Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Τα SOS για το ΚΤΕΟ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    To KTEO δε το ενδιαφέρει (δε θα πρέπει να το ενδιαφέρει) τι "θεωρείται" ένα ελαστικό, αλλα τι είναι.
    Τα ελαστικά που έχουν χάραξη, είναι δρόμου.
    Αν ήταν πίστας δεν θα έμπαιναν σε μηχανάκια ως πρώτη τοποθέτηση.

Και δεν υπάρχει συγκεκριμένη χάραξη.
    Τα κτεο προφανως και εχουν εγκυκλιους που εφαρμοζουν.Οποιος αμφιβαλλει μπορει να ζητησει εγγραφως τον λογο απορριψης,και αν ο λογος ειναι εκνομος ή παράνομος,κινειται διοικητικά ή και νομικά.Μετά την απομακρυνση εκ του ταμειου,και ΑΝ ο φιλος μας παρέλαβε το φυλλο γνωματευσης και απορριψης,ΟΥΔΕΝ αλλο, αναγνωριζεται.Μπορει βεβαια να κανει καταγγελια ή ενσταση εκ των υστερων,μην περνωντας την επαναξιολογηση.Και μετα παει μακριά η βαλιτσα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ειναι απλα τα πραγματα...
    Εχει δεικτη στα αυλακια...ετσι απλα.
    Αν σου πει καποιος κατι του λες πες μου γιατι δεν περναει...το πασο.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Δηλαδη κανουν ελεγχο τα ΚΤΕΟ;

Τοσα χρονια πηγαινα το δικο μου με τ φωτα στην μεγαλη σκαλα και δεν μου ειπε κανεις τιποτα ουτε κι εγραψε για λαθος δεσμη κλπ.
    Εχω δει να περνανε μηχανες με αφτερ φωτα που φωτιζαν σαν καντηλι, με εξατμιση που επαιρνε αυτια, να λειπουν πλαστικα, κλπ

Ολα βγαινανε σωστα στον ελεγχο

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη κανουν ελεγχο τα ΚΤΕΟ;

Τοσα χρονια πηγαινα το δικο μου με τ φωτα στην μεγαλη σκαλα και δεν μου ειπε κανεις τιποτα ουτε κι εγραψε για λαθος δεσμη κλπ.
    Εχω δει να περνανε μηχανες με αφτερ φωτα που φωτιζαν σαν καντηλι, με εξατμιση που επαιρνε αυτια, να λειπουν πλαστικα, κλπ

Ολα βγαινανε σωστα στον ελεγχο
    Φυσικά και κάνουν, και μάλιστα βάσει εγκυκλίου

Εξαιρέσεις,χρηματισμοί και διαφθορά ,πάντα θα υπαρχουν.Γι αυτο πλεον γινονται φωτογραφισεις και βιντεοσκοπησεις στα ΚΤΕΟ.Απ την αλλη υπαρχουν και τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις του ελεγκτή και του ελεγχομένου.Οπως και στα εργασιακά ,που εκ παραλληλου συζηταμε σε αλλη ενοτητα.Τιποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ,αλλα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΚΟ.Το κυριοτερο ειναι να τηρουνται οι θεσμοθετημενοι νομοι,και ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ η εφαρμογη τους.Εδω το 1/3 των οχηματων ΔΕΝ εχει περασει κτεο και το 1/3 ειναι ανασφαλιστο.Και χρονια ακουμε για δισταυρωση στοιχειων και επιβολη προστιμων και αλλων ποινων,και ΔΕΝ εχει γινει 20 χρονια που τ ακουμε τιποτα.Κι ερχεται ο αλλος με τα καραφλα λαστιχα και τα ανυπαρκτα φρενα και πεφτει πανω σου,και δεν εχει ουτε ΚΤΕΟ ουτε σφαλεια.Αντε βγαλε ακρη μετα και ζητα του τα ρεστα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Εξαιρέσεις,χρηματισμοί και διαφθορά ,πάντα θα υπαρχουν.Γι αυτο πλεον γινονται φωτογραφισεις και βιντεοσκοπησεις στα ΚΤΕΟ.Απ την αλλη υπαρχουν και τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις του ελεγκτή και του ελεγχομένου.Οπως και στα εργασιακά ,που εκ παραλληλου συζηταμε σε αλλη ενοτητα.Τιποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ,αλλα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΚΟ.Το κυριοτερο ειναι να τηρουνται οι θεσμοθετημενοι νομοι,και ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ η εφαρμογη τους.Εδω το 1/3 των οχηματων ΔΕΝ εχει περασει κτεο και το 1/3 ειναι ανασφαλιστο.Και χρονια ακουμε για δισταυρωση στοιχειων και επιβολη προστιμων και αλλων ποινων,και ΔΕΝ εχει γινει 20 χρονια που τ ακουμε τιποτα.Κι ερχεται ο αλλος με τα καραφλα λαστιχα και τα ανυπαρκτα φρενα και πεφτει πανω σου,και δεν εχει ουτε ΚΤΕΟ ουτε σφαλεια.Αντε βγαλε ακρη μετα και ζητα του τα ρεστα.
    εδώ όμως δεν συζητάμε αυτό.

Συζητάμε κάτι πολύ συγκεκριμένο και όπως πάντα είσαι εκτός θέματος.

Απο εδώ και κάτω τα άσχετα θα εξαφανίζονται

Εμπειρία πρόσφατη δικιά μου από ΚΤΕΟ.Εχω πληρώσει και πάω να παραλάβω την μηχανή από τον ΜΗΧΑΝΙΚΟ.
    Έχουμε 2 δευτερεύουσες ελλείψεις μου λέει.
    Σε ακούω τού λέω.
    Ανομοιόμορφο φρενάρισμα μπροστινού φρένου.
    Δηλ τού λέω???
    Μάλλον στραβή δισκοπλακα μου λέει.
    Ποια από τις δύο τον ρωτάω???
    Α εγώ δεν ξέρω το μηχάνημα ελέγχου αυτό μου έδειξε.
    Επίσης μου λέει έχει ανομοιόμορφη φθορά το πίσω ελαστικό στο κέντρο σε σχέση με το πλάι.
    Μετά από εκεί χάθηκε ο αυτοέλεγχος μου και η κουβέντα κατέληξε με πολλά μπιπ.
    Συμπέρασμα.Τα παιδιά στο ΚΤΕΟ που αποκαλούνται και μηχανικοί τις περισσότερες φορές είναι άσχετοι με το αντικείμενο.
    Μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά στα 8 ΚΤΕΟ που έχω αλλάξει κάθε φορά κάποιος θα μου ανεβάσει την πίεση
    Υγ.Οι παρατηρήσεις είναι στο έντυπο του ΚΤΕΟ

Σε πέρασε η πας για επανέλεγχο;;;

Παλαιό μέλος
    Εγώ ιδρώνω μην μου κάνουν ζημιά, παντελος άσχετοι, μια φορά είχαν μαζευτεί 5 άτομα για να βάλουν μπρος ένα παπί, πολύ γέλιο, (ήθελε τσοκ) και το μαμισαν στο τέρμα γκάζι κρύο γιατί του έσβηνε στα χαμηλα,λάθος μανιβελιες με κλοτσιμα, τα λάδια από αλυσίδα τα βάλανε μερική διαρροή από μοτερ

Παλαιό μέλος
    Στη Γαλλία δεν υπάρχει τεχνικός έλεγχος για μηχανές,όμως εδώ υπάρχει γαλλική εταιρεία που κάνει ΚΤΕΟ στα ελληνόπουλα.
    Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.(μη σβήσεις το σχόλιο)

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από γιωργο Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδιια!!...Ο τιτλος τα λεει ολα!...Ποια ειναι τα ΣΟΣ για να περασει στανταρ ΚΤΕΟ το μηχανακι?Αρχιζω..Φωτα,φλας,ντιζα χιλιομετρων...Τι αλλα ειναι??Για βοηθατε μη το κανουμε "μισο σερβις "και κοπουμε τσαμπα απ καμοια βλακεια???
    Δεν είναι κ καμία τρομερή δοκιμασία, ούτε θα κάνουν εξαντλητικό test ride στο μηχανάκι σου.
    Θα κοιτάξουν αν λειτουργούν τα flash, αν έχεις φώτα, αν πιάνουν τα φρένα, αν έχεις καθρέπτες κ αν υπάρχει έστω και η στοιχειώδης απόσβεση από τις αναρτήσεις.
    Γενικά, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα.
    Τώρα, αν η φθορά των ελαστικών είναι υπερβολική, αν η εξάτμιση σου ξυπνάει κ πεθαμένο, θα το γράψουν στις ελλείψεις κ θα σε καλέσουν για επανέλεγχο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Δεν έχω δει ΠΟΤΕ , ούτε μια φορά, ΚΤΕΟ να ελέγχει αν ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα φλας. Απλά αν έχει κοιτάνε. Έχω περάσει ΚΤΕΟ μηχανή πελάτη, που της βάλαμε φλας, ίσα ίσα για τον έλεγχο, δεν τα συνδέσαμε καν
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω δει ΠΟΤΕ , ούτε μια φορά, ΚΤΕΟ να ελέγχει αν ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα φλας. Απλά αν έχει κοιτάνε. Έχω περάσει ΚΤΕΟ μηχανή πελάτη, που της βάλαμε φλας, ίσα ίσα για τον έλεγχο, δεν τα συνδέσαμε καν
    Σε πιστεύω.
    Προσωπική μου εμπειρία, από ΚΤΕΟ Αμαρουσίου κ Παιανίας όπου πηγαίνω το παπί κ το integra αντίστοιχα, κοιτάω από το τζάμι κ βλέπω ότι δοκιμάζουν τα φλας.
    Δεν ξέρω τι θα μου έλεγαν αν δεν δούλευαν.
    Μια φορά μου είχαν πει στην Παιανία πως θέλω καινούργια τακάκια, το οποίο ήδη γνώριζα κ είχα ήδη κλείσει ραντεβού για αλλαγή.
    Δεν σημείωσαν κάτι, προφορικά μου το ανέφεραν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Σε πέρασε η πας για επανέλεγχο;;;
    Με πέρασε τα έβαλε στις δευτερεύουσες ελλείψεις αλλά με ενόχλησε η ξύλινη γλώσσα και η ασχετοσυνη του .
    Και καλά εγώ ξέρω αν έχει η όχι στραβή δισκοπλακα το μηχανάκι μου ένας λιγότερο γνώστης μπορεί να μπει σε περιπέτειες χωρίς λόγο.
    Αυτή η ανομοιόμορφη φθορά του πίσω ελαστικού ήταν που με έστειλε πάντως.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TONYBANDIT Προβολή μηνύματος
    Με πέρασε τα έβαλε στις δευτερεύουσες ελλείψεις αλλά με ενόχλησε η ξύλινη γλώσσα και η ασχετοσυνη του .
    Και καλά εγώ ξέρω αν έχει η όχι στραβή δισκοπλακα το μηχανάκι μου ένας λιγότερο γνώστης μπορεί να μπει σε περιπέτειες χωρίς λόγο.
    Αυτή η ανομοιόμορφη φθορά του πίσω ελαστικού ήταν που με έστειλε πάντως.
    Υπάρχουν αρκετοί αναβάτες που πλαγιάζουν περισσότερο στην δεξιά ή την αριστερή στροφή, γιατί έτσι τους βολεύει.
    Δεν είναι κάτι περίεργο κ συμβαίνει συχνά.
    Δεν έπρεπε καν να στο αναφέρει.
    Αν ήταν αυτοκίνητο θα ήθελε ευθυγράμμιση ή έπρεπε να ελεγχθούν οι τροχοί αν έχουν κλίση προς τα έξω ή μέσα.
    Προφανώς ο υπάλληλος είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του, στην καλύτερη περίπτωση.
    Στην χειρότερη, ήταν εντελώς άσχετος

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  2. Τα παντα για το Wd 40
    από @ggelos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 02:10
  3. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  4. Όλη η αλήθεια για το πως φτιάχονται τα παγωτά!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF