Ζαχάρωνα ένα παλιότερα σε κατάστημα , τότε που είχαμε χρόνο και ήμασταν ελεύθερα πουλιά.
Πέρναγα για κανα μήνα μια- δυό φορές την βδομάδα να το βάζουμε μπροστά να το ελέγξω .
Ο ήχος του είναι ονείρωξη. Μηχανάκι όνειρο, να το λιώνεις!
LIVE FREEEEE!!!!!
Ευχαριστώ πολύ... Τα κοιτούσα τα sv1000S με το σεμιφερινγκ αλλά με αποθάρρυνε το ότι διάβαζα ότι είναι λίγο άχρωμα... Γενικά πέρα από την πιο επιθετική προσέγγιση που έχει το τλ νομίζω ότι εδώ είναι που ευθυγράμμισαν τους πλανήτες, γιατί ακόμα και το TLS ηταν πιο άγριο στο γκάζι από ότι έχω διαβάσει. Στο R ναι μεν έχει τα περισσότερα άλογα που έχουν βγει από αυτό το μοτέρ αλλά είναι γραμμικοτατο κατ εμέ (είχα καρμπυρατέρ 4κυλινδρο πριν) και όλα αυτά με έναν κουβά ροπη και δύναμη σε όλο φάσμα... Οπότε ναι γενικά πολύ ωραίο σύνολο θα έλεγα, η μόνη σημαντική αλλαγή που σκοπεύω να κάνω είναι κάποια στιγμή το πίσω μοχλικο σε συμβατικό και ένα σετ φερινγκ γιατί δεν έχω την καρδιά να μπω πιστα με τα μαμά που θέλω κάποια στιγμή.
Αυτό πήρα ναι... Να σου πω την αλήθεια λόγω της τιμής του ήξερα ότι θέλει κάνα δυο πραγματακια οπότε τώρα που το χάρηκα λίγο θα μείνει μέσα τον χειμώνα να γίνει ένα ολικό σέρβις της μπροστινής ανάρτησης (ίσως και ελατήρια), σίγουρα λάστιχα, καινούργιο σταμπιλιζατερ, να φτιαχτούν κανα δύο γρατσουνιές που έχει και μικροχτυπηματακια. Γενικά σε καλή κατάσταση είναι απλά έχει τα χρονακια του και φαίνεται σε ορισμένα σημεία και αυτά είναι που θέλω να φτιάξω.
Τώρα για ανταλλακτικά στην Ελλάδα πολύ λίγη τύχη αλλά υπάρχει μεγάλο κοινό στο εξωτερικό οπότε καλυμμένος είμαι σε ότι έχω ψάξει. Επίσης το καλό είναι ότι αρκετά περιφερειακά του μοτέρ είναι παρόμοια με τα υπόλοιπα μοντέλα που έμπαινε (πχ vstrom 1000) οπότε και αυτό καλό σημάδι.
Να κ ένα αντρικό μηχανάκι,με ήχο συμφωνικής ορχήστρας.
Ούτε μπαγκάζια ούτε τσαντάκια ούτε τπτ...
Μοτέρ εξατμίσεις κ μπραου μπραου κάργα!![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!