Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: TL1000R Και διάφορες άλλες πληροφορίες.

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Πω, δώσε καμία φώτο ακόμα.
    Έχεις κανα ινστα για το tlr?
    Δεν έχει δικό του αλλά έχω σπαμαρει αρκετές στο προσωπικό μου προφιλ _loxias_

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Ζαχάρωνα ένα παλιότερα σε κατάστημα , τότε που είχαμε χρόνο και ήμασταν ελεύθερα πουλιά.
    Πέρναγα για κανα μήνα μια- δυό φορές την βδομάδα να το βάζουμε μπροστά να το ελέγξω .
    Ο ήχος του είναι ονείρωξη. Μηχανάκι όνειρο, να το λιώνεις!
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    Ζαχάρωνα ένα παλιότερα σε κατάστημα , τότε που είχαμε χρόνο και ήμασταν ελεύθερα πουλιά.
    Πέρναγα για κανα μήνα μια- δυό φορές την βδομάδα να το βάζουμε μπροστά να το ελέγξω .
    Ο ήχος του είναι ονείρωξη. Μηχανάκι όνειρο, να το λιώνεις!
    Δεν το χορταινω... V2 στις 10.000+ συν τις διπλές Remus είναι συνταγή που θα κάνω πολυυυ καιρο να βαρεθω

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Σουζουκαρα λεμε!!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι πως το θέμα ήταν πιο εμφανές στο TLS αλλά και στο πιο ενισχυμένο μοχλικο του TLR υπήρχαν θέματα ειδικά σε πίστα λόγω θερμοκρασιών γι'αυτό και πολλοί έκαναν μετατροπές σε άλλα συστήματα... Προς το παρόν εμένα δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά για το μέλλον.
    εχει ενα στο car με προβλημα στο μοτερ που πισω φοραει ohlins που καταργει το μοχλικο και λυνει το προβλημα νομιζω.Καντον μια ερωτηση μηπως και τραμπαρετε αμορτισερ με μια διαφορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    εχει ενα στο car με προβλημα στο μοτερ που πισω φοραει ohlins που καταργει το μοχλικο και λυνει το προβλημα νομιζω.Καντον μια ερωτηση μηπως και τραμπαρετε αμορτισερ με μια διαφορα
    Αφήστε το κάτω αυτό βρεεεεε....

Το ζαχαρώνω εδώ και λίγο καιρό και σκέφτομαι να πάρω κι άλλο 90s sbk.

Ωραίος φίλε, να το χαρείς. Για γράψε δύο λόγια για το Σουζούκι, πως σου φαίνεται. Είχα τον απόγονο (SV1000) και ήταν λίγο άχρωμο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Ναι ναι το χω δει αν θυμάμαι έχει και μπροστινό αλλαγμένο και σκεφτόμουν να τον ρωτήσω και για αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος

Ωραίος φίλε, να το χαρείς. Για γράψε δύο λόγια για το Σουζούκι, πως σου φαίνεται. Είχα τον απόγονο (SV1000) και ήταν λίγο άχρωμο...
    Ευχαριστώ πολύ... Τα κοιτούσα τα sv1000S με το σεμιφερινγκ αλλά με αποθάρρυνε το ότι διάβαζα ότι είναι λίγο άχρωμα... Γενικά πέρα από την πιο επιθετική προσέγγιση που έχει το τλ νομίζω ότι εδώ είναι που ευθυγράμμισαν τους πλανήτες, γιατί ακόμα και το TLS ηταν πιο άγριο στο γκάζι από ότι έχω διαβάσει. Στο R ναι μεν έχει τα περισσότερα άλογα που έχουν βγει από αυτό το μοτέρ αλλά είναι γραμμικοτατο κατ εμέ (είχα καρμπυρατέρ 4κυλινδρο πριν) και όλα αυτά με έναν κουβά ροπη και δύναμη σε όλο φάσμα... Οπότε ναι γενικά πολύ ωραίο σύνολο θα έλεγα, η μόνη σημαντική αλλαγή που σκοπεύω να κάνω είναι κάποια στιγμή το πίσω μοχλικο σε συμβατικό και ένα σετ φερινγκ γιατί δεν έχω την καρδιά να μπω πιστα με τα μαμά που θέλω κάποια στιγμή.

Μέλος

Είναι για πούλημα το TLR του Σταυρακα και ας λέει ότι θέλει!
    Συμφωνήσαμε να παρουμε κάτι πιο σύγχρονο και με ABS συνεταιρικά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Είναι για πούλημα το TLR του Σταυρακα και ας λέει ότι θέλει!
    Συμφωνήσαμε να παρουμε κάτι πιο σύγχρονο και με ABS συνεταιρικά
    Δεν φεύγει δεν πάει πουθενά... άσε τα abs και αυτά τα τεχνολογικά τα περίεργα και πάμε να πάρουμε κανένα να πατάει χωματακι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Ευχαριστώ πολύ... Τα κοιτούσα τα sv1000S με το σεμιφερινγκ αλλά με αποθάρρυνε το ότι διάβαζα ότι είναι λίγο άχρωμα... Γενικά πέρα από την πιο επιθετική προσέγγιση που έχει το τλ νομίζω ότι εδώ είναι που ευθυγράμμισαν τους πλανήτες, γιατί ακόμα και το TLS ηταν πιο άγριο στο γκάζι από ότι έχω διαβάσει. Στο R ναι μεν έχει τα περισσότερα άλογα που έχουν βγει από αυτό το μοτέρ αλλά είναι γραμμικοτατο κατ εμέ (είχα καρμπυρατέρ 4κυλινδρο πριν) και όλα αυτά με έναν κουβά ροπη και δύναμη σε όλο φάσμα... Οπότε ναι γενικά πολύ ωραίο σύνολο θα έλεγα, η μόνη σημαντική αλλαγή που σκοπεύω να κάνω είναι κάποια στιγμή το πίσω μοχλικο σε συμβατικό και ένα σετ φερινγκ γιατί δεν έχω την καρδιά να μπω πιστα με τα μαμά που θέλω κάποια στιγμή.
    Ευχαριστώ!
    Πήρες αυτό που ήταν σε μαγαζί στην Κρήτη? Πώς ήταν η κατάσταση του? Ανταλλακτικά κτλ έχεις εικόνα τι υπάρχει?

Ευχαριστώ!
    Πήρες αυτό που ήταν σε μαγαζί στην Κρήτη? Πώς ήταν η κατάσταση του? Ανταλλακτικά κτλ έχεις εικόνα τι υπάρχει?
    Αυτό πήρα ναι... Να σου πω την αλήθεια λόγω της τιμής του ήξερα ότι θέλει κάνα δυο πραγματακια οπότε τώρα που το χάρηκα λίγο θα μείνει μέσα τον χειμώνα να γίνει ένα ολικό σέρβις της μπροστινής ανάρτησης (ίσως και ελατήρια), σίγουρα λάστιχα, καινούργιο σταμπιλιζατερ, να φτιαχτούν κανα δύο γρατσουνιές που έχει και μικροχτυπηματακια. Γενικά σε καλή κατάσταση είναι απλά έχει τα χρονακια του και φαίνεται σε ορισμένα σημεία και αυτά είναι που θέλω να φτιάξω.

Τώρα για ανταλλακτικά στην Ελλάδα πολύ λίγη τύχη αλλά υπάρχει μεγάλο κοινό στο εξωτερικό οπότε καλυμμένος είμαι σε ότι έχω ψάξει. Επίσης το καλό είναι ότι αρκετά περιφερειακά του μοτέρ είναι παρόμοια με τα υπόλοιπα μοντέλα που έμπαινε (πχ vstrom 1000) οπότε και αυτό καλό σημάδι.

Να κ ένα αντρικό μηχανάκι,με ήχο συμφωνικής ορχήστρας.
    Ούτε μπαγκάζια ούτε τσαντάκια ούτε τπτ...
    Μοτέρ εξατμίσεις κ μπραου μπραου κάργα!
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_M. Προβολή μηνύματος
    Να κ ένα αντρικό μηχανάκι,με ήχο συμφωνικής ορχήστρας.
    Ούτε μπαγκάζια ούτε τσαντάκια ούτε τπτ...
    Μοτέρ εξατμίσεις κ μπραου μπραου κάργα!
    Και η πίσω σέλα υπερβολή είναι αλλά έχε χάρη που δεν είχε το μονοσελο ο προηγούμενος

Και η πίσω σέλα υπερβολή είναι αλλά έχε χάρη που δεν είχε το μονοσελο ο προηγούμενος
    το χρειάζεται όμως οπωσδήποτε για να ολοκληρωθεί το iconic '90s look.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2023, 00:46
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2017, 11:48
  3. 50άρια, ιταλικά ηλεκτρικά και διαφορές
    από motomaniac στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2014, 22:00
  4. γνώμες και διαφορές CBR 600 F & F4 ?