Ναι οκ, με λίγο ψάξιμο τον βρήκα και εδώ. Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω το nick του, το όνομά του, το youtube του, καθώς και το συγκεκριμένο thread. Μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3134812
Life begins at 45°.
"Χωρίς καμμία επιβαρυνση."
Αυτή είναι η μαγική πρόταση.
Κοινώς να είχαμε τα λεφτά για αγορά,για σερβις,για βλαβες,κλπ.Και να μην μας μοιάζει να τα ξοδεψουμε.
Μα φυσικά.Ποιος δεν θα ήθελε και δεν θα επαιρνε φερραρι αν υπήρχαν αυτες οι πρόυποθέσεις;;;;
Μην λεμε "κοινοτυπιες"
Αυτόνοητο είναι.
Τώρα συμφωνούμε λοιπόν.
Το ποιά είναι ΚΑΛΎΤΕΡΑ το λύσαμε και το συμφωνήσαμε.
Το ότι δεν τα φτάνουν τα μπικικινια και επιλέγονται άλλες υποδεέστερες λύσεις και αυτό το συμφωνούμε.
Και στην ερώτηση σου,δεν θα έπαιρνε κάποιος που ισχυρίζεται ότι κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με κάτι άλλο.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Δεν νομίζω ότι συμφωνησαμε σ αυτά που ισχυριζεσαι ότι συμφωνησαμε.
Διότι ακόμα παραμενει η χρυση φράση
"Χωρίς καμμία επιβαρυνση"
Αν καταλαβαίνεις τι εννοείται μ αυτό.
Τα υπόλοιπα τα έχουμε αναλυσει εκτενως και δεν έχει νόημα να τα ξαναλεμε.
Η ουσία σε κάθε "πραγματική" αγορά ,στο "πραγματικό" σύμπαν ,και όχι σε κάποιο ονειρικο παράλληλο,είναι η σχέση τιμης / αποδοση.
Για τον απλό καθημερινό,άνθρωπο καταναλωτη.
Τα υπόλοιπα αφορούν το 1%, που χεσμενη έχουν αυτή την σχέση ,διότι ΜΠΟΡΟΥΝ.
Συμφωνήσαμε ότι αν δεν επηρέαζαν τα χρήματα θα επελεγες ευρωπαϊκά φυσικά όπως είπες "ποιος δεν θέλει Φερράρι".
Άρα είναι καλύτερα και πιο"ποθητά" αφού θα τα επελεγες.
αν δεν τα επέλεγες ακόμα και αν στα χάριζαν θα ήσουν σταθερός σε αυτά που λες και πραγματικά θα έδειχνες πόσο συνειδητοποιημένος καταναλωτής είσαι.θα έλεγες αυτά με καλύπτουν αυτά θέλω.
Αλλά όχι...
Ποιο ποθητά ναι.Καλυτερα "ανεξαρτήτως"τιμής ναι.
Καλύτερα σε σχέση τιμής προς απόδοση όχι
Αν μου τα χάριζαν και μου τα συντηρούσαν κιόλας ναι.
Αν μου τα χάριζαν σκέτο όχι,διότι δεν θα μπορούσα να τα συντηρήσω
Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής,είναι αυτός που αγοράζει με αυτά που μπορεί η τσέπη του ,και γνωρίζει ακριβώς τις ανάγκες του,τις οποίες προσπαθει να ικανοποιήσει ,αναλογιζόμενος τις δυνατότητες του.
Ο Rockefeller μπορεί και να μην είναι συνειδητοποιημένος ,έχει αυτήν την πολυτέλεια.
Μην συγχέεις ,το συναίσθημα, με την σκληρή πραγματικότητα των πολλών.
Όλοι θέλανε να πάνε με την Μόνικα Μπελούτσι,αλλά δυστυχώς............Σου εύχομαι πάντα να έχεις την πολυτέλεια να αποκτάς αυτά που συναισθηματικά θέλεις.
Διαφωνώ.
Συνειδητοποιημένος καταναλωτής είναι αυτος που δεν είναι θύμα του καταναλωτισμού και του καπιταλισμού,είναι αυτός που αγοράζει μόνο με βάση τις ανάγκες του ακόμα και αν τα οικονομικά του επιτρέπουν περισσότερα.
Δεν σου κάνω μάθημα γιατί το παίζω τέτοιος.θυμα του μάρκετινγκ είναι και εγώ όπως όλοι μας.
Απλα σε όλα υπάρχουν διαβαθμίσεις.
Αυτός που αγοράζει με βάση αυτά που μπορεί η τσέπη του δεν είναι ο συνειδητοποιημένος,είναι ο λογικος που απλα δεν λειτουργεί με το συναίσθημα να υπερχρεωθεί για την καψούρα του.
Ο Ροκφέλερ και πολλοί άλλοι απλά αγοράζουν γιατί μπορούν.αλλο αυτό.
Τουλάχιστον συμφωνήσαμε για το πιο ποθητά και καλύτερα ανεξαρτήτως τιμής.