Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Νέο XSR900 στην παρέα

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Καλοτάξιδο και από δω, αρρώστια ρε φίλος το μηχανάκι που πήρες, καψώσαμε βραδιάτικο!
    Ώπ, δεν έχει 7η;;;

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20241211_151950_Gallery.jpg 
Προβολές:	331 
Μέγεθος:	109,6 KB 
ID:	458808

Όνομα:	Screenshot_20241211_151942_Gallery.jpg 
Προβολές:	330 
Μέγεθος:	108,1 KB 
ID:	458809

Όνομα:	Screenshot_20241211_151926_Gallery.jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	111,6 KB 
ID:	458810
    Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και της έβαλα το μονοσελο
    Ο γατούλης πισω βρίζει που του κάλυψα την θέση!!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Αυτό το τεπόζιτο η αλήθεια είναι ξυπνά μνήμες FZR exup

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Καλοταξιδη! Κουκλα ειναι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ποιο από τα δυο μπιστάει καλύτερα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    ο γατούλης

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Ποιο από τα δυο μπιστάει καλύτερα;
    Καλό το γυμνό αλλα με το kymco έχω γράψει ήδη 15 Χιλ χλμ σε λιγότερο από χρόνο ξεκούραστα και ανεβαίνει και η γυναίκα χωρίς μουρμούρα!!!

Παλαιό μέλος
    Ένα σύντομο update
    Στην πρώτη βόλτα που κατάφερα να πάω μέχρι τον ναό στο Σούνιο διαπίστωσα πόσο καλύτερο οδηγό μπορούν να σε κάνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στις σύγχρονες μηχανές
    Σε σχέση με το hornet αλλά και το F4 που είχα πριν ο τρόπος με τον οποίο στρίβει η μηχανη ειναι πολυ πιο εύκολο, καθώς επίσης με εντυπωσίασε και ο τροπος με τον οποίο ανοίγει το γκάζι
    Κατά τα άλλα στα αρνητικά του το πολύ σκληρό σασμάν ειδικά στα κατεβάσματα όπου η yamaha σε ερώτηση μου μου ανέφεραν πως οι αλλαγές θα πρπει να γίνονται στις 4 Χιλ στροφές για να είναι ομαλες (πρώτη φορά το ακούω αυτό) ενώ και το τιμόνι δεν κόβει καθόλου σε επιτοπιες μανούβρες
    Οι καθρέπτες είναι όμορφοι και με καλή ορατότητα αλλά στην κίνηση δεν βοηθούν να περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα καθώς εξεχουν πολύ. Σήμερα παρέλαβα και την μάσκα αλλά θέλει δίπλωμα μηχανικού για να την τοποθετήσω οπότε μάλλον θα την πάω σε συνεργείο για να την τοποθετήσουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Ακριβώς τα ίδια θετικά και αρνητικά βρήκα και εγώ!!!

Η σέλα πως σου φαίνεται;
    Η θέση οδήγησης;
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Ένα σύντομο update
    Στην πρώτη βόλτα που κατάφερα να πάω μέχρι τον ναό στο Σούνιο διαπίστωσα πόσο καλύτερο οδηγό μπορούν να σε κάνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στις σύγχρονες μηχανές
    Σε σχέση με το hornet αλλά και το F4 που είχα πριν ο τρόπος με τον οποίο στρίβει η μηχανη ειναι πολυ πιο εύκολο, καθώς επίσης με εντυπωσίασε και ο τροπος με τον οποίο ανοίγει το γκάζι
    Κατά τα άλλα στα αρνητικά του το πολύ σκληρό σασμάν ειδικά στα κατεβάσματα όπου η yamaha σε ερώτηση μου μου ανέφεραν πως οι αλλαγές θα πρπει να γίνονται στις 4 Χιλ στροφές για να είναι ομαλες (πρώτη φορά το ακούω αυτό) ενώ και το τιμόνι δεν κόβει καθόλου σε επιτοπιες μανούβρες
    Οι καθρέπτες είναι όμορφοι και με καλή ορατότητα αλλά στην κίνηση δεν βοηθούν να περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα καθώς εξεχουν πολύ. Σήμερα παρέλαβα και την μάσκα αλλά θέλει δίπλωμα μηχανικού για να την τοποθετήσω οπότε μάλλον θα την πάω σε συνεργείο για να την τοποθετήσουν.
    Δημήτρη ,έτσι όπως τα λες είναι με τα ηλεκτρονικά , αν και να σου πω την αλήθεια εγώ καμιά φορά τα βγάζω στο Triumph.
    Τώρα ,μιας και έχουν περάσει αρκετά Yamaha από τα χέρια μου θα σου πω ότι ποτέ αυτός ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών δεν έμαθε να φτιάχνει κιβώτια, το μόνο μαλακό που θυμάμαι ήταν το TDR250.
    Μιας και φίλος είχε το MT09 και του άλλαζα εγώ λάδια του είχα βάλει AMSOIL 10W40 100% SYNTHETIC METRIC MOTORCYCLE και το Fuchs Silkolene Pro 4 XP Συνθετικό και με τα δυο δούλευε το κιβώτιο πολύ καλύτερα από τα υπόλοιπα λάδια.
    Πιθανά , το έχω κάνει στο παρελθών να δίνεις κάτι στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να του πηγαίνεις εσύ τα λάδια που θες.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς τα ίδια θετικά και αρνητικά βρήκα και εγώ!!!

Η σέλα πως σου φαίνεται;
    Η θέση οδήγησης;
    Θέση οδήγησης τρομερή για τα γούστα μου, τι τεποζιτο έχει τέτοιο σχεδιασμό που μου επιτρέπει να το αγκαλιάζω πολύ καλά με τα πόδια μου, η σέλα κούτσουρο αλλά προσωπικά μου αρέσει, το μόνο που με δυσκολεύει είναι πως με τις μπότες που έχω δεν μπορώ εύκολα να αλλάζω ταχύτητα στα ανέβασματα διότι η απόσταση του μαρσπιε από τον επιλογέα ειναι μικρή και δεν χωράει η μπότα να μπει εύκολα, οπότε λογικά θα αλλάξω μπότες,

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dankannn Προβολή μηνύματος
    Δημήτρη ,έτσι όπως τα λες είναι με τα ηλεκτρονικά , αν και να σου πω την αλήθεια εγώ καμιά φορά τα βγάζω στο Triumph.
    Τώρα ,μιας και έχουν περάσει αρκετά Yamaha από τα χέρια μου θα σου πω ότι ποτέ αυτός ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών δεν έμαθε να φτιάχνει κιβώτια, το μόνο μαλακό που θυμάμαι ήταν το TDR250.
    Μιας και φίλος είχε το MT09 και του άλλαζα εγώ λάδια του είχα βάλει AMSOIL 10W40 100% SYNTHETIC METRIC MOTORCYCLE και το Fuchs Silkolene Pro 4 XP Συνθετικό και με τα δυο δούλευε το κιβώτιο πολύ καλύτερα από τα υπόλοιπα λάδια.
    Πιθανά , το έχω κάνει στο παρελθών να δίνεις κάτι στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να του πηγαίνεις εσύ τα λάδια που θες.
    Όταν έρθει η ώρα της αλλαγής θα τους ρωτήσω ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Θέση οδήγησης τρομερή για τα γούστα μου, τι τεποζιτο έχει τέτοιο σχεδιασμό που μου επιτρέπει να το αγκαλιάζω πολύ καλά με τα πόδια μου, η σέλα κούτσουρο αλλά προσωπικά μου αρέσει, το μόνο που με δυσκολεύει είναι πως με τις μπότες που έχω δεν μπορώ εύκολα να αλλάζω ταχύτητα στα ανέβασματα διότι η απόσταση του μαρσπιε από τον επιλογέα ειναι μικρή και δεν χωράει η μπότα να μπει εύκολα, οπότε λογικά θα αλλάξω μπότες,
    Καλημέρα Δημήτρη, αν αλλάξεις λίγο τη γωνία του ποδιού σου μπορείς να κρατήσεις τις μπότες σου, με τις βαριές μπότες μπορείς να ανεβάζεις ακουμπώντας τον λεβιέ μόνο με την άκρη τους και στρίβοντας τον αστράγαλο χωρίς να χρειάζεται να βάζεις όλο το πόδι από κάτω, κάνε λίγη εξάσκηση μέχρι να το συνηθίσεις και να δεις αν αισθάνεσαι ασφαλής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Σχεδόν σίγουρα θα ρυθμίζεται ο λεβιές των ταχυτήτων, για δες εδώ

δεν νομίζω να χρειαστεί να αλλάξεις μπότες
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dankannn Προβολή μηνύματος
    Παρ' ότι νέοπας, το σχετικά σκληρό κιβώτιο είναι ίσως το μόνο αρνητικό που έχω να πω για το XJ6 μου. To Hornet (πρώτη γενιά) του δασκάλου είχε λίγο πιο ευχάριστο κιβώτιο.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ακόμα ένα νέο μέλος στην παρέα...!!!
    από ON_THE_RIDE στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2009, 19:15
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2008, 00:02
  3. Νέο Μωρό στην παρέα
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2007, 14:22