Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: Και οι πούστηδες έχουν δικαίωμα στην αγάπη

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Έχουμε κατηγορία "Πούστηδες" ???

Και ποιος είναι ο mod, παρακαλώ ???

:rotflmao:

Θα παρακαλουσα πολυ να ΜΗΝ καρφωνομαστε μεταξυ μας !!!

:rotflmao: :rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Έχουμε κατηγορία "Πούστηδες" ???

Και ποιος είναι ο mod, παρακαλώ ???

:rotflmao:
    κανονιστε να μου φορτώσετε καμμια τετοια νεα κατηγορια...

αυτο δεν θα ειναι γερμανικο, αλλα απο αλλη χωρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση...
    Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων που δεν θα αυτολογοκριθώ.

Καταρχάς δεν με απασχολεί το ποιός είναι πούστης και ποιός λεσβία και ποιός ότι γουστάρει. Το τι κάνει ο καθένας με τον κώλο του είναι δικό του θέμα από τη στιγμή που δεν επηρρεάζει εμένα και τον δικό μου κώλο.
    Το αν θέλουνε να παντρευτούνε στο όνομα του Θεού, του Αλλάχ ή του Βούδα δεν με ενδιαφέρει. Το πρόβλημα όμως με το γάμο κατά τη γνώμη μου έχει ως εξής. Καλώς η κακώς το περιβάλλον ενός τέτοιου γάμου εγώ δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ακριβώς υγιές. Σε χώρες όπως η Ισπανία και η Αγγλία εκτός του ότι έχει επιτραπεί ο γάμος, αναγνωριζόμενοι οι ομοφυλόφυλοι ως νόμιμο παντρεμένο ζευγάρι μπορούν υπό συνθήκες να προβούν σε υιοθεσίες. Και απλά θα σας βάλω στη σκέψη του να μεγαλώνετε σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Για εμένα από εκεί και πέρα εστιάζεται το πρόβλημα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Ο "γάμος" μπορεί να συμφέρει φορολογικά, γιατί να το στερήσουμε αυτό από ομοφυλόφιλα άτομα;
    Για τις υιοθεσίες είναι άλλη (μεγάλη) κουβέντα.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    γιατι αυτοί όταν δίνουν κώλο και παίρνουν αυτοκίνητο κόβουν απόδειξη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    γιατι αυτοί όταν δίνουν κώλο και παίρνουν αυτοκίνητο κόβουν απόδειξη?
    Σε αυτή τη ζώη ο κώλος είναι από τα λίγα αφορολόγητα είδη...

moda banana Το avatar του/της monstermind
    ναι ρε φίλε, αλλά αυτοί θέλουν κιαι φοροελαφρύνσεις...

τα τιμολόγια μου μέσα!!!

Παλαιό μέλος
    Εδω δεν θα παρω θεση. Εχω συζητησει το θεμα του γαμου μεταξυ ομοφυλοφιλων αρκετα... δεν βρισκεται ακρη. Ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο και η εκαστοτε απαντηση/θεση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

Θα αναφερω ομως κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ σε αναλογο thread. Μια απο τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις των ανδρων ( μην τρεξετε ΟΛΟΙ μαζι εν χορω να μου πειτε 'μα τι λες, εμεις τετοια πραγματα'...τα ακουω καθημερινα απο φιλους αρσενικα) ειναι το να δουν καποτε λεσβιες εν δραση ( μη μου πειτε οτι οι τσοντες με λεσβιες εχουν την περαση που εχουν επειδη οι λεσβιες αλλη δουλεια δεν κανουν απο το να βλεπουν τσοντες). ΠΩΣ λοιπον αποδεχεστε την ερωτικη πραξη μεταξυ λεσβιων ( και γουσταρετε κιολας) αλλα σας ενοχλει η επισημοποιηση μιας τετοιας σχεσης?

Να υποθεσω οτι το Brokeback Mountain οσοι το ειδατε το γιουχαρατε ανελεητα?

Οσο για το θεμα της υιοθεσιας..το παιδι να μεγαλωνει σωστα κι τα αλλα εμενα δεν με απασχολουν.

Bart..γραψε 2 θεσεις τελικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Εδω δεν θα παρω θεση. Εχω συζητησει το θεμα του γαμου μεταξυ ομοφυλοφιλων αρκετα... δεν βρισκεται ακρη. Ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο και η εκαστοτε απαντηση/θεση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

Θα αναφερω ομως κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ σε αναλογο thread. Μια απο τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις των ανδρων ( μην τρεξετε ΟΛΟΙ μαζι εν χορω να μου πειτε 'μα τι λες, εμεις τετοια πραγματα'...τα ακουω καθημερινα απο φιλους αρσενικα) ειναι το να δουν καποτε λεσβιες εν δραση ( μη μου πειτε οτι οι τσοντες με λεσβιες εχουν την περαση που εχουν επειδη οι λεσβιες αλλη δουλεια δεν κανουν απο το να βλεπουν τσοντες). ΠΩΣ λοιπον αποδεχεστε την ερωτικη πραξη μεταξυ λεσβιων ( και γουσταρετε κιολας) αλλα σας ενοχλει η επισημοποιηση μιας τετοιας σχεσης?

Να υποθεσω οτι το Brokeback Mountain οσοι το ειδατε το γιουχαρατε ανελεητα?

Οσο για το θεμα της υιοθεσιας..το παιδι να μεγαλωνει σωστα κι τα αλλα εμενα δεν με απασχολουν.

Bart..γραψε 2 θεσεις τελικα

Εδώ θα ήθελα να παραθέσω κάτι από προσωπική εμπειρία... Τα "είχα" (άν μπορεί να θεωρηθεί σχέση) κάποτε με μία bisexual - ψιλοαρρωστημένη κατάσταση. Ωραία γκόμενα. Φίλοι και γνωστόι μου λέγανε πώπω κ@ύλα και να της πεις να φέρει και άλλη γκόμενα μαζί και άλλα τέτοια. Ομολογώ ότι στη σκέψη δε φαινότανε και άσχημα. Όταν κάποια στιγμή το έφερε ο δρόμος και η παρέα και βρεθήκαμε σε στριπτιζάδικο και την είδα να παίρνει private dance και να χαμουρέυεται με την άλλη, προς μεγάλη έκπληξη όλων (και του εαυτού μου μαζι) ξενέρωσα. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα μου φάνηκε το σκηνικό. Καμία σχέση να το βλέπεις live με τη "σχέση" σου. Τελικά εκεί που κατέληξα είναι ότι εμείς οι άντρες μάλλον προτιμούμε παραπάνω από μία γυναίκες να ασχολούνται μαζί μας όμως και να κάνουν ότι κάνουν μόνο για εμάς, και όχι επειδή τελικά γουστάρουν η μία την άλλη... Αυτά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Εδώ θα ήθελα να παραθέσω κάτι από προσωπική εμπειρία... Τα "είχα" (άν μπορεί να θεωρηθεί σχέση) κάποτε με μία bisexual - ψιλοαρρωστημένη κατάσταση. Ωραία γκόμενα. Φίλοι και γνωστόι μου λέγανε πώπω κ@ύλα και να της πεις να φέρει και άλλη γκόμενα μαζί και άλλα τέτοια. Ομολογώ ότι στη σκέψη δε φαινότανε και άσχημα. Όταν κάποια στιγμή το έφερε ο δρόμος και η παρέα και βρεθήκαμε σε στριπτιζάδικο και την είδα να παίρνει private dance και να χαμουρέυεται με την άλλη, προς μεγάλη έκπληξη όλων (και του εαυτού μου μαζι) ξενέρωσα. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα μου φάνηκε το σκηνικό. Καμία σχέση να το βλέπεις live με τη "σχέση" σου. Τελικά εκεί που κατέληξα είναι ότι εμείς οι άντρες μάλλον προτιμούμε παραπάνω από μία γυναίκες να ασχολούνται μαζί μας όμως και να κάνουν ότι κάνουν μόνο για εμάς, και όχι επειδή τελικά γουστάρουν η μία την άλλη... Αυτά...

νομίζω οι τσόντες σας έχουν κάνει κακό τελικά
    τι σχέση έχει αν είναι λεσβία αν είναι bisexual ,με το να κάνει τρίο?
    σαν άνθρωποι θέλουμε αποκλειστικότητα,επιβεβαίωση,αγάπη,πίστη και διάφορα άλλα "εκκλησιαστικά" ,όποτε γιατί σ εντυπωσιάζει το οτι ενοχλήθηκες.όταν μετράμε εναν άνθρωπο σοβαρά,για κάτι αμοιβαίο κι όμορφο θέλουμε να το έχουμε όλο δικό μας.να νιώθουμε τη μοναδικότητα του.αν συνειδητά έμπλεξες με γυναίκα bisexual δεν σημαίνει πως είναι ξεκωλιάρα(συγνώμη για την έκφραση),αλλά πως αν ποτέ πάψει να είναι ερωτευμένη μαζί σου,μπορεί το ίδιο πιθανά να ερωτευτεί εναν άντρα η μια γυναίκα.τέλος.τίποτα διαφορετικό!!
    και το βρίσκω γελοίο να μην πέφτει σε κανέναν λόγος για την προσωπική ζωή του άλλου,αλλά παρολαυτά να κρίνετε.
    κουτσομπολιό να γίνετε δηλαδή...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    ξεκωλιάρα(συγνώμη για την έκφραση)

Θάλειααααα.....!!!

Τέτοιες κουβέντες απάδουν δεσποινίδων καλών οικογενειών !!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ξεπεταγμένη ήθελα να πω

απάδουν...άντε πάλι άνοιγε λεξικό:rotflmao:

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Το προβλημά μας είναι ότι παντρεύτηκαν 2 άντρες??

Δλδ όταν ένας άντρας φαντασιώνεται 2 γυναίκες σε ερώτικα παιχνίδια γιατί δεν μας χαλάει????

Ο καθενάς μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του,στο σπίτι κοκ.
    Ας κοιτάει ο καθένας τα δικά του και το πως μπορεί να γίνει καλύτερος.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Συμφωνω με τις κοπελες αλλα ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ....

οχι αλλο δεν θα το ξανακανωωωω
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Συμφωνω με τις κοπελες αλλα ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ....

οχι αλλο δεν θα το ξανακανωωωω
    Κάποιοι άνθρωποι όταν θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους ή τον ευατο τους βρίσκουν λάθος τρόπο. Το ίδιο και ο ντράμερ

Όλοι δηλώνουν ''γκει'' για να είναι στην επικαιρότητα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 15:33
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2010, 14:45
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2008, 07:35
  4. Και οι Gold Wing έχουν ψυχή.
    από H.A.Balafoutre στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2006, 20:26
  5. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF