Εγώ δε ξζερω απαφτα,μη μανακαταβετ
Εγώ δε ξζερω απαφτα,μη μανακαταβετ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ξέρει και δεν λέει!
τα ίδια μοτέρ έχουν λίγο μεγαλύτερα (20Hp 350kg)
Το κανεις και με τον ψεκαστηρα. Αν βαλεις το ροτορα στην καταψηξη, θα κρατησει υγρασια και αργοτερα θα βγαλει σκουριες. Το ζεσταμα ειναι για να μπει πιο ευκολα.
Φαίνεται να ξέρεις, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Αυτά τα δαχτυλίδια πού μπορώ να τα βρώ γιατί το ένα είναι τσαλακωμένο;
Για ρουλεμάν έχω στάνταρ τεχνική, τα παίρνω στο χέρι και πάω στo Δονούπογλου να πάρω. Αν και τα συγκεκριμένα είναι Koyo άρα μάλλον κάποια στιγμή έχει ξαναμπεί χέρι.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Αφου θα πας στον Δονουπογλου, ρωτα εκει, ρωτα το Λαζαρο.
Έψαξα στην Σπύρου Πάτση σε μαγαζιά με χημικά και καθαριστικά. Βρήκα αυτό που λες αλλά και στα 2 μαγαζιά μου πρότειναν να μην το πάρω. Είναι πλήρως τοξικό για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον, είναι απαγορευμένο από την Ε.Ε. και χρησιμοποιείται (κακώς) σε βαριά βιομηχανία και υπό τάση γιατί είναι από τα λίγα μη εύφλεκτα. Μου έδειξαν τον ήπιο αντικαταστάτη του σε υγρό και σε σπρει. Διάλεξα το σπρει, με αυτό τον τρόπο αποφεύγω τα υπολείμματα και τις υγρασίες που μπορεί να έχει ένας ψεκαστήρας.
Τι λέτε; Να τα βάλω;
Άρα λες να ψάξω οποιοδήποτε σφυρήλατο χρώμα μου αρέσει, δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο χρώμα με μεγάλες αντοχές για εργαλεία, απλά έχει την αίσθηση του σφυρήλατου; Σωστά;
Αυτό με τη μάσκα, ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι, αλλά ακούγεται ενδιαφέρον, μπας και πιούμε και τον καφέ που λέγαμε.
Ρουλεμάν πήραμε, το χάλκινο δακτυλίδι δεν το βρήκα, ο Δονούπογλου δεν είχε ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Θα το κατασκευάσει η καλητέχνιδα από σύρμα χαλκού, ούτως η άλλως αυτή είναι η δουλειά της, δακτυλίδια και κοσμήματα.
Το μοτέρ δείχνει σε καλή κατάσταση για τα χρόνο του.
Έχει και μια βίδα που δείχνει ότι μπορώ να αφαιρέσω το στάτορα από μέσα ώστε να το καθαρίσω καλύτερα αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Σίγουρα θα με βοηθήσει να το βάψω χωρίς πρόβλημα.
Spam
Το ροζ πόνι τι σας λέει;
Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; 06/08/2024 στις 04:16.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Επειδη ο ροτορας εχει σκουρια, καλο θα ηταν να πλυνεις το στατορα πιο πολυ για τυχον υγρασιες, χρησιμοποιησε το σπρευ που πηρες και ριξε και μεσα στα λουκια στα κενα που αφηνουν τα συρματα. Το δακτυλιδι ειναι χαλκινο ή μπρουτζινο(ισως ανθρακουχος μπρουτζος)?
Καλησπερα, ο χαλκος ειναι σχετικα μαλακο μεταλλο και δεν μου εχει τυχει ποτε να βρω σε μοτερ τετοιο δακτυλιδι, αν και τα μοτερ που συντηρω ειναι πιο μεγαλα σε ισχυ και σε διαφορετικες εφαρμογες.Αφου ο κατασκευαστης εχει χρησιμοποιησει τετοιο δακτυλιδι, τετοιο πρεπει να ξαναμπει.
Εύκολο άρθρο για τις διαφορές τους:
Brass Vs Bronze Vs Copper:
Ορείχαλκος Vs Χάλκινος Vs Χαλκός
μονόκερος λέμεε..
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 06/08/2024 στις 18:53.