Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Εσύ έχεις μείνει από βενζίνη;

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Μέρος 1ο - Επαναλαμβανόμενη ιστορία
    Στις κλασικές εξορμήσεις στον Μπράλο με την καγκουροπαρέα, ούτε το Hornet ούτε το R1 έφτανε Άγιο Κωνσταντίνο με ένα ντεπόζιτο.
    Πλέον όλοι στην παρέα είχανε μάθει ότι όταν έκλεινα το γκάζι και ρόλαρα, ήταν επειδή είχα ήδη μείνει από βενζίνη. Είχα γίνει δε τόσο καλός που έμενα στην Εθνική και πάντα έφτανα σβηστός στο βενζινάδικο που έχει λίγο πιο κάτω από την έξοδο για Άγιο.

Μέρος 2ο
    Άνοιξη του 2005, πάω ΣΚ στην Βέροια για την βάφτιση της ανιψιάς μου. Είμαι τόσο "ορεξάτος" που αποφασίζω να πάω με το Hornet και όχι με το αυτοκίνητο παρότι έριχνε καρέκλες.
    Παρά την βροχή, η καημένη η Maya, οριακά έβγαζε 100-110 χιλιόμετρα αυτονομία έτσι όπως την πήγαινα.

Πάθημα 1ο, που φυσικά δεν ποτέ δεν έγινε μάθημα, μετά την Λαμία, το επόμενο βενζινάδικο ήταν στα Τέμπη...αν δεν κλείσεις λίγο το γκάζι, θα μείνεις από βενζίνη πάνω στην Εθνική και θα πρέπει να πας ρολαριστός μέχρι το επόμενο βενζινάδικο. Οκ λέω, τυχερός ήμουν αυτή τη φορά, θα το έχω στο νου μου στην επιστροφή μην την ξαναπάθω....

Πάθημα 2ο, στην επιστροφή που είχα το νου μου, πέτυχα μετά τα Τέμπη το μοναδικό άνοιγμα του καιρού όλου του διημέρου.....Καταλαβαίνετε τι έγινε....φυσικά και έμεινα, φυσικά έφτασα ρολαριστός σε ένα βενζινάδικο έξω από την εθνική που έπιασα με την άκρη του ματιού όσο τσούλαγα σβηστός. Αυτή η περιπέτεια όμως δεν τελειώνει εδώ. Καθώς ήταν μεσημέρι, προφανώς ο βενζινάς είχε πάει για σιέστα.
    Έβγαλα λοιπόν το μπουκαλάκι με το νερό από το backpack, το τίναξα καλά και άρχισα να χοροπηδάω στις σωλήνες από τις αντλίες μέχρι να τις αδειάσω όλες. Κατάφερα να βγάλω μισό λίτρο.
    Λογικό είναι να μην με πάει πολύ μακριά με αυτό, έτσι ξαναέμεινα πάνω στην Εθνική και αυτή τη φορά στο πουθενά, μόνο χωράφια τριγύρω. Αφήνω την Maya πάνω στον δρόμο (ούτε μισό μέτρο ΛΕΑ δεν είχε...έτσι ήταν τότε...μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και χωρίς διάζωμα), και ξεκινάω με τα πόδια, πάνω στην Εθνική, ούτε και ξέρω για που. Δεν έκανα ούτε 50 μέτρα και βλέπω τα κλαδιά ενός δέντρου να κουνιούνται. Πάω κοντά αλλά δεν βλέπω κάποιον. Αρχίζω να φωνάζω, με ακούει και εμφανίζεται ο τύπος που φρόντιζε προφανώς το χωράφι του...μην τα πολυλογώ...200 μέτρα πιο κάτω είχε βενζινάδικο αλλά ήταν στροφή και δεν το έβλεπα!!!

Μην ρωτάτε αν ξαναέμεινα από βενζίνη...έχω πολλά τέτοια να σας πω...ακόμα και πρόσφατα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Όταν λοιπόν σπούδαζα τέλη 80 αρχές 90 Θεσσαλονίκη, οικονομικά οριακά, σε επίπεδο να μην αδειάζω τασάκι για να έχω καβάντζα τις γόπες, είχα ένα cz175.
    Πιτσιρικάς και τρελαμένος, ανέκαθεν με τις μοτοσυκλέτες ουσιαστικά δεν κατέβαινα από πάνω.
    Και όταν κατέβαινα Αθήνα ή το έπαιρνα στο τρένο μαζί, η κατέβαινα με αυτό.
    Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνη την εποχή μόλις είχε φτιαχτεί ο "κλειστός αυτοκινητόδρομος" Θεσσαλονίκη Κατερίνη που δεν υπήρχε βενζινάδικο.
    Και το cz δεν έφτανε Κατερίνη.
    Πάντα όταν έμενα το έριχνα στο πλάι για να αδειάσει το άλλο μάγουλο του ντεπόζιτου, και συνήθως είχε και σπρώξιμο κανα χιλιόμετρο.
    Στο τέλος βέβαια κουβάλαγα στο σάκο με τα άπλυτα και ένα μπουκάλι βενζίνη...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Την εποχη που βγαιναμε για βολτες σχεδον καθε εβδομαδα, ειχα με αποφασισει με ενα φιλαρακι να κανουμε καμια συνηθισμενη βολτα 500χλμ. στην Πελοπόννησο...
    Ο φιλαρακος με τουονο gen 1.
    Ειχαμε στην παρεα και εναν με KTM δεν θυμαμαι πιο (1190-1290) και στην εθνικη δεν επεφταν απο τα 160...
    Στο γυρισμο εκει που ημασταν κοντα στους Αγ. Θεοδώρους από εθνικη με πλευρίζει και μου λεει...εχει γινει μαλακια, εχει αναψει ρεζερβα εδω και πολλά χιλιόμετρα...Θα σβησει, δεν με βλέπω να προλαβαινω βενζιναδικο...εεε...δεν προλαβαινει να το πει και αρχιζει το λόξιγκα το μηχανακι!
    Στιγμιαια του λεω ανοιξε το πισω πατακι ρεεε....και κοιτα να στριψεις Αγ.Θεοδωρους από τον παλιο να βαλουμε βενζινη!
    Πιανουμε ακρη ακρη με πατακι και με 80-90 χλμ./ωρα φτασαμε και βενζιναδικο...ολα καλα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Με το ΥΖ είχα μείνει 3 φορές από βενζίνη στον Υμηττό γιατί το μαμίδι ως μοτοκρός δεν είχε ρεζέρβα . Και κάπως έτσι γνώρισα έναν άλλο σπορ το Downhill

Επίσης εχω μείνει πάλι με το ΥΖ από βενζίνη 10 km πριν τερματίσω τον αγώνα Αττικά εντούρο στο.Λουτράκι το 2007. Και ναι το ΥΖ είχε πινακίδα φώτα κανονικά και έτσι μπορούσε να τρέξει εντούρο.

Mε το ασημί Άφρικα φορτωμένο φουλ ξεκινάμε με τη γυναίκα για Σερβία. Στις ευθείες της Λάρισας έμεινε από βενζίνη γιατί ο τρόμπας είχα ξεχάσει τον διακόπτη του ρακόρ στη ρεζέρβα. Του είχα βάλει πιο μεγάλα ζιγκλερ και πήγαινε ωραία αλλά με 140++ στην εθνική με 2 δόντια πιο μακριά γρανάζωμα με τα 23 λίτρα έκανε μόλις 220 km, δηλαδή έκαψε κάπου 10,5 λίτρα στα 100 km . Μας βοήθησε η εταιρεία διαχείρισης του δρόμου κτλ κτλ. Το ταξίδι συνεχίστηκε μετα από 3 ώρες με ταχύτητες 120-130

Με το λευκό xrv750 που χω τώρα έμεινα προχτές έξω από μια καφετέρια γιατί πάλι είχα ξεχάσει το ρουμπινετο στη ρεζέρβα. Η καφετέρια παραδόξως είχε πολύ ωραίο καφέ.Και εννοείται βγήκαν διάφοροι και άρχισαν τις μαντεψιές, ανορθωτής ο ένας, τρομπα ο άλλος,ρελέ κτλ κτλ. Ρε ουστ, βενζίνη ήθελε τ' αργαλείο.

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Να κουοταρω τον εαυτο μου, ενα πραμα σαν αυτους που κανουν λαΗκ σε δικο τους ποστ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    Ερχομενος παντα εκανα μια σταση για μπετΖινα μετα τη Πατρα, και ετρωγα σα μπουστης στα goodys (σημειωστε το αυτο, θα γινει αναφορα) και μετα ξαναβαζα στα ΣΕΑ στο Κιατο, οπου ξαναμανα ετρωγα στα McDonalds.

Βενζινοιστορια Νο2
    Αρχες 2000, ξεκιναω με το R1 να ερθω Αηθνα για ΣΚ. Το μηχανακι δεν ειχε ρουμπινετο ρεζερβας, ειχε ενα περτικαλι λαμπακι, και ειχα μετρησει μια φορα 42 χλμ αυτονομιας απο τη στιγμη που αναβε. ( τι πως το ξερω? ειχα μεινει και τοτενες )
    Εκεινο το Σαββατομεσημερο, ειχα χρονο και εφαγα σπιτι, μπηκα στο καραβι κ ξεκινησα χορτατος.

Στο καραβι βλεπω το αφεντικο του κλαμπ που δουλευα τα βραδυα, με το τσεροκι του, και μου λεει "Προσεχε, μη τρεχεις" κτλ κτλ
    Δε τρεχω, του λεω, παω νορμαλ
    (Σημ. δε παω του σκοτωμου, ουτε και να σερνομαι. Γρηγορη σβελτη ανθρωπινη οδηγηση)
    Φτανω κυλληνη, βγαινω απο το βαπορι και κΣεκιναμεεεεεεε

Βγαινω απο Πατρα, σταματαω για τη καθιερωμενη κρεπαλη στο goodys και μπετζινα στο μηχανακι, και ξεκινω
    Ο ρυθμος γρηγορος, εφτασα νωριτερα απο οτι συνηθως στα McDonalds στο Κιατο και καθως πλησιαζα μια φωνη στο μυαλο μου λεει:
    "Δε πειναω, ειμαι σκασμενος απο το φαι, δε σταματαω...."
    και συνεχιζω.

Λιγο πιο κατω στη γεφυρα μου αναβει λαμπακι. "Oh FUCK" μουνολογω
    Δε πειραζει, του μπουστη, θα βρω μπετζιναδικο πιο κατω, και συνεχιζω στο ρυθμο μου.
    Τα χιλιομετρα στη ρεζερβα τρεχανε και μπετζιναδικο πουθενα. Εκοβα ρυθμο, 200, 180, 150, 120.... 100, 80, μια χελωνα και ενας παππους με ποδηλατο με προσπερνουν απο εξωτερικη, και η κατρακυλα συνεχιζεται.

Ειχε αρχισει να σκοτεινιαζει, καπου πριν τον Ισθμο, βλεπω μπροστα μου μια νταλικα να πηγαινει τερμα δεξια με 70-80. Εδω ειμαστε λεω, θα κολλησω απο πισω της (αεροδυναμικες κιΕτς, το'χω δει στα μοτοτΖιπι), συνεχιζω και οπου με παει. Εκει στα διυλιστηρια που ειναι 4-5 λωριδες, αντι να πηγαινω με 250 ξερω γω, να πηγαινω με 50 και να εχω και το χρονο να πετραω ποσα κουνουπια εχουν κολλησει στη ζελατινα μου.....

Μετα απο ατελειωτη ωρα, φτανω στα ΣΕΑ στα Μεγαρα. Εφτασα ευτυχως. Κοιταζω καντραν, 52 χλμ με τη ρεζερβα. Μενω μαλακας (μεταφορικα, γιατι αλλου μενω κανονικα, σε σπιτι ). Ποσο σιγα πηγαινα λεω, που καταφερα και εβγαλα 52 χλμ με τη ρεζερβα?

Και το κερασακι στη τουρτα?
    Πισω μου ερχεται ο αφεντικος με το τσεροκι του.
    -Τωρα εφτασες? μου λεει.
    -Ναι, απαντω.
    -Μπραβο, μου λεει. Δεν ετρεχες, μαζι φτασαμε.
    -Ε ναι, απαντω, αφου σου ειπα οτι δε τρεχω....

Φοραω κρανος, βαζω γαντια, ξεκιναω για το ιππολοιπο της διαδρομης.....
    Θα πρεπει μεσα απο το τζιπακι του να ακουγε την εξατμιση μου μεχρι που εφτασα Αθηνα
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    Να κουοταρω τον εαυτο μου, ενα πραμα σαν αυτους που κανουν λαΗκ σε δικο τους ποστ

Βενζινοιστορια Νο2
    Αρχες 2000, ξεκιναω με το R1 να ερθω Αηθνα για ΣΚ. Το μηχανακι δεν ειχε ρουμπινετο ρεζερβας, ειχε ενα περτικαλι λαμπακι, και ειχα μετρησει μια φορα 42 χλμ αυτονομιας απο τη στιγμη που αναβε. ( τι πως το ξερω? ειχα μεινει και τοτενες )
    Εκεινο το Σαββατομεσημερο, ειχα χρονο και εφαγα σπιτι, μπηκα στο καραβι κ ξεκινησα χορτατος.

Στο καραβι βλεπω το αφεντικο του κλαμπ που δουλευα τα βραδυα, με το τσεροκι του, και μου λεει "Προσεχε, μη τρεχεις" κτλ κτλ
    Δε τρεχω, του λεω, παω νορμαλ
    (Σημ. δε παω του σκοτωμου, ουτε και να σερνομαι. Γρηγορη σβελτη ανθρωπινη οδηγηση)
    Φτανω κυλληνη, βγαινω απο το βαπορι και κΣεκιναμεεεεεεε

Βγαινω απο Πατρα, σταματαω για τη καθιερωμενη κρεπαλη στο goodys και μπετζινα στο μηχανακι, και ξεκινω
    Ο ρυθμος γρηγορος, εφτασα νωριτερα απο οτι συνηθως στα McDonalds στο Κιατο και καθως πλησιαζα μια φωνη στο μυαλο μου λεει:
    "Δε πειναω, ειμαι σκασμενος απο το φαι, δε σταματαω...."
    και συνεχιζω.

Λιγο πιο κατω στη γεφυρα μου αναβει λαμπακι. "Oh FUCK" μουνολογω
    Δε πειραζει, του μπουστη, θα βρω μπετζιναδικο πιο κατω, και συνεχιζω στο ρυθμο μου.
    Τα χιλιομετρα στη ρεζερβα τρεχανε και μπετζιναδικο πουθενα. Εκοβα ρυθμο, 200, 180, 150, 120.... 100, 80, μια χελωνα και ενας παππους με ποδηλατο με προσπερνουν απο εξωτερικη, και η κατρακυλα συνεχιζεται.

Ειχε αρχισει να σκοτεινιαζει, καπου πριν τον Ισθμο, βλεπω μπροστα μου μια νταλικα να πηγαινει τερμα δεξια με 70-80. Εδω ειμαστε λεω, θα κολλησω απο πισω της (αεροδυναμικες κιΕτς, το'χω δει στα μοτοτΖιπι), συνεχιζω και οπου με παει. Εκει στα διυλιστηρια που ειναι 4-5 λωριδες, αντι να πηγαινω με 250 ξερω γω, να πηγαινω με 50 και να εχω και το χρονο να πετραω ποσα κουνουπια εχουν κολλησει στη ζελατινα μου.....

Μετα απο ατελειωτη ωρα, φτανω στα ΣΕΑ στα Μεγαρα. Εφτασα ευτυχως. Κοιταζω καντραν, 52 χλμ με τη ρεζερβα. Μενω μαλακας (μεταφορικα, γιατι αλλου μενω κανονικα, σε σπιτι ). Ποσο σιγα πηγαινα λεω, που καταφερα και εβγαλα 52 χλμ με τη ρεζερβα?

Και το κερασακι στη τουρτα?
    Πισω μου ερχεται ο αφεντικος με το τσεροκι του.
    -Τωρα εφτασες? μου λεει.
    -Ναι, απαντω.
    -Μπραβο, μου λεει. Δεν ετρεχες, μαζι φτασαμε.
    -Ε ναι, απαντω, αφου σου ειπα οτι δε τρεχω....

Φοραω κρανος, βαζω γαντια, ξεκιναω για το ιππολοιπο της διαδρομης.....
    Θα πρεπει μεσα απο το τζιπακι του να ακουγε την εξατμιση μου μεχρι που εφτασα Αθηνα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Εμεινα απο βενζινη
    από Anonymous στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2020, 17:47
  2. Θαμπάδα στο πλαστικό απο βενζίνη
    από anti_hero στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2017, 12:26
  3. Λεκέδες από βενζινη σε ματ τεποζιτο
    από mallllias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2016, 16:58
  4. Πρόβλημα σε τροφοδοσία ("μενει" απο βενζινη)
    από matzis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2016, 14:09
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 01:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ