Ισχύει ότι ισχύει και για τις μοτοσυκλέτες. Για να πάρεις το απόλυτο πρέπει να έχεις 2 ή και 3 αναλόγως της χρήσης που θα κάνεις εκείνη την ημέρα.
Λάβε υπόψη ότι η άνεση είναι στοιχείο ασφάλειας και μια εντουρομπότα σε ασφάλτινη χρήση θα σε κουράσει ή αν θέλεις μπορώ να το πω και αλλιώς, ΔΕΝ θα σε ξεκουράζει τις στιγμές ανάπαυλας π.χ. σε ένα Cafe.
Στον αντίποδα, χώμα χωρίς κατάλληλη μπότα δεν γίνεται (δεν είναι σωστό) και δεν είναι μόνο το βασικότερο στοιχείο του να σε πλακώσει η μηχανή, είναι και άλλα που συμβαίνουν στις χωμάτινες βόλτες. Είναι τερέν πυο δεν σηκώνει συμβιβασμούς καθώς το απροσδόκητο στατιστικά θα το συναντήσεις.
Για εμένα αφού το χώμα το βλέπεις για μελλοντική χρήση μην πάρεις κάτι τέτοιο στερώντας από τον εαυτό σου τα πλεονεκτήματα μιας touring μπότας σε επίπεδο άνεσης, ίσως και αδιαβροχοποίησης. Τον εξοπλισμό μας τον χτίζουμε σιγά-σιγά και είναι βασικό στοιχείο του on/off μοτοσυκλετισμού. Εγώ έχω 4 ζευγάρια σε μπότες και μποτάκια αλλά είναι "χτισμένα" σε βάθος 6-7 ετών. Πλέον αντικαθίσταται μόνο ότι φθείρεται. Δεν πουλάω ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιώ γιατί δε ξέρω πότε θα επανέλθω σε κάποια τερέν.
Η τιμή -μας αρέσει δεν μας αρέσει- είναι βασικός παράγοντας που οριοθετεί τα επίπεδα ασφάλειας. Για εμένα δεν υπάρχει κάτι κάτω από τα 150 ευρώ που να μπορεί να προστατεύσει είτε επαρκώς είτε με σωστό τρόπο.
Η πρόταση μου είναι άσε της τύπου Adventure μπότες ή της τύπου Enduro για το μέλλον, πάρε τώρα αυτό που έχεις ανάγκη για άμεση χρήση.