Την ίδια κινεζιά που κάνει φασαρία έχω κι εγω. Φοβάμαι όμως ότι θα σπάει εύκολα. Και γενικά όλα τα παρόμοια λουκέτα σπάνε σχετικά εύκολα με το κατάλληλο χτύπημα.
Έχω και την πράσσινη abus (granit) αλλα για κάποιο λόγο δεν την χρησιμοποιώ, κάπου δεν με βόλευε.
Το κινέζικο το έχω μόνο για την φασαρία, πάντα βάζω και το abus όταν η μότο είναι εκτός πάρκινκ.
Όλα αυτά σπάνε, και για όσα δεν σπάνε υπάρχει και η λύση της καταστροφής της δισκόπλακας
Εκτός από την Abus (8008) και μέχρι 100-110€ τί προτείνετε;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
H abus δεν εχει μονο την 8008, έχει κι άλλα στην γκαμα της που φτάνουν τα λεφτά που θες.
Ευχαριστώ κι εγώ όλους για τις απαντήσεις. Εν τέλει, πήρα το οκ για την πυλωτή. Μετά από πολλές δοκιμές πήρα μια μικρή κλειδαριά δισκόφρενου που μπορείς να τη χώσεις σε δυσπρόσιτο σημείο στον πίσω τροχό και έχει τρομακτικά δυνατό συναγερμό (σε σημείο που δεν το πιστεύεις) . Είναι η Oxford Scoot XA5. Μπαίνει και στην τσέπη, ούτε ενεργοποιείται από μόνη της.
Πήρα όμως και αλυσίδα με δεύτερο u lock (Oxford Chain 8, έχει και Sold Secure rating αν λέει κάτι αυτό) για όταν αφήνω το medleyaki αρκετή ώρα εξω. Τώρα θα βάλουμε και μια βάση στην πυλωτή για να μπορώ να το δένω και μέσα (έχει και κάμερες η πυλωτή, όχι ότι θα πετάνε λέιζερ, αλλά μπορεί να αποτρέψει κάποιους η εικόνα).
Τέλος πάντων, θέλω να πιστεύω ότι ο συναγερμός που έχει πάνω, η κλειδαριά δισκόφρενου με τον συναγερμό και η αλυσίδα με δεύτερη κλειδαριά δισκόφρενου κάτι μπορούν να κάνουν.