Να κουοταρω τον εαυτο μου, ενα πραμα σαν αυτους που κανουν λαΗκ σε δικο τους ποστ
Βενζινοιστορια Νο2
Αρχες 2000, ξεκιναω με το R1 να ερθω Αηθνα για ΣΚ. Το μηχανακι δεν ειχε ρουμπινετο ρεζερβας, ειχε ενα περτικαλι λαμπακι, και ειχα μετρησει μια φορα 42 χλμ αυτονομιας απο τη στιγμη που αναβε. ( τι πως το ξερω? ειχα μεινει και τοτενες

)
Εκεινο το Σαββατομεσημερο, ειχα χρονο και εφαγα σπιτι, μπηκα στο καραβι κ ξεκινησα χορτατος.
Στο καραβι βλεπω το αφεντικο του κλαμπ που δουλευα τα βραδυα, με το τσεροκι του, και μου λεει "Προσεχε, μη τρεχεις" κτλ κτλ
Δε τρεχω, του λεω, παω νορμαλ
(Σημ. δε παω του σκοτωμου, ουτε και να σερνομαι. Γρηγορη σβελτη ανθρωπινη οδηγηση)
Φτανω κυλληνη, βγαινω απο το βαπορι και κΣεκιναμεεεεεεε
Βγαινω απο Πατρα, σταματαω για τη καθιερωμενη κρεπαλη στο goodys και μπετζινα στο μηχανακι, και ξεκινω
Ο ρυθμος γρηγορος, εφτασα νωριτερα απο οτι συνηθως στα McDonalds στο Κιατο και καθως πλησιαζα μια φωνη στο μυαλο μου λεει:
"Δε πειναω, ειμαι σκασμενος απο το φαι, δε σταματαω...."
και συνεχιζω.
Λιγο πιο κατω στη γεφυρα μου αναβει λαμπακι. "Oh FUCK" μουνολογω

Δε πειραζει, του μπουστη, θα βρω μπετζιναδικο πιο κατω, και συνεχιζω στο ρυθμο μου.
Τα χιλιομετρα στη ρεζερβα τρεχανε και μπετζιναδικο πουθενα. Εκοβα ρυθμο, 200, 180, 150, 120.... 100, 80, μια χελωνα και ενας παππους με ποδηλατο με προσπερνουν απο εξωτερικη, και η κατρακυλα συνεχιζεται.
Ειχε αρχισει να σκοτεινιαζει, καπου πριν τον Ισθμο, βλεπω μπροστα μου μια νταλικα να πηγαινει τερμα δεξια με 70-80. Εδω ειμαστε λεω, θα κολλησω απο πισω της (αεροδυναμικες κιΕτς, το'χω δει στα μοτοτΖιπι), συνεχιζω και οπου με παει. Εκει στα διυλιστηρια που ειναι 4-5 λωριδες, αντι να πηγαινω με 250 ξερω γω, να πηγαινω με 50 και να εχω και το χρονο να πετραω ποσα κουνουπια εχουν κολλησει στη ζελατινα μου.....
Μετα απο ατελειωτη ωρα, φτανω στα ΣΕΑ στα Μεγαρα. Εφτασα ευτυχως. Κοιταζω καντραν, 52 χλμ με τη ρεζερβα. Μενω μαλακας (μεταφορικα, γιατι αλλου μενω κανονικα, σε σπιτι

). Ποσο σιγα πηγαινα λεω, που καταφερα και εβγαλα 52 χλμ με τη ρεζερβα?
Και το κερασακι στη τουρτα?
Πισω μου ερχεται ο αφεντικος με το τσεροκι του.
-Τωρα εφτασες? μου λεει.
-Ναι, απαντω.
-Μπραβο, μου λεει. Δεν ετρεχες, μαζι φτασαμε.
-Ε ναι, απαντω, αφου σου ειπα οτι δε τρεχω....

Φοραω κρανος, βαζω γαντια, ξεκιναω για το ιππολοιπο της διαδρομης.....
Θα πρεπει μεσα απο το τζιπακι του να ακουγε την εξατμιση μου μεχρι που εφτασα Αθηνα