μάλλον έχεις δίκαιο Σάκη .. η αφέλειά μου φταίει για πολλά .. να 'σαι καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto ...θα πρεπει να αναθεωρησεις την αφελεια που σε διακρινει οταν συνδιαλεγεσαι με επαγγελματιες...
μάλλον έχεις δίκαιο Σάκη .. η αφέλειά μου φταίει για πολλά .. να 'σαι καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto ...θα πρεπει να αναθεωρησεις την αφελεια που σε διακρινει οταν συνδιαλεγεσαι με επαγγελματιες...
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Mporei sto kyrio epagelma mou na eimai hlektronikos(me polla paralkadia) alla to deytero gia allous alla kyrio gia mena eimai mhxanikos moto!!!oxi gia ton opoiodipote alla gia mena kai gia poly kalous filous.......eprepe na pareis kai tin gnwmi tin dikh mou.......loipon:mamisia granazia, did alysida, kai takakia mpros-pisw gia to diko sou ta pairnw me tin ekptwsi 146 europoula.......opote isws i mia timh na eixe kai ergasia, enw stin defteri mporei na to maimoudiases to ergaleio......pantos h telikh apofasi einai apoklistika kai mono dikh sou........
fioures polleeeeesssssss............
ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων
Πραγματικά δεν σας ακολουθώ.
Εγώ απο ένα καλό φίλο περιμένω μια συμβουλή.
Εκπτωση στη δουλειά του δε θέλω, είναι φίλος και αφού πάω σημαίνει οτι σέβομαι τη δουλειά του πάνω απο όλα.
Η συμβουλή είναι πάντως αυτή που μετράει.
Φιλικά μπορεί να σου πουλήσουνε αλουμινένιο αγωνιστικό γραναζάκι και την χρυσή καδένα με τα Χ Ψ Ζ ring γιατί είσαι φίλος και για το φίλο το καλύτερο.
Επείσης μπορεί να σου πασάρουνε την σχιστομάτικη χύμα με το μέτρο με 2 σιδερένια γραναζάκια για το φίλο στην καλύτερη τιμή.
Ο φίλος που ξέρει τι κάνεις και τι θέλεις θα σου δώσει αυτή που κρίνει οτι είναι η καλύτερη για σένα.
Ούτε η μία ούτε η άλλη.
Να σημειώσω οτι για την ελάχιστη αποδεκτή ποιότητα και πολυ συμβιβασμό στα γρανάζια ,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας , και για μεσαία μηχανάκια όπως το XR τα 120 € είναι οτι φτηνότερο έχω βρεί (CZ , GT) χωρίς εργασία βέβαια.