Όλα ήταν εξαιρετικά.
Και του χρόνου παίδες![]()
Όλα όμορφα! Και του χρόνου!![]()
Όλα ήταν τέλεια!
Και του χρόνου παιδιά![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Όλα έκτακτα για άλλη μια φορά...καλά να είμαστε να βρισκόμαστε κόσμε...πάντα τέτοια..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Ωραια περάσαμε και παλι!
Και του χρονου!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου που είδα φίλους που είχα να δω από την εποχή του Δέλεαρ...
Ενα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές...και του χρόνου με υγεία...!!!![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Είχα έρθει σε μια κοπή πίτας πριν από πολλά-πολλά χρόνια. Φέτος όμως πραγματικά στεναχωρήθηκα που δεν κατάφερα να έρθω.
Δυστυχώς η τρέχουσα οικογενειακή κατάσταση ορίζει κάποιες προτεραιότητες. Που θα πάει θα ξεπεταχτεί ο μικρός και ελπίζω (κι εύχομαι) ο μικρός να γίνει μέλος της κοινότητας.
Να πω δυο λόγια γιατί πραγματικά η διαχείριση και πολλά μέλη το αξίζετε. Με κερδίσατε με την ορθή αγάπη που δείχνετε για την μοτοσυκλέτα, με την ποικιλία στις επιλογές, με την ποικιλία στις ηλικίες, με την ποικιλία στην γεωγραφία της χώρας.
Συνεχίστε έτσι!
![]()
Αν και εξαναγκαστηκα να φυγω νωρις γιατι δεχτηκα απειλες απο τα μελη granazi & pektis,*
(μου ειπαν ξεκαθαρα: "παμε για σουβλακια, θα ερθεις??") μπορω να πω πως περασα ομορφα..
ναι ειμασταν λιγοτεροι, ναι ειχαμε ηχηρες απουσιες, παρ'ολα αυτα γνωρισαμε νεα ατομα,
τσιμπησα και δωρακι για πρωτη φορα στα 15 χρονια που ειμαι μελος και στις 9 πιτες που
εχω παρευρεθει. μια χαρα ολα.. σας ευχαριστω για την ομορφη βραδια..
*: υποψιαζομαι πως πισω απο τον εξαναγκασμο για αποχωρηση που δεχτηκα, κρυβονται ο Dimos35 με τη συζυγο του,
καθως εκεινη ακριβως την στιγμη αρχισαν να προσγειωνονται πιτσες στο τραπεζι τους.. βεβαια μου προσεφεραν κομματι,
αλλα εικαζω πως αυτο ηταν για να μη κινησουν υποψιες..
Επιβάλλεται να ανέβουν φωτό της ντίβας του Βύρωνα!
Ε πι βα λλε ται!
επίσης, να στηλιτευσω και σε δημόσιο βήμα την στάση των μ@@νοπανα αντμιν και τη μη αναγνώριση ως προς τον στυλοβάτη του οικοδομήματος μας, τον αφανή ήρωα πίσω από τους κώδικες, το παιδί θαύμα που δεν παχαινει, ομορφαίνει, που χορεύει φανταστικό μπλουζ, που κι αν έγινε κουτακιας είναι στις καρδγιες όλων μας, το παντοτινό αρκουδάκι της αγάπης![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Συγχαρητήρια για την διοργάνωση της πίτας.
Όλα ήταν ωραία και όμορφα. Καλό να βλέπεις και φάτσες που δεν είχες δει έως τώρα.
Να ξέρετε η μπαλακλάβα που κέρδισα χαρίζεται σε όποιον κάνει χρήση γιατί εγώ τις έκοψα χρόνια τώρα.
Μην πάει χαμένη. ‘Η ανταλλαγή με ένα κρασί του Νίκου… μου γυάλισαν!!![]()
Ride(s) the wind of change...
φήμες λένε ότι ο Νοστράδαμος θα στείλει πεσκέσι βουβαλισιο τομαχοκ και κάπως πρέπει να κατέβει το ζωντανό στο λαρύγγι
#με_τον_σονονε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες