Eμένανε το 0-300 μ'άρεζε
Kαι το Νίτρο του Κωστόπουλου , στα κλεφτά
Eμένανε το 0-300 μ'άρεζε
Kαι το Νίτρο του Κωστόπουλου , στα κλεφτά
γιατι προφανως οσα τευχη και αν πουλησει ανα εκδοση, η τιμη πωλησης ενος μεμονομενου τευχους
στο περιπτερο, δεν αρκει να καλυψει τα κοστη δοκιμων και τα λειτουργικα εξοδα του περιοδικου..
συνεπως το κυριο εσοδο των περιοδικων ειναι η διαφημηση..
ποια εταιρεια θα δωσει διαφημηση η μηχανακι για δοκιμη σε περιοδικο που θα το ξεψαχνισει και
θα πει την αληθεια βγαζοντας στη φορα ολα του τα χουγια?
Ενας 90s σουπερ ντούπερ συντάκτης του και αγωνιζόμενος, έγινε ΜΕΤΑ το περιοδικό, τεχνικός διευθυντής Ελινμοτό και ένας πιο δεύτερος υπεύθυνος εμπορικού ή κάτι τέτοιο. Ο δεύτερος ξαναήταν πάλι συντάκτης μέχρι πρόσφατα που την έκανε για κινεζοαντιπροσωπεία (και καλά έκανε δλδ ο άνθρωπας)
Αλλά ναι, οι Ιάπωνες είχαν γυάλινα πόδια στα τεστ της εποχής.
Ναι, αλήθεια, να μα την ΜΠαναγία σας λέω, στατιστικά ανεξάρτητο το ένα από το άλλο, θέλω να με πιστέψετε.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Αν το δούμε ψυχρά το πράμα,στους υποψήφιους αγοραστές ότο/μοτο,αξίζει κάτι καλύτερο σε ενημερωση;
δεν μιλαμε ρε απαξιωτικα,μην το παιρνεις ετσι,απλως παραθετουμε εμπειρίες,που οι νεοι δεν προλαβαν.δεν ειπαμε οτι φταιει κανενας,μην αρπαζεστε .τοτε ητανε εποχη του λογου,με λιγες εικονες,τωρα ειναι η εποχη της εικονας ,με λιγα λογια.Ουτε μαγκες ειμαστε ουτε τιποτα,απλα ειμαστε γεροι,που βιωσαμε αλλα πραγματα.![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Οκ....πάμε παρακάτω.
![]()
Θυμάμαι πιτσιρικάς αγόραζα Moto, 0-300, μέχρι και Μοτό Xtreme.
Μετά έπεσε η κρίση και τα περιοδικά, από εγκυκλοπαίδεια που ήταν σε μέγεθος κάθε τεύχος, έγιναν όσο το διαφημιστικό της πιτσαρίας της γειτονιάς μου.
Πλέον, το 2024, ούτε ξέρω από πού να τα αγοράσω εδώ που ζω.
Γενικά η χώρα μας είναι μικρή για αντικειμενικό ειδικό τύπο κάθε μορφής.
Διάβαζα πολύ τότε.
Ποιός θυμάται από τους παλιούς το τεστ του RD200 αερόψυκτο του Δ.Π.?
Έχω όλα σχεδόν τα ΜΟΤΟ από 1987 μέχρι το 2000 κάτι.
Σήμερα διαβάζω μόνο ιντερνετικά αλλά λάτρεψα τη μυρωδιά του περιοδικού.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Δε βγάζεις άκρη έτσι, τα σαιτ μπορεί να γράφουν το μακρύ και το κοντό τους, η λύση είναι το test drive και να πας σε εταιρείες εμπιστοσύνης. Εγώ κλασσικά από τον πατέρα μου μέχρι και τώρα είμαι Yamaha, εκεί έμαθα εκεί συνεχίζω γιατί με έχει βγάλει και ασπροπρόσωπο
Η Γιακλαπα έχει τα περισσότερα μηχανάκια που έφτιαξαν και από μια φυλή.
DT,RD,XT, IT,FZR,TZR,TDM,R1,Fazer,Tracer.
Παίρνει τα νεουδια από τα μπουρδελοτζιελεξ,και τα ανδρωνει μοτοσυκλετιστικα.
Χωρίς πλάκα μιλάει στη γκαγκουρικη πλευρά του Έλληνα,πραγματικα η πιο λαϊκή εταιρεία.
To περιοδικο moto καθε φορα που βγαζει link για mega-test ξερω γω, του τη λεω.
"Δεν δαγκωνουμε το χερι που μας ταϊζει."
Και κλασσικα με "μαλωνει" παντα για την αμεροληψια τους γιατι, ακουσον-ακουσον, πελατες τους δεν ειναι "αυτοι" (οι εταιρειες) αλλα το αναγνωστικό κοινό
που σκάει τα 6 ευρω για καθε τευχος.
Απο αυτους ζει![]()
Οποιος εχει διαβασει το 1ο (Ελληνικο) MOTORRAD, με τον Θέμο (τον γνωστο και μη εξαιρετεο) να "εξηγει" τα περι enduro (πιθανον παρατηρώντας καποιες γλαστρες στο γραφειο του) και εντελως τυχαία να ακολουθει παρουσίαση HONDA XLR(*) υπερ-εκθειαζοντας το, ισως μπορει να βγαλει καποια συμπεράσματα..
(*) Εντελως τυχαια, επίσης, υπήρχαν καμια 100σταρια μηχανάκια στο τελωνειο πανω απο 3 χρονια..
Τελευταία τροποποίηση από OldMan; 24/07/2024 στις 12:02.
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για την αξιοπιστια των γραφομένων του δεν ηξερα τότε γιατί ημουν πολυ νεος,αλλα το γραψιμό του σε ιστορίες ηταν απολαυστικό.Παροιμιωδης η περιγραφη του σε ενα αρθρο του στο μοτοσπορτ,της μηχανης του, της 4κυκινδρης μπενελλι 304(αν θυμαμαι καλα) που ειχε και την εθαβε πατόκορφα.![]()
Τελευταία τροποποίηση από panavour; 24/07/2024 στις 19:56.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.