μτχ μπαίνουν και άλλα πολλά στο παιχνίδι) αλλά στα χαρτιά φαίνεται λίγο διαφορετικό το στήσιμο ανάμεσα στα δύο, πχ 21" ιντσες εμπρός τροχός στο voge έναντι 19" του cf κλπ.

Για εμένα καθότι φρέσκος στον χώρο με εμπειρία 1,5 χρόνου, έχοντας το 700αρι clx της cf που δεν την λες και παλιά, λόγω ύψους - κιλών (1,87 και περί τα 100 κιλά) το clx μου είναι οριακό σε μέγεθος.

Με δυσκολεύει προς το παρόν? Όχι

Είναι ότι ακριβώς χρειάζομαι για κίνηση στο κέντρο Αθήνας αλλά και με ασφάλεια σε Αττική οδό κλπ? Ναι συνδυάζοντας μικρές διαστάσεις - βάρος και ευελιξία, χωρίς καμία έκπτωση στις επιδόσεις.

Με τρώει ο κwλος μου? Σαφέστατα

Αν ήμουν καλύτερα οικονομικά θα έκανα την αλλαγή? Μάλλον ναι

Αν προχωρούσα όμως σίγουρα θα τσεκαρα πλέον πιο διεξοδικά την οποία επιλογή. Και ναι το voge θα ήταν (είναι) ψηλά στην λίστα αυτή.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος

Για εμένα καθότι φρέσκος στον χώρο με εμπειρία 1,5 χρόνου, έχοντας το 700αρι clx της cf που δεν την λες και παλιά, λόγω ύψους - κιλών (1,87 και περί τα 100 κιλά) το clx μου είναι οριακό σε μέγεθος.

Με δυσκολεύει προς το παρόν? Όχι
    Κάνε ότι κι εγώ: δίαιτα!

Ήμουν 97 κιλά, έχω πέσει στα 83 και συνεχίζω.....(1,80 ύψος)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος
    Χαχα αυτό πρέπει να το κάνω ούτως ή άλλως.

Βέβαια δεν είναι τα κιλά το θέμα με το clx αλλά το ύψος.
    Πόσο να μαζέψω με το πέρασμα των χρόνων.

Μπράβο πάντως για τη δίαιτα και τα κιλά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κάνε ότι κι εγώ: δίαιτα!

Ήμουν 97 κιλά, έχω πέσει στα 83 και συνεχίζω.....(1,80 ύψος)
    Ακριβως τα ιδια και εγω: 97 κιλα 1.80 υψος , μου λειπει να πεσω στα 83.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Με τρώει ο κwλος μου? Σαφέστατα
    Άκουσέ με αγαπητέ, ο σωστός κωλος μοτοσυκλετιστη, έχει φαγούρα για 2ο, 3ο, 4ο, κ.λπ. μηχανάκι.

Όταν το budget δεν είναι sufficient ( που λεν' και στου Κωριό), έχει φαγούρα για κάτι άλλο.

Αλίμονο αν ακολουθουσαμε τη λογική, θα είχαμε γεμίσει 50ρια πάπια.

Follow your ass

Μέλος
    Χάρη, με έχει φαγουρήσει και έχω ξυστει στην γκλίτσα του τσοπάνη ήδη δύο φορές σε ενάμιση χρόνο.

Γενάρη του 2023 σκούτερ και δίπλωμα, Ιούνιο του 2023 πάει το σκούτερ και ήρθε το clx.

Τώρα μετά από ένα χρόνο πάλι αλλαγή θα είναι too much, εκτός και εάν ο εκλεκτός δικηγόρος του moto αναλαμβάνει διαζύγια δωρεάν, χαχα.

Θα πορευθούμε με το clx κάνα δίχρονο ακόμη, να φύγουν και οι παιδικές ασθένειες του voge και μετά βλέπουμε πάλι.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Χάρη, με έχει φαγουρήσει και έχω ξυστει στην γκλίτσα του τσοπάνη ήδη δύο φορές σε ενάμιση χρόνο.

Γενάρη του 2023 σκούτερ και δίπλωμα, Ιούνιο του 2023 πάει το σκούτερ και ήρθε το clx.

Τώρα μετά από ένα χρόνο πάλι αλλαγή θα είναι too much, εκτός και εάν ο εκλεκτός δικηγόρος του moto αναλαμβάνει διαζύγια δωρεάν, χαχα.

Θα πορευθούμε με το clx κάνα δίχρονο ακόμη, να φύγουν και οι παιδικές ασθένειες του voge και μετά βλέπουμε πάλι.
    Το παν είναι να μπαίνει πρόγραμμα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Όταν ακούω, ή διαβάζω, σε τεστ μοτό made in China την ατάκα "σε μελλοντικό update θα λυθεί το θέμα με τη χαρτογράφηση", με πιάνει νευρικό γέλιο...

Η αχίλλειος πτέρνα των Κινέζων, είναι η έλλειψη τεχνογνωσίας στην κατασκευή ΔΙΚΩΝ τους, in house που λένε και στην ωρολογοποιία, κινητήρων. Κατ' επέκταση, μπορεί οι κινητήρες να είναι copy-paste, reverse engineering, ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά αυτό έχει επιπτώσεις στη χαρτογράφηση του κινητήρα...εν προκειμένω, μπορεί το Voge 900DSX να χρησιμοποιεί τον κινητήρα που η μητρική Loncin κατασκευάζει για λογαριασμό της BMW, όμως η λειτουργία, η απόκριση, η ροπή και η ιπποδύναμη του Voge, είναι η μέρα με τη νύχτα με τον αντίστοιχο της BMW. Σε σημερινό τεστ της μοτό, o δοκιμαστής ανέφερε ότι η χαρτογράφηση είναι επτασφράγιστο μυστικό των Γερμανών, εξ' ου και η προαναφερόμενη διαφορά. Επίσης, στα σχόλια, ο δημοσιογράφος αναφέρει με...τακτ πως η ποιότητα δεν έχει καμία σχέση, και δεν υπάρχει σύγκριση, ανάμεσα σε BMW και Voge, όπως είναι και το λογικό και αναμενόμενο.

Γενικά, από σχόλια που έχω διαβάσει και Ελλάδα και εξωτερικό, στα μειονεκτήματα της εν λόγω μοτό αναφέρονται κάποια θέματα ποιότητας υλικών και συναρμολόγησης, καθώς και κακή εργονομία και θέση οδήγησης, με λάθος τοποθέτηση των μαρσπιέ, που κουράζουν σε πολύωρη οδήγηση...ίδια θέματα είχα διαβάσει και για το 525, όσον αφορά την θέση οδήγησης.

Μέλος
    Η αλήθεια είναι ότι το είδα και εγώ το αντίστοιχο βίντεο που πολύ σωστά αναφέρει όσα τονίζονται παραπάνω.

Το συμπέρασμα ότι χωρούν βελτιώσεις σε θέματα ποιότητας (φινίρισμα και διαχείριση καλωδίων), στη θέση οδήγησης (χαμηλή σέλα ψηλά τα ποδοστηρια) και στη χαρτογράφηση για τις χαμηλές στροφές.

Όσον αφορά στη ζέστη και την τραχύτητα του κινητήρα, τα περισσότερα μοντέλα euro 5 έχουν αυτό το θέμα.

Βέβαια κάνει και αρκετά άλλα πράγματα πολύ καλά και είναι αλήθεια ότι θα κάνει και αυτό καλή πορεία πωλήσεων.

Μένει να δούμε ακούσουμε και άλλες γνώμες και απο απλούς αναβάτες, εκτός από δημοσιογράφους.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τα περί κακής εργονομίας-θέσης οδήγησης, τα έχω διαβάσει και από απλούς αναβάτες, κυρίως για το 525, όπως και για τα θεματάκια στην απτή ποιότητα κατασκευής...

Το περί χαρτογράφησης το αναφέρω επειδή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το θεωρώ μεγάλο μείον να δίνεις 10 χιλιάρικα και να έχεις κομπασμούς ή καθυστερήσεις στην απόκριση, και να σου λένε ΟΤΑΝ βγει αναβάθμιση, θα στρώσει...έχω γνωστό που είχε αγοράσει το CFM 800MT και είχε ξενερώσει από την λειτουργία του κινητήρα, σε βαθμό που σκεφτόταν να το πουλήσει μετά από 1 μήνα, του πήρε 2 αναβαθμίσεις μέχρι να λειτουργεί ικανοποιητικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    η διαφορα στην τιμη ,απο6-9 χιλιαρικα,δικαιολογει καποιες υποχωρησεις.οποιος δεν θελει να τις κανει ,προφανως και θα δωσει παραπανω,να παρει τα "επτασφραγιστα μυστικα'' της μπέμπας. Ετσι πανε αυτα.Τα μεταξωτα βρακιά........................................................
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Στο 525 πάντως, η λειτουργία του ψεκασμού είναι υποδειγματική. Τα μαρσπιέ είναι ψηλά και εδώ (στοχεύουν σε χαμηλή θέση οδήγησης), αλλά η εργονομία γενικά είναι σωστή. Επειδή την έχω γδύσει τα καλώδια είναι συμμαζεμένα γενικά, και οι φίσες καλής ποιότητας. Τα πλαστικά είναι από το μεσαίο ράφι, αλλά δένουν μεταξύ σε πολλά σημεία με βίδες και δεν τρίζουν. Είναι δε τόσες οι βίδες που είναι μπελάς.
    Προσωπικά οι εκπτώσεις στην ποιότητα δεν με χαλάνε, γιατί τις αναμένω δεδομένου της τιμής. Κοντεύω τα 10.000 και την έχω ευχαριστηθεί. Το 900 που είδα στατικά είναι δύο σκαλιά πιο πάνω παντού. Περιμένω να κάνω test ride και θα γράψω εντυπώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σχετικο - Ασχετο.
    Ειδα διπλα- διπλα παρκαρισμενα το 900dsx των 10.000 ευρω
    και το Tenere των 15+ χιλιαδων ευρω.
    Η μέρα με τη νύχτα απ' ολες τις αποψεις δυστυχως.
    Καταραμενη φτωχεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Σχετικο - Ασχετο.
    Ειδα διπλα- διπλα παρκαρισμενα το 900dsx των 10.000 ευρω
    και το Tenere των 15+ χιλιαδων ευρω.
    Η μέρα με τη νύχτα απ' ολες τις αποψεις δυστυχως.
    Καταραμενη φτωχεια
    η μερα ηταν το βογκ,και η νυχτα το γιαμαπα???
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    η μερα ηταν το βογκ,και η νυχτα το γιαμαπα???

Το ακριβως αντιθετο.
    Λες χαλαλι τα extra 5 χιλιαρικα.
    Προσωπικη αποψη πάντα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 670
    Τελευταίο μήνυμα: Χθες, 22:07
  2. Voge 650ds/x
    από basilis_k6 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2022, 10:42
  3. Voge Motorcycles
    από lleonidas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2021, 22:13
  4. voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2021, 23:24
  5. Voge
    από Potis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2020, 09:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ