Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Ευχαριστα Προβληματα...

Παλαιό μέλος
    Έχω οδηγήσει και τα δυο μεκανακια στις ανοιχτές εκδόσεις τους, θεωρώ το Γιαμαχα πιο ολοκληρωμένο πακέτο ως προς το VFM! Το χοντα μου φάνηκε πιο χατζηκαυλιαρικο από άποψη επιδόσεων αλλά το MT φωνάζει talahon activities.. Και τα δυο μηχανάκια είναι άνετα να οδηγείς σε συνθήκες πόλης. Εκτός πόλης απογοητεύτηκα και ήταν η στιγμή που ειπα ΠΟΤΕ γυμνό.

Σε κανένα απ τα δυο δεν θα έδινα τα δουλεμένα μου χρήματα. Προσωπικά αν κοιτούσα γυμνό θα πήγαινα στο Ζ900SE ή στο MT-09..

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Εντωμεταξύ, ο μαλακας έχει αγοράσει μηχανάκι και δεν εχει ποντάρει τίποτα....

Στα @@ του....

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Εντωμεταξύ, ο μαλακας έχει αγοράσει μηχανάκι και δεν εχει ποντάρει τίποτα....

Στα @@ του....
    Πήρε άλλο ένα ST2?
    The Dirty Harry

Moderator

Ας γράψει αυτός. Χέρια έχει...

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIVILENGE Προβολή μηνύματος
    Κατ' αρχάς να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και να ευχαριστήσω όλους όσους ασχολήθηκαν και διοργάνωσαν την 1η Βουνίσια διαχειριστές και μη. Δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία σε εκδρομές, event κλπ σαν οδηγός ΩΣΤΟΣΟ, έχω παρευρεθεί σε πάρα πολλά σαν θεατής (με αμάξι) και συνεπιβάτης μεγάλου ακατονόμαστου (εντάξει γούστα είναι αυτά) club εντός και εκτός Ελλάδος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Χαίρετε κι από μένα λοιπόν για πρώτη φορά, με προβληματισμό.
    Όσοι παρευρεθήκατε στη βουνίσια σίγουρα θα ξέρετε για ένα Ducati που το χτύπησε σκλιιιι.... Όχι όλα οκ, όπως ευχόμαστε πάντα, έμεινα όρθιος.
    Η κυρία μου βέβαια πληγώθηκε ταμάλα. Αν και δεν υπήρξε κανένα μηχανικό θέμα (ναι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μη βγάλει κάτι σε 800χλμ ) τα πλαστικά μου αριστερά και μπροστά αφήσανε χρόνους.
    Επειδή λοιπόν βαρέθηκα να προσέχω το οτιδήποτε, κι ας λέει ότι θέλει ο κ. Volpad, (θα τα φτιάξω προφανώς,τις κυρίες ετών 23 με τέτοια οδηγική συμπεριφορά δεν τις αφήνουμε έτσι ) είμαι ανάμεσα σε 2 μοτόρια και θέλω τα φώτα σας, ενημερωτικά μιλάμε για μοντέλα '24.
    1) ΜΤ-07
    2) Honda CB750 Hornet
    Ιδανικά θα ήθελα το Duc να το έχω αραγμένο και μόνο για μεγάλες βόλτες και απόλαυση ροπής, και όποιο από τα 2 έρθει στην κατοχή μου να είναι για καθημερινό (μόνο μηχανή χρησιμοποιώ, βρέξει χιονίσει) 30-40 χλμ καθημερινά και εθνική και πόλη.
    Τώρα τείνω προς το ΜΤ γιατί απλά μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Ωστόσο τα νούμερα του Hornet είναι παααρα πολύ καλά, αλλά μετά, ανησυχώ για τα ανταλλακτικά (όχι αναλώσιμα) πχ βαθούλωμα τεπόζιτο, δεν με παίρνει να δώσω άλλο νεφρό.
    Μου το πήρε η κυρία ST2 μου καιρό τώρα..
    Γιατί όχι το CB650R; Πανέμορφο, δεν καίει πολύ παραπάνω από το MT παρόλο που έχει δυο κυλίνδρους επιπλέον, σε παρόμοια χρήματα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι πώς δουλεύει ο κινητήρας, αν είναι πολύ ψόφιος χαμηλά πχ κλπ. Προσωπικά πάντως αυτό θα επέλεγα.

Moderator
    Tracer 700 δεν έχεις...

Δεν ήμουν στο ψάξιμο για γυμνό

Νέο μέλος
    Ανακεφαλαίωση..
    Το ΜΤ07 αγοράστηκε με το που ξεκίνησε η 2η σελίδα του thread.(Ζητώ συγνώμη για τις μη απαντήσεις στο forum αλλά δεν έχω συνηθίσει την καθημερινή επαφή με τέτοιου είδους επικοινωνιακό μέσο)
    Δεν ήθελα να δω για πόσο θα αντέξει το παπί που έχω με 30-40χλμ καθημερινά πόλη-εθνική κλπ. ειδικά με ένα daytona που είχε καρφώσει 2 φορές και τώρα φοράει lifan..
    To γυμνό ST ήταν κατι που συζητούσαμε με τον Volpad χάριν του Viper και ήμουν μέσα ΚΑΤΟ ΤΑ 100% πριν καιρό κιόλας.
    Ήθελε χρόνο όμως, δεν ήθελα να κάνω κάτι πρόχειρο απλά για να κάνω τη δουλειά μου, μηχανικός δεν είμαι, ότι φτιάχνω πάνω σε οτιδήποτε ρωτάω τον Volpad που ξέρει γενικά και αποδεδειγμένα και τελευταίο και σημαντικότερο, αυτό που είχε πει ο Corpsealive στην αρχή να ηρεμήσω λίγο..
    Όχι, προβλήματα δεν βγάζει το Duc τουλάχιστον στα 20κ περίπου που το έχω στην κατοχή μου.
    Ωστόσο στα σέρβις μια αιμορραγία την έχω.. κι όσο κι αν λέει ο κ.Volpad να τα κάνουμε μόνοι μας, δεν νιώθω τόσο σίγουρος ακόμα.
    Το CB650R και Ζ900SE ήταν ιδανικά αυτά που θα επέλεγα λόγω καθημερινής χρήσης.
    Δυστυχώς το μπάτζετ ήταν ήδη τραβηγμένο και για το hornet την στιγμή που έπρεπε να γίνει η αγορά.
    Είχα κι ένα ER6N πριν περίπου 1 χρόνο του '06 με 95κ χλμ που με το που καβάλησα αυτή τη μαλακία παίζει και να ήταν οι 2 πιο χαλαροί κι ευχάριστοι μήνες στη ζωή μου από πλευράς πήγαινε-έλα δουλειά και τις αποστάσεις που κάνω γενικά και μου βάρεσε ένα ωραίο μεσημέρι με 197.
    Και η χαρά μου έμεινε αμανάτι...
    Οπότε βάση εμφάνισης που μου αρέσει πολύ για κάποιο λόγο (αλλά και αυτό το φλώρικο το cyan που λεέι κι ο πατέρας μου) και ευκολίας χρήσης πιστεύω δεν θα πέσω έξω στην επιλογή μου.
    Τελευταία τροποποίηση από CIVILENGE; 03/11/2024 στις 07:06.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ο πατέρας σου έχει χιούμορ, αν στο ξαναπεί απάντησε του: οινοπνευματί.. και απόλαυσε την έκφρασή του!

...και μου βάρεσε ένα ωραίο μεσημέρι με 197.
    Αν μπορείς με ενδιαφέρει κάθε λεπτομέρεια που θυμάσαι από το συμβαν.
    Καιρός, οδόστρωμα, στροφές, ώρα και χρόνος λειτουργίας, τα χλμ που είχε ο κινητήρας, αν είχαν ρυθμιστεί βαλβίδες, πρόσφατο σταμάτημα,.. οτιδήποτε.

Νέο μέλος
    Θα μεταφέρω σίγουρα την έκφραση και θα περιμένω αποτελέσματα..
    Όσο για τις συνθήκες, θα σου πω ότι θυμάμαι.
    Διαδρομή πάνε-έλα Ασπρόπυργος-Λυκόβρυση.
    Στο έλα προς Ασπρόπυργο στην Αθηνών Κορίνθου 2-3χλμ περίπου μετά το φανάρι στο Δαφνί (φαντάσου αφού κατάλαβα ότι απεβίωσε, τσούλησα μέχρι το πάρκινγκ του 14 καβαλώντας).
    Ο καιρός περίπου 12-15 βαθμούς σε όλη την διαδρομή, στο έλα καλή βροχή(όχι κατακλυσμός) από Λυκόβρυση μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια στην Εθνική.
    Κίνηση δεν βρήκα πουθενά, γενικά το ζόρισα με στο πήγαινε μόνο στην Εθνική προς Λαμία και στο έλα από φιλαδέλφεια και μέχρι να σπάσει..
    Μέχρι Λυκόβρυση 25-30 λεπτά περίπου, όχι παραπάνω. Στάση νομίζω κάπου 20-30 λεπτά και μετά άλλα τόσα λόγω βροχής μέχρι να με αφήσει.
    Ουσιαστικά 30min πάνε, 2.30 ώρες έλα...
    Στροφές θα σε γελάσω αλλά κόφτη δεν είχα πιάσει ακόμη μάλλον καπου 7? , δεν είχα κάνει σέρβις που θα έπρεπε για τα 95κ που είχε, απλά είχα αλλάξει λάδια. Αν θυμηθώ θα στείλω τι του είχα βάλει.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Εκτός πόλης απογοητεύτηκα και ήταν η στιγμή που ειπα ΠΟΤΕ γυμνό.
    Τα γυμνά είναι αντρικά μηχανάκια.

Εξαιρετική επιλογή το 07 για καθημερινό, διασκεδαστικό μηχανάκι. Το μοτεράκι αυτό είναι σκέτη απόλαυση.

Πεθαίνω με posts τύπου "το ντουκάτι μου δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα και έχω κάνει ήδη 20.000 χλμ".
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Κοίτα για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, έχοντας αυτογνωσία πάντα φυσικά του τι ακολουθεί με αυτό το brand γενικά και έχοντας όλο το ιστορικό από το συγκεκριμένο μηχανάκι ST2 του 2001, με όλα τα τακτά σέρβις σε γνωστό συνεργείο του είδους εν Αθήναι δεν υπάρχει ούτε κιχ μηχανικής βλάβης σε όλο το Βιβλίο του με 80.000χλμ
    Ωστόσο καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και για να πω την αλήθεια κι εγώ γελάω με κάποιους υπερβάλλοντες της μάρκας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIVILENGE Προβολή μηνύματος
    Ανακεφαλαίωση..
    Το ΜΤ07 αγοράστηκε με το που ξεκίνησε η 2η σελίδα του thread.(Ζητώ συγνώμη για τις μη απαντήσεις στο forum αλλά δεν έχω συνηθίσει την καθημερινή επαφή με τέτοιου είδους επικοινωνιακό μέσο)
    Δεν ήθελα να δω για πόσο θα αντέξει το παπί που έχω με 30-40χλμ καθημερινά πόλη-εθνική κλπ. ειδικά με ένα daytona που είχε καρφώσει 2 φορές και τώρα φοράει lifan..
    To γυμνό ST ήταν κατι που συζητούσαμε με τον Volpad χάριν του Viper και ήμουν μέσα ΚΑΤΟ ΤΑ 100% πριν καιρό κιόλας.
    Ήθελε χρόνο όμως, δεν ήθελα να κάνω κάτι πρόχειρο απλά για να κάνω τη δουλειά μου, μηχανικός δεν είμαι, ότι φτιάχνω πάνω σε οτιδήποτε ρωτάω τον Volpad που ξέρει γενικά και αποδεδειγμένα και τελευταίο και σημαντικότερο, αυτό που είχε πει ο Corpsealive στην αρχή να ηρεμήσω λίγο..
    Όχι, προβλήματα δεν βγάζει το Duc τουλάχιστον στα 20κ περίπου που το έχω στην κατοχή μου.
    Ωστόσο στα σέρβις μια αιμορραγία την έχω.. κι όσο κι αν λέει ο κ.Volpad να τα κάνουμε μόνοι μας, δεν νιώθω τόσο σίγουρος ακόμα.
    Το CB650R και Ζ900SE ήταν ιδανικά αυτά που θα επέλεγα λόγω καθημερινής χρήσης.
    Δυστυχώς το μπάτζετ ήταν ήδη τραβηγμένο και για το hornet την στιγμή που έπρεπε να γίνει η αγορά.
    Είχα κι ένα ER6N πριν περίπου 1 χρόνο του '06 με 95κ χλμ που με το που καβάλησα αυτή τη μαλακία παίζει και να ήταν οι 2 πιο χαλαροί κι ευχάριστοι μήνες στη ζωή μου από πλευράς πήγαινε-έλα δουλειά και τις αποστάσεις που κάνω γενικά και μου βάρεσε ένα ωραίο μεσημέρι με 197.
    Και η χαρά μου έμεινε αμανάτι...
    Οπότε βάση εμφάνισης που μου αρέσει πολύ για κάποιο λόγο (αλλά και αυτό το φλώρικο το cyan που λεέι κι ο πατέρας μου) και ευκολίας χρήσης πιστεύω δεν θα πέσω έξω στην επιλογή μου.
    Καλοτάξιδο! Εννοείται ότι δεν θα πέσεις έξω!

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ Χάρη! Άλλα κάτσε να το παραλάβω πρώτα..
    Ήταν να το έχω χθές , αλλά υπήρξε ένα θεματάκι και για να με γλυκάνουν λίγο που θα παραλάβω 2-3 μέρες μετά μου έδωσαν ένα ΤΕΝΕRE 700 του 21-22 νομίζω..
    Δεν ξέρω αν το είδε ο Volpad χθες αλλά με 1η καντήλι πάει μόνο με γκαζάκι...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp Προβλήματα
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 14:24
  2. Eurosprt & Προβλήματα
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2004, 15:42
  3. Eurosprt & Προβλήματα
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2004, 15:41
  4. Μακροχρόνιο παρκινγκ και προβλήματα...
    από nauko στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 19:08
  5. Προβλήματα Login και Μηνύματα “not register”
    από Julius στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας