Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Κράνος <350€ για supersport.

Παλαιό μέλος
    Πηγα και ειδα απο κοντα το LS2 και τελικα το παρηγγειλα. Γενικα μου εκανε καλη εντυπωση- δεν ειναι κατι κορυφαιο αλλα φαινεται τιμιο για τα λεφτα του.Εχει μεγαλυτερο οπτικο πεδιο σε σχεση με το HJC που εχω τωρα, οποτε πιστευω να με βολεψει σε σχεση με τη σταση οδηγησης. Βαρος νορμαλ (γυρω στο 1,5 κιλο), ωραιο γυαλι και μου φανηκε μαζεμενο στο σχεδιασμο των αεραγωγων. Δεν προεξεχουν πολυ, θελω να πιστευω πως αυτο θα εχει τα πλεονεκτηματα του σε θεματα θορυβου.

Η αγορα εγινε απο motocard οπου με την αρχικη εκπτωση συν εναν κωδικο που βρηκα online για επιπλεον -10% η τελικη τιμη με τα μεταφορικα βγηκε στα 210€ για μοντελο με σχεδιο (Splitter Black/White).

Ευχαριστω για τη βοηθεια, θα ενημερωσω και οταν εχω καποιες πρωτες εντυπωσεις στην πραξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Πηγα και ειδα απο κοντα το LS2 και τελικα το παρηγγειλα. Γενικα μου εκανε καλη εντυπωση- δεν ειναι κατι κορυφαιο αλλα φαινεται τιμιο για τα λεφτα του.Εχει μεγαλυτερο οπτικο πεδιο σε σχεση με το HJC που εχω τωρα, οποτε πιστευω να με βολεψει σε σχεση με τη σταση οδηγησης. Βαρος νορμαλ (γυρω στο 1,5 κιλο), ωραιο γυαλι και μου φανηκε μαζεμενο στο σχεδιασμο των αεραγωγων. Δεν προεξεχουν πολυ, θελω να πιστευω πως αυτο θα εχει τα πλεονεκτηματα του σε θεματα θορυβου.

Η αγορα εγινε απο motocard οπου με την αρχικη εκπτωση συν εναν κωδικο που βρηκα online για επιπλεον -10% η τελικη τιμη με τα μεταφορικα βγηκε στα 210€ για μοντελο με σχεδιο (Splitter Black/White).

Ευχαριστω για τη βοηθεια, θα ενημερωσω και οταν εχω καποιες πρωτες εντυπωσεις στην πραξη.
    Μεγειά και αγρατζούνιστο να είναι

Στο θέμα του θορύβου μεγάλο ρόλο παίζει και η γωνία του κράνους στη ροή του αέρα και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ ο ss προσανατολισμός του.

Ωραιο το χρωμα αυτο .
    Εμενα μου εκανε εντυπωση η εσωτερικη ζελατινα(σοβαρος λογος για την αγορα) που οταν κατεβει , φτανει χαμηλα και ετσι δεν βλεπεις πανω με γυαλια και κατω χωρις ...πιανει ολο το οπτικο σου πεδιο δηλαδη .
    Αγρατζουνιστο να ναι.

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Με γεια και αγρατσουνιστο!! Προσοχή στην εσωτερική ζελατίνα γιατί τουλάχιστον στο προηγούμενο μοντέλο ήταν πολύ ευαίσθητη. Έσπασε ο μηχανισμός που την ανεβοκατεβαζει στους 2 μήνες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο θόρυβος ξεκινάει σαν εμβοή κοντά στα 100km/h και τον ακούω σαν να μπαίνει από τα μάγουλα, αλλά μόλις πάρεις πιο επιθετική θέση οδήγησης χαμηλώνει και αλλάζει συχνοτικά. (μιλάω για φυσιολογικό θόρυβο)
    Η ζελατίνα φαίνεται πολύ ποιοτική και μετά από μήνες καθημερινής χρήσης και μάλιστα κακής μια και είμαι τελείως ατζαμής δεν έχει πάθει τίποτα ούτε γρατζουνιά. Το μόνο κακό με την ζελατίνα είναι πως έχει κάποιο φίλτρο που δεν ταιριάζει καθόλου με τα δικά μου τουλάχιστον πολωτικά γυαλιά ηλίου. Την πρώτη φορά που το φόρεσα εκτός πόλης και χρειάστηκε να κατεβάσω ζελατίνα έπαθα πλάκα με την στρέβλωση των αντανακλάσεων σε σημείο που σταμάτησα για να καταλάβω τι βλέπω και αν μπορώ να συνεχίσω να οδηγώ με ασφάλεια.(έβλεπα τον δρόμο μωβ και κίτρινες αντανακλάσεις που άλλαζαν με την στρέψη του κεφαλιού)
    Εν τέλη έβγαλα τα γυαλιά και συνέχισα με το κατά την άποψη μου απαίσιο εσωτερικό του visor. Μια λύση που δεν εξαλείφει τελείως το πρόβλημα αλλά αποτελεί ένα ημίμετρο είναι να βγάλεις το pinlock. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα πολύ γιατί φοράω καφέ πολωτικά γυαλιά από πάντα και δεν μπορώ να αλλάξω τουλάχιστον το χρώμα, γενικά δεν μπορώ καθόλου γυαλιά με σε τόνους του μπλε, γκρι, πράσινου με κουράζουν αφάνταστα.
    Τέλος θέλει προσοχή στο επιρρίνιο γιατί μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει αρκετά εύκολα και χωρίς να βάζω το κράνος στον αγκώνα με αποτέλεσμα να το χάσω.
    Τελευταία τροποποίηση από svaboda; 12/07/2024 στις 13:52. Αιτία: τάιπος

Καλοφόρετο Πέτρο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο θόρυβος ξεκινάει σαν εμβοή κοντά στα 100km/h και τον ακούω σαν να μπαίνει από τα μάγουλα, αλλά μόλις πάρεις πιο επιθετική θέση οδήγησης χαμηλώνει και αλλάζει συχνοτικά. (μιλάω για φυσιολογικό θόρυβο)
    Η ζελατίνα φαίνεται πολύ ποιοτική και μετά από μήνες καθημερινής χρήσης και μάλιστα κακής μια και είμαι τελείως ατζαμής δεν έχει πάθει τίποτα ούτε γρατζουνιά. Το μόνο κακό με την ζελατίνα είναι πως έχει κάποιο φίλτρο που δεν ταιριάζει καθόλου με τα δικά μου τουλάχιστον πολωτικά γυαλιά ηλίου. Την πρώτη φορά που το φόρεσα εκτός πόλης και χρειάστηκε να κατεβάσω ζελατίνα έπαθα πλάκα με την στρέβλωση των αντανακλάσεων σε σημείο που σταμάτησα για να καταλάβω τι βλέπω και αν μπορώ να συνεχίσω να οδηγώ με ασφάλεια.(έβλεπα τον δρόμο μωβ και κίτρινες αντανακλάσεις που αλλάζαν με την στρέψει του κεφαλιού)
    Εν τέλη έβγαλα τα γυαλιά και συνέχισα με το κατά την άποψη μου με το απαίσιο εσωτερικό του visor. Μια λύση που δεν εξαλείφει τελείως το πρόβλημα αλλά αποτελεί ένα ημίμετρο είναι να βγάλεις το pinlock. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα πολύ γιατί φοράω καφέ πολωτικά γυαλιά από πάντα και δεν μπορώ να αλλάξω τουλάχιστον το χρώμα, γενικά δεν μπορώ καθόλου γυαλιά με σε τόνους του μπλε, γκρι, πράσινου με κουράζουν αφάνταστα.
    Τέλος θέλει προσοχή στο επιρρίνιο γιατί μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει αρκετά εύκολα και χωρίς να βάζω το κράνος στον αγκώνα με αποτέλεσμα να το χάσω.
    Όλα τα polarized δεν το κάνουν αυτό? Και τα δικά μου το ίδιο κάνουν αν τύχει να κατεβάσω ζελατινα στο ανοιχτό κράνος.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Καλοφόρετο Πέτρο!

Όλα τα polarized δεν το κάνουν αυτό? Και τα δικά μου το ίδιο κάνουν αν τύχει να κατεβάσω ζελατινα στο ανοιχτό κράνος.
    Στο προηγούμενο κράνος μου δεν το έκανε, ούτε στις φίλης μου που το φορούσα αρκετά, σημειωτέων κατά 150€ φθηνότερα κράνη αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να παρει κρανος με sun visor και να φοραει γυαλια ηλιου .
    Ο μονος λογος που τα κρανη μου εχουν sunvisor , ειναι για να μην βαζω γυαλια ηλιου .
    Αν ηταν να φοραω γυαλια ,θα επαιρνα καποιο χωρις visor που οι επιλογες ειναι και περισσοτερες
    ...κατι κανω λαθος ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να παρει κρανος με sun visor και να φοραει γυαλια ηλιου .
    Ο μονος λογος που τα κρανη μου εχουν sunvisor , ειναι για να μην βαζω γυαλια ηλιου .
    Αν ηταν να φοραω γυαλια ,θα επαιρνα καποιο χωρις visor που οι επιλογες ειναι και περισσοτερες
    ...κατι κανω λαθος ?
    Ναι ,το πουλ-μουρ factor.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ναι ,το πουλ-μουρ factor.

...κατι κανω λαθος ?
    Τα φοραω μόνο με το ανοιχτό κράνος της "βέσπας" επειδη το sun visor του είναι γτπκ εντελώς
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος
    ...κατι κανω λαθος ?
    Το κράνος που ήθελα και στα λεφτά που διέθεσα είχε sun visor, αν είχε την επιλογή θα έπαιρνα χωρίς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Κιόταν δεν θα οδηγάς, θα σε στραβώνει ο Νήλιος; Ή θα φοράς το κράνος και εκτός μηχανής;

Αρα visor - ξεvisor, γυαλιά ηλίου θα κουβαλάς μαζί σου έτσι κ αλλιώς. Από το να ψάχνεις τσέπες, τσαντάκια σε κάθε ανέβα-κατέβα, τα φοράς κι όταν οδηγάς και τελειώνει το θέμα.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος
    Παρελαβα σημερα και ενα περιεργο πραγμα... Ενω το κρανος το ειχα δοκιμασει σε Medium και μου καθοταν καλα, αυτο που ηρθε μου ειναι μικρο. Τωρα πώς γινεται αυτο, δεν ξερω.

ΟΚ φανταζομαι οτι στα κρανη που εχουν για δοκιμη τα μαγαζια τα μαξιλαρακια εχουν κατσει λιγο απο το βαλε βγαλε, αλλα αυτο που μου ηρθε με παταει και περιμετρικα στο κρανιο, οχι μονο στα μαγουλα. Δοκιμασα να το κρατησω για ενα δεκαλεπτο στο κεφαλι μου και δεν αντεξα οποτε παει πισω για μεγαλυτερο (δεν υπαρχει χρεωση ετσι κι αλλιως).

Κατα τ'αλλα ομορφο το σχεδιο και το κρανος το ζυγισα στα 1470γρ. Υπομονη τωρα να μου ερθει το Large.

Aυτο κανονικα δεν επρεπε να συμβει.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Περιεργο να ειχες βαλει Μ και τωρα να μην σου κανει ασχετως αν ειναι καινουριο.
    Δηλαδη στο L οταν θα πεσουν και τα μαξιλαρακια θα χορευει?
    Ride(s) the wind of change...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κράνος ρεπλικα αλλά όχι για supersport?!?!
    από Billymuse στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2012, 16:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 22:42
  3. Κάλυμα για supersport
    από stako στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2005, 14:27
  4. ΛαστιΧα Για Supersport
    από tzanismille στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2