Περαστικα και ας είναι η τελευταία
Αρκετούτσικα τσίμπησες για την πτωση όπως την περιέγραψες , παίζει κάποιο ρόλο επίσης ότι είσαι βαρυς
Και ξεβράκωτος ,που λέει ο λόγος , να ανέβω στην μηχανη γάντια φοράω πάντα
Περαστικα και ας είναι η τελευταία
Αρκετούτσικα τσίμπησες για την πτωση όπως την περιέγραψες , παίζει κάποιο ρόλο επίσης ότι είσαι βαρυς
Και ξεβράκωτος ,που λέει ο λόγος , να ανέβω στην μηχανη γάντια φοράω πάντα
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
περαστικά Χάρη, εσύ να αναρρώσεις γρήγορα, η μηχανή φτιάχνεται
περαστικά γρήγορα αφενός, είναι ψιλό νομοτελειακό ότι θα τη φάμε.
αφετέρου, αναρωτιέμαι τι κυρώσεις ενδεχομένως μπορεί να τσιμπήσει η κυρία με το πατίνι. δεδομένου ότι δε τους ελέγχει κανένας, ότι δεν τους πιάνει τίποτα, ότι τσακωνουν ένα πατίνι και γιολο όποιον πάρει ο χάρος
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Περαστικά και γρήγορη επάνοδο αγορίνα .
RIDE MORE TALK LESS
Περαστικα Χάρη!! Να εκτελέσεις κατά γράμμα το πρόγραμμα αποθεραπείας του ιατρού.
Πρόσθεσες ενα «γαλόνι» για την συνέχεια της μπτοσυκλετιστικης πορείας, τα μηχανάκια φτιάχνονται εύκολα
Χάρη περαστικά! Αυτό να είναι το τελευταίο. Καλή δύναμη και ξεκουρασου![]()
Αουτς. Περαστικά και γρήγορα ρε φίλε. Ποτέ ξανά εύχομαι.
Περαστικά μπρο.
Δευτέρα απόγευμα Βίλια λέει?
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Περαστικά Χάρη.
Πολύ ατυχές που δεν φορούσες μπουφάν και γάντια. Το καλοκαίρι δυστυχώς μας χαλαρώνει και σ'αυτό το θέμα. Λίγο η ζέστη, λίγο η ανεμελιά.
Τους τελευταίους 3 μήνες "τσακωνόμουν" με τη σύζυγο για τον ίδιο λόγο. Ζεστένομαι, δεν θα βάλω μπουφάν κλπ και εγώ να της λέω τότε πάρε το αυτοκίνητο και πήγαινε όπου θέλεις αλλά στη μηχανή δεν ανεβαίνεις. Και στο τέλος το έβαζε βέβαια με μουρμούρα. Αλλά τα γάντια δεν τα έβαζε με την καμία. Ούτε το παντελόνι. Ομηρικές μάχες. Της εξηγούσα ότι μια φορά θα γίνει η στραβή και θα πρέπει να είσαι έτοιμη. Το κατάλαβε αλλά και πάλι δεν ήθελε να τα φορέσει (τον χειμώνα τα φοράει, το καλοκαίρι δεν τα θέλει). Εγώ και για μπάνιο στο νησί ντυμένος σαν αστακός (κράνος, μπουφάν, τούμπανα αγωνιστικά γάντια, παντελόνι μηχανής, μπότες) και με το που φτάνω στην παραλία ξεντύσιμο κλπ. Μάλιστα μου έτυχε 2 φορές φέτος το καλοκαίρι να με σχολιάσουν (μια κυρία σε κομμωτήριο και ένας κύριος σε βενζινάδικο) για το "υπερβολικό" ντύσιμο. Δεν ζεσταίνεσαι βρε αγόρι μου με όλα αυτά; Απάντηση άμεση: καλύτερα να ιδρώσω παρά να ματώσω.
Προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να πέσει η θερμοκρασία στους 25 για να μπορώ να ξαναβάλω το δερμάτινο. Τώρα με το καλοκαιρινό (παρότι του έχω βάλει προστασίες level 2 σε στήθος, πλάτη, ώμους, αγκώνες) νιώθω γυμνός. Δυστυχώς το δερμάτινο (αν και perforated) δεν παλεύεται το καλοκαίρι, το δοκίμασα... Ξέρω ότι είναι μέγα λάθος που δεν το φοράω αλλά δέχομαι ότι παίρνω ένα ρίσκο.
Προστασίες παντού και πάντα.
Τέλος σχολίου. Και πάλι περαστικά!
Χάρη περαστικά σου! χτύπησες γερά, να είσαι καλά να το θυμάσαι.
Αν συμφωνεί ο φαρμακοποιός σου βάζε Histoplastin στα εγκαύματα, δεν θα ξέρεις που ήταν σε λίγες μέρες.
Έχει λίγο ταλαιπωρία, είναι σαν μαρμελάδα φρούτα με έντονη οσμή. Πολύ ανακουφιστική όμως, δεν τραβάει ποτέ το δέρμα με αυτήν και κλείνει γρήγορα.
Περαστικά!