Το σιμπι κραδασμούς;;;;
Ρε φίλε,μπαστα λίγο.
Το να μη σου κάνει, για όποιο λόγο δικό σου, να το δεχτούμε.
Αλλά να ξεχειλωνουμε την πραγματική πραγματικότητα με μπαλωθιες είναι κάπως.
Δε σου κάνει εσένα, κανένα θέμα,με το καλό το επόμενο,δεν το παντρεύτηκες δα.
Το μηχανάκι παντως είναι η επιτομή του σμουθ οπερεητορ.
Και συμπαθα με που ακόμα δυσκολεύομαι να καταλάβω πως διάολο η καστομ σέλα δεν σου έκατσε!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Νομίζω το μοτέρ του έχει θέσεις κομβιων στροφαλοφόρου στις 180° , όπως και το Kawasaki Versys 650 πχ
Αυτό θεωρητικά σημαίνει, ότι επιτρέπει ταχύτερο στροφαρισμα με αναμενόμενα αυξημένους κραδασμούς όσο ανεβαίνεις τη κλίμακα των στροφών. Κάτι απολύτως λογικό σε δικαβαλο μηχανάκι που είναι τουλάχιστο 200 κιλά από μόνο του.
Άρα, είτε το μαστιγώνεις αρκετά σε ταχύτητες με αποτέλεσμα αυξημένους κραδασμούς είτε είναι έτσι από κατασκευής, κάτι που απ'ότι καταλαβαίνω βρίσκει αντίθετους όσους επίσης το έχουν δοκιμάσει.
Άρα αφού θέλεις καλή σέλα και κραδασμούς μειωμένους, πρέπει να κάνεις δοκιμές. Είτε στο πώς θα μειώσεις τη μεταφορά των κραδασμών είτε νέες μηχανές τύπου Transalp 750 , Tracer 7, πιθανόν Tiger 660
Ένα Goldwing θα σε σώσει...
Αρχίζω και απορώ με τον εαυτό μου...
Ελπίζω στα βαθιά γεράματα μου να μην είμαι γεμάτος από προβλήματα που δημιουργώ στον εαυτό μου από το ότι δεν "νιώθω" από έλλειψη αντιανεμικής προστασίας, σέλα και κραδασμούς. Πάντα πίστευα ότι οδηγώ μοτοσυκλέτα ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ σε βαθμό που απογοητεύομαι που και πάλι δεν... "νιώθω".
![]()
![]()
![]()
Σε έχω χάσει εντελώς φίλε μου. Αν κατάλαβα καλά την άλλαξες την σέλα με νέα μαμά. Η κάνω λάθος?
Όπως και να χει, προσωπικά θεωρώ ότι δεν σου φταίει πραγματικά αυτό που έχεις.. ότι είναι εσύ το ξέρεις ή εσύ πρέπει να το βρεις.
Το nc είναι μια λογική συνέχεια αν στόχος είναι η οικονομία. Πάρε με την σειρά τις αντιπροσωπειες, δοκίμασε ότι σου αρέσει και υπάρχει διαθέσιμο και ίσως καταλήξεις κάπου.
P.s. Αν σε διαδρομές μιας ώρας δεν σε καλύπτει το cb ίσως δεν σε καλύπτει τίποτα τελικά και κακώς το παλεύεις.
Η μαμά δεν του είναι άνετη. Η αφτερ δεν του είναι άνετη επειδή μεταφέρει κραδασμούς. Έχει πέσει σε λούπα. Αν πρωτίστως οικονομία τότε φαντάζομαι nc, αλλιώς αυτά που λένε όλοι strom, tracer, transalp κτλ. Νομίζω θα βρεις να τα οδηγήσεις σχεδόν όλα και λογικά θα βγάλεις άκρη.
Πιο παλιά έκανα και 4 ώρες σερί δεν είναι ότι δεν παλεύω 1 ώρα. Απλά είχα στο μυαλό μου ότι θα το διορθώσω καθώς δεν με βολευε. Όταν είδα ότι δεν μπόρεσα να το διόρθωσω με ξενέρωσε μαζί με ότι έχω γράψει 70 χιλιάδες σε 3 χρόνια σε εκδρομές και ταξίδια κύριος + ότι θέλει τις αναρτησουλες του . Η της αλλάζεις αλλά εκεί το παντρεύεσαι μέτα η ήρθε η ώρα του.
Οκ λοιπόν, λύθηκε το θέμα. Δοκιμάζεις NC, TRACER 7, TA 750 ή VSTROM 650 και βλέπεις ποια σέλα και γκάζι σου ταιριάζει.